Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Kalniečių poliklinika

Sveiki, o gal kam teko lankytis pas vaiku akiu gydytojas (Povilaitiene ar Stankiene) ir vaiku neurologe Bieliauskiene?
Atsakyti
apie LOR gydytoją Poškienę ir aš galėčiau papasakoti. Mano vyras ruošiasi stoti į profesionalią kariuomenę. ir jam reikėjo praeiti medicininę komisiją. Komisijoje pasakė, kad negirdi kažkokio dažnio, tai liepė nueiti pas LOR'istę. Nuėjo, paaiškino, kad jo klausa gera ir prirašė visokių b vitaminų - tipo nervingas, ir organizmui stiprinti dar kažko leidžiamo į veną (nes mano vyras toks smulkaus sudėjimo, kūdutis)...
betkai patekom pas LOR'istę klinikose - tai net pasijuokė, kad vitaminus skyrė.

o geriausias atvejis buvo, kai maniškis ėjo pas protezuotoją odontologą (moteriškę). tai karūnėlę matavo vieną kartą - per didelė. kitą kartą - vistiek didelė, tai vistiek įdėjo, dedant nukrito ant žemės, tai nei dezinfekavo - pirštais pavalė ir viskas. nu ir grežiojo. viso to rezultatas - uždegimas ir danties rovimas - jau nė šaknų nebeliko, teko tiltą statyti... doh.gif žodžiu, tik įsitikinu, kad kalniečių poliklinika SIAUBAS BAUBAS.
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2009 02 18, 13:38)
apie LOR gydytoją Poškienę ir aš galėčiau papasakoti. Mano vyras ruošiasi stoti į profesionalią kariuomenę. ir jam reikėjo praeiti medicininę komisiją. Komisijoje pasakė, kad negirdi kažkokio dažnio, tai liepė nueiti pas LOR'istę. Nuėjo, paaiškino, kad jo klausa gera ir prirašė visokių b vitaminų - tipo nervingas, ir organizmui stiprinti dar kažko leidžiamo į veną (nes mano vyras toks smulkaus sudėjimo, kūdutis)...
betkai patekom pas LOR'istę klinikose - tai net pasijuokė, kad vitaminus skyrė.

o geriausias atvejis buvo, kai maniškis ėjo pas protezuotoją odontologą (moteriškę). tai karūnėlę matavo vieną kartą - per didelė. kitą kartą - vistiek didelė, tai vistiek įdėjo, dedant nukrito ant žemės, tai nei dezinfekavo - pirštais pavalė ir viskas. nu ir grežiojo. viso to rezultatas - uždegimas ir danties rovimas - jau nė šaknų nebeliko, teko tiltą statyti...  doh.gif žodžiu, tik įsitikinu, kad kalniečių poliklinika SIAUBAS BAUBAS.

o kosmare cia su ta protezuotoja. jetau kaip baisu. bet jus man pasakykit, kaip gali dirbti tokie nekompetetingi gydytojai?ar jei enmasto, akd reikia dezinfekuot? kame problema? man protu nesuvokiama
Atsakyti
QUOTE(Orina @ 2009 02 17, 13:07)
Sveiki, o gal kam teko lankytis pas vaiku akiu gydytojas (Povilaitiene ar Stankiene) ir vaiku neurologe Bieliauskiene?

Labas, mes buvom pas neurologe Bieliauskiene pries pora metu, tai nieko blogo negaliu pasakyti apie ja mirksiukas.gif apziurejo gana nuodugniai, skyre masazu del raumenu itempimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 18 vasario 2009 - 12:47
Sveikos visos besilankancios sioje poliklinikoje 4u.gif Na ka, as laukiuosi, buvau metus uzsienyje, na o dabar sugalvojau prisiregistruoti kazkur arti namu, tai kalnieciu poliklinikoje. Mane paskyre i 1 aukste esancia seimos klinika, tenais nuejau pas akusere, kurios deje pavardes nezinau, bet galiu pasakyti tik tiek, kad siaubingai susiraukusi, nemaloni, pabaisa gryna!!! O mano gydytoja buti paskyre Adomiene, jos nemaciau, nes ispradziu nusiunte pas akusere (ta mano vadinamaja pabaisa nelamynga) doh.gif Ji man rase siuntimus kraujams susiraukusi, zodziu as net paklausiau, kas jums yra, kodel jus tokia pikta, ji tik kazka sumurmejo, sakau o kokius cia man tyrimus darys? g.gif (nes tokia kruva padave, net baugu pasidare) sako,kaip kokius kaip kokius, tokius kokius priklauso!!! Jau tokiu piktu tonu,vos ne rekenciu... sako, sesk as tau dar tipineli padarysiu. Na ka.. atsisedau ant nemaloniosios kedes, ji kaip su tuo pagaliuku man taip brukstelejo, kad net surikau, ir gana garsiai! skausmas buvo nezmoniskas. verysad.gif Ji pradejo vel burbuliuoti, oj oj kas cia yra tipo skauda tau ir panasiai. Pasekmes, grizau namo, negaliu slapintis, nes jeigu tai darau verkiu ant toleto,nemoku nusakyti skausmo. isbego didelis kaujo kiekis besislapinant. man ji padare zaizda. Siaubinga akusere. Nelinkiu to nei vienai. verysad.gif
Atsakyti
Tau visai nėra reikalo kankintis poliklinikoje. Gali lankytis pas ginekologę kitoje įstaigoje, pvz. ten, kur planuoji gimdyti - Mažyly, Krikščioniškuose ar KMUK, gausi tas pačias paslaugas ir profesionalų požiūrį.
Atsakyti
I Kalnieciu poliklinika ejau su siuntimu echoskopijai ax.gif Kadangi maniske seimos klinika teikia tik jos mokamas paslaugas gydytoja pasiule pabandyti pasidaryti ja Kalnieciu poliklinikoj. Uzsirasiau pas N. Tamošiūnienė ir labai pasigailejau. Maza to, kad buvau isplusta uz tai, kad nesidarau mokamos echo savo poliklinikoj o zeminuos ir lankaus cia, seke grubi apziura doh.gif doh.gif Labai greita, viens du ir gali eit. Tiesa, maza to buvo nustatyta liga, pati buvau davaryta iki asaru, diagnoze labai baisi (anot jos, laiko mazai belike blink.gif blink.gif ) apsaukta, kad tiek laiko tesiau su tyrimu tai dabar galiu padekoti savo gydytojai kad siule nemokama echo blink.gif blink.gif Kalbejo su tokia pikdziuga, pakeltu tonu. Buvau soke, nors gale pokalbio ji tepasake, kad niekam neprasitarciau ka ji man sake blink.gif blink.gif Kojos daugiau nekelsiu as pas ja doh.gif doh.gif
Atsakyti
apie sia istaiga tikrai nieko gero negaliu pasakyti-tvarka siaubinga-bet uz pinigus kiek ejau gerai buvo-nors esu joje prisirasiusi bet kartais tenka sumoketi kad greiciau gaut rezultatus blush2.gif na vaiku tikrai gera-volobujeva 4u.gif o apie seimos tai tyliu-baisu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Domcė @ 2006 03 04, 11:29)
Besigydančių tai yra.Tik va,su gerais gydytojais ten tikrai problema doh.gif

Kas tiesa, tas ne melas...Ten nesu prisirašius, bet kiek prisireikė ten kreiptis dėl kitų reikalų ir problemų tai ... Bardakas pradedant jau nuo registratūros...O gydytojų dažnaiusias klausimas - ar dirbi? kaip su pinigais situacija? lotuliukas.gif Lyg būčiau į banką atėjus...
Atsakyti
patarkite man, jeigu as noriu gimdyti mazylyje, kaip man kur kreiptis, ar prasyti pas savo ginekologe ar daktare siuntimo ar kaip? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2009 05 26, 14:26)
Mane paskyre i 1 aukste esancia seimos klinika, tenais nuejau pas akusere, kurios deje pavardes nezinau, bet galiu pasakyti tik tiek, kad siaubingai susiraukusi, nemaloni, pabaisa gryna!!!

Kiek žinau, ten dirba 2 akušerės.
Aš pati turėjau reikalų tik su viena - Irena (aukšta, žilais trumpais plaukais, pagyvenus). Tai bent jau ji man - nepaprastai maloni. Abu nėštumus su ja bendravau. Tai jau kai su antru atėjau, kaip draugė ji man buvo: ir paplepėdavom, ir viską aiškindavo kantriai, labai švelni ir maloni. Tikiuosi, šitas tavo atsiliepimas - ne apie ją, nes vis bandžiau ją įsivaizduoti tokioje situacijoje - na nepavyksta ir tiek doh.gif
Atsakyti
Toje poliklinikoje teko lankytis pries trejeta metu - kazkoks kosmaras. Teko pabuvot net pas tris BPG - Burinskiene, Kandzezauskiene ir Zurauskiene - nieko gero. Net pusles uzdegimo nesugeba nustatyt. O ginekologe, tokia stambi moteriske, tai isvis - iskoliojo, kad atejau ligu ieskot, nors esu sveika.
Nesinori nei prisimint tos poiliklinikos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mdeive: 30 lapkričio 2009 - 21:50