Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų. Sodiname toliau!

QUOTE(Eglentina @ 2011 06 22, 22:03)
Mano hiacintas 4u.gif

blink.gif blink.gif Koks grožis! Jis didelis? Sprendžiu pagal vazoną blush2.gif

QUOTE(woriuukee @ 2011 06 24, 21:03)
jusu teismui mano horis smile.gif

Man tas rožinis labai patiko thumbup.gif Tik dar norėtųsi užbaigtumo pačiame vazone, nes čia matau užlieta cementu ar gipsu ir viskas blush2.gif

Ačiū gyrusioms mano Ąžuolą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 26, 19:42)
blink.gif  blink.gif Koks grožis! Jis didelis? Sprendžiu pagal vazoną blush2.gif

Ačiū, su vazonu aukštis apie 27 cm
Atsakyti
QUOTE(Eglentina @ 2011 06 26, 22:10)
Ačiū, su vazonu aukštis apie 27 cm

g.gif Galvojau didesnis blush2.gif
O kur perkat tokius gražius vazoniukus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 26, 22:14)
g.gif Galvojau didesnis blush2.gif
O kur perkat tokius gražius vazoniukus? blush2.gif

Aš tai šitą pirkau eurinėj blush2.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
o gal kuri bandėt ant kiamieno vietoj gipso ar vielutės apsukti siūlą? g.gif Labai noriu pabandyt, tik kažin kaip gautųsi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2011 05 17, 21:43)

QUOTE(*dika* @ 2011 05 17, 22:44)
cia mano pirmas medelis  biggrin.gif suveriau beveik 1 kg. karoliuku ant vielos is el.laidu , poto susukau sakeles,o kamiena dariau is tutos, pastorinimams naudojau juostom sukarpyta plevele ,pati kamiena apsukau su tokiu senoviniu popieriniu spagatu ,veliau nulakavau,manau dar karteli lakuosiu kad patamsetu

Sveika mirksiukas.gif
Iš senosios temos atitempiau *dikos* medelį thumbup.gif Ji čia rašo kaip darė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 28, 21:36)
Sveika  mirksiukas.gif
Iš senosios temos atitempiau *dikos* medelį  thumbup.gif Ji čia rašo kaip darė  mirksiukas.gif

Nelabai supratau su kuo tas kamienas apsuktas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 06 28, 22:09)
Nelabai supratau su kuo tas kamienas apsuktas blush2.gif

pastorinimams naudojau juostom sukarpyta plevele ,pati kamiena apsukau su tokiu senoviniu popieriniu spagatu ,veliau nulakavau.
Manau tiktų bet kokia storesnė tik ne sintetinė virvė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 28, 22:13)
pastorinimams naudojau juostom sukarpyta plevele ,pati kamiena apsukau su tokiu senoviniu popieriniu spagatu ,veliau nulakavau.
Manau tiktų bet kokia storesnė tik ne sintetinė virvė  smile.gif

O aš galvoju bandyt su storesniais nėrimo siūlais apsukti.Tuos siūlus pamirkyčiau į lipalą, gal laikytųsi g.gif ar neatrodytų kvailai? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alsė: 28 birželio 2011 - 21:19
QUOTE(Alsė @ 2011 06 28, 22:19)
O aš galvoju bandyt su storesniais nėrimo siūlais apsukti.Tuos siūlus pamirkyčiau į lipalą, gal laikytųsi g.gif ar neatrodytų kvailai? g.gif  blush2.gif

Manau gerai, ypač jei medelis nedidelis, tai ir storų siūlų nereikia smile.gif Tik gal siūlyčiau, nemirkyti siūlų, o patepti kamieną ir vynioti ir stengtis, kad išorė nesumirktu klijais. Nes kiek žinau su laiku lipalas keičia spalvą. Tai nežinia, kas gausis po kurio laiko. O jei dar lakuosi, tai visai gali kazkaip sureaguoti rolleyes.gif
Va tokie mano pamąstymai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 06 28, 22:31)
Sveikos 4u.gif
o gal kuri bandėt ant kiamieno vietoj gipso ar vielutės apsukti siūlą? g.gif Labai noriu pabandyt, tik kažin kaip gautųsi? ax.gif

as sukau ant vielos siula , be jokiu kliju ir gerai laikesi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėtos namų darbai: 29 birželio 2011 - 07:17
QUOTE(Taniuta @ 2011 06 28, 22:27)
Manau gerai, ypač jei medelis nedidelis, tai ir storų siūlų nereikia  smile.gif Tik gal siūlyčiau, nemirkyti siūlų, o patepti kamieną ir vynioti ir stengtis, kad išorė nesumirktu klijais. Nes kiek žinau su laiku lipalas keičia spalvą. Tai nežinia, kas gausis po kurio laiko. O jei dar lakuosi, tai visai gali kazkaip sureaguoti  rolleyes.gif
Va tokie mano pamąstymai  ax.gif

Man tai su tuo lakavimu kažkokia mistika blush2.gif na, reiks pradėt

QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 06 29, 08:15)
as sukau ant vielos siula  , be jokiu kliju ir gerai laikesi  4u.gif

o kokį siūlą sukai?Aš tai nėrimo siūlus nusipirkau, bet jie slidoki g.gif
Atsakyti