Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(Alsė @ 2011 07 07, 14:09)
Sveikos 4u.gif atgaivinu temukę su nauju medeliu.Dydis 46 cm smile.gif

Labas smile.gif na man ir liuks thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Alsė @ 2011 07 07, 15:19)
Ačiū bigsmile.gif  4u.gif nors man pačiai šitas atrodo nelabai vykęs blush2.gif

Prašom pasisakyti, kas negerai, ko nepatenkinta? cool.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 07 07, 21:53)
Labas  smile.gif na man ir liuks  thumbup.gif  mirksiukas.gif
Prašom pasisakyti, kas negerai, ko nepatenkinta?  cool.gif  hihihi.gif

Ačiū 4u.gif bigsmile.gif
Man šito šakos nesigavo.O ir tos suvertos šakelės kažkaip ne taip gavosi unsure.gif žodžiu, nedaug trūko, kad aš jo būčiau nepabaigus, o išmetus blush2.gif
Užtat tavo patarimu nulakavau jį ir prieš tai darytus medelius bigsmile.gif
Atsakyti
Dar vienas ką tik baigtas medelis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 07 08, 09:27)
Užtat tavo patarimu nulakavau jį ir prieš tai darytus medelius bigsmile.gif

Ir kaip?

QUOTE(Alsė @ 2011 07 08, 16:24)
Dar vienas ką tik baigtas medelis ax.gif

thumbup.gif Gražu!

Kur vazoniukus perki? g.gif paskutinieji labai gražūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 07 09, 16:39)
Ir kaip?
thumbup.gif Gražu!

Kur vazoniukus perki? g.gif  paskutinieji labai gražūs  smile.gif

Buvai teisi, nulakavus nepalyginamai geresnis rezultatas bigsmile.gif
Ačiū, man tas pats paskutinis labiausiai iš mano darytų patinka bigsmile.gif
Tuos du paskutinius pirkau eurinėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 07 09, 21:35)
Buvai teisi, nulakavus nepalyginamai geresnis rezultatas bigsmile.gif

rolleyes.gif bigsmile.gif Kaip smagu, kad mano patarimai naudingi blush2.gif
Atsakyti
Alse, labai grazus medeliai bigsmile.gif

o stai ir mano auksine pusaite ax.gif tokia retoka jinai man, bet reikia visokiu gal blush2.gif
user posted image

tiesa gal turit kokiu patarimu kaip graziai medelius fotografuot? nes labai sunku parinkt vieta ir fona nuotraukai kad medelio grozis isiryskintu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 11 liepos 2011 - 09:02
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 07 11, 09:59)
o stai ir mano auksine pusaite ax.gif  tokia retoka jinai man, bet reikia visokiu gal  blush2.gif
tiesa gal turit kokiu patarimu kaip graziai medelius fotografuot? nes labai sunku parinkt vieta ir fona nuotraukai kad medelio grozis isiryskintu 4u.gif

Na gi graži gintarinė pušaitė thumbup.gif Ir visai ne reta ji man atrodo smile.gif
Bet pasikabinėsiu truputi su klausimais hihihi.gif
Tvirtai stovi? Nes labai jau į pakraštį ją pasodinai blush2.gif
Vazoniukas labai gražus thumbup.gif Kur pirkai? blush2.gif
Čia skalda?

Aš visus papuošalus fotografuoju AUTO režimu. Dažniausiai be blico, nors medeliai su blicu gražesni. Ai, dar ta gėlytę įjungiu ( nežinau kaip vadinasi), kartais sufokusuoju. Ir man asmeniškai gražiausia, kai fonas baltas, ar bent jau šviesus vienspalvis. Nes kai marga, tai darbas ir pasislepia tame margumyne doh.gif
Vilmuke3, o kaip man sekasi gali pažiūreti mano temoje. Čia ne tik medelių yra blush2.gif http://www.supermama...howtopic=705570
Atsakyti
aciu smile.gif
smagu kad atsiranda klausimu ir galiu atsakyt mirksiukas.gif
ant tvirto pagrindo stovi normaliai, bet ant fotelio padejus ar ant kilimo tai griuna ax.gif jau po visko pastebejau kad per daug i krasta pasodinau rolleyes.gif
o vazoniukas tai cia nuo uodu zvake, maximoj buna pirkt po 2 jas supakuota, tai kai isdeginau zvake liko vazonas medeliui blush2.gif
o vazone tai paprasti akmenys nuo kelio biggrin.gif blush2.gif as stengiuosi kad kuo maziau islaidu gautusi smile.gif
o fotografavau ir as ta gelyte ijungus ir cia be blico, su blicu kazkaip labai spalvos pasikeite man kai pabandziau, kamienas toks sviesus gavosi doh.gif o fona reiks pabandyt sviesu, kazkaip man atrode kad kuo tamsesnis lygesnis fonas tuo labiau isiryskins medelis ax.gif
apziurejau tavo tema, na ir gabi esi 4u.gif viskas taip grazu smile.gif o sagem is vis silpnybe jauciu wub.gif
Atsakyti
laba ryta, nufotografavau dar viena savo darbeli, sikart bandziau baltam fone fotografuot blush2.gif
levandos, apie 17cm aukscio:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 07 12, 08:18)
laba ryta, nufotografavau dar viena savo darbeli, sikart bandziau baltam fone fotografuot blush2.gif

thumbup.gif Ojej koks gražuolis! Man pats pačiausias iš tavo medelių thumbup.gif O jei dar būtų kai kurios detalės ryškesnės, būtų visai super mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu aciu 4u.gif labai neatsidziaugiu kad patarei sviesiam fone fotografuot mirksiukas.gif o cia sumazinta nuotrauka tai kazkaip ne taip rysku atrodo, va padidinta, visai kitas vaizdas biggrin.gif http://imageshack.us...vandos17cm.jpg/
Atsakyti