Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(Alsė @ 2011 06 29, 11:59)
Man tai su tuo lakavimu kažkokia mistika blush2.gif na, reiks pradėt

hihihi.gif Kodėl? Man tai pats lengviausias dalykas. Jau kai užlakuoju, tai garantuoju, kad nei kas nubyrės, nutrūpės ar sutrūkinės blush2.gif Dar sakau, keli užsakovai klausė "O plauti galima?". Galiu drąsiai atsakyti -TAIP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 06 29, 12:59)
Man tai su tuo lakavimu kažkokia mistika blush2.gif na, reiks pradėt
o kokį siūlą sukai?Aš tai nėrimo siūlus nusipirkau, bet jie slidoki g.gif

medvilnini siula , siek tiek storesnis nei iriso siulas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 29, 12:07)
hihihi.gif Kodėl? Man tai pats lengviausias dalykas. Jau kai užlakuoju, tai garantuoju, kad nei kas nubyrės, nutrūpės ar sutrūkinės  blush2.gif Dar sakau, keli užsakovai klausė "O plauti galima?". Galiu drąsiai atsakyti -TAIP  smile.gif

QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 06 29, 12:40)
medvilnini siula , siek tiek storesnis nei iriso siulas  4u.gif

Na, pabandysiu su siūlu ir nulakuosiu ax.gif o rezultatus duosiu įvertinti jums 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, pakonsultuokite mane ax.gif , kaip pasidaryti ta medzio kamiena???na kad is vielos pasidarai karkasa aisku, paskui apvinioji ta juostele, o paskui kaip???koki reik ta gipsa pirkti???ir laka???prasau pasakykite kur viska perkate???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2011 06 29, 21:05)
o paskui kaip???koki reik ta gipsa pirkti???ir laka???prasau pasakykite kur viska perkate???? g.gif

Aš ir gipsą ir laką pirkau Senukuose. Gipsas yra 5 kg maišeliuose, laką ėmiau patį paprasčiausią ir pigiausią smile.gif Nemanau, kad labai svarbu koks jis. Tik aš pirkau bespalvį ir blizgųsmile.gif
O pati darbo eiga yra aprašyta pirmo puslapiuko nuorodose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2011 06 29, 21:05)
sveikos merginos, pakonsultuokite mane  ax.gif , kaip pasidaryti ta medzio kamiena???na kad is vielos pasidarai karkasa aisku, paskui apvinioji ta juostele, o paskui kaip???koki reik ta gipsa pirkti???ir laka???prasau pasakykite kur viska perkate???? g.gif

Sveika.
Na aš patį medelį vazone sodinu į cementą, man jį visada MB sutaiso blush2.gif Kai cementas gerai sustingsta, teptuku aptepu gipsą, o paskui nudažau rudais dažais.Merginų patarimu pradėsiu ir lakuoti.Vielas ir gipsą perku Senukuose mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu merginos, labai padejot, eisiu gaminti medelius biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurkele: 30 birželio 2011 - 16:29
O kokio storio turi buti viela sakelems ir kamienui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Silwa @ 2011 07 05, 21:14)
O kokio storio turi buti viela sakelems ir kamienui? g.gif

Aš pačioms šakelėms naudoju 0,3 mm storio vielutę, o kamienui net nežinau gal kokių 2-4 mm. Turiu jos visokiausios, kuo plonesnė, tuo jos daugiau reiks smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif atgaivinu temukę su nauju medeliu.Dydis 46 cm smile.gif
user posted image
Atsakyti
Grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 07 07, 14:22)

Ačiū bigsmile.gif 4u.gif nors man pačiai šitas atrodo nelabai vykęs blush2.gif
Atsakyti