Norejau pasitikslinti ar nuotraukoje butinai turi buti kazkoks zmogus/gyvis ar gali buti tiesiog pati aplinka susiderinusi? Na nenoriu daug issiplesti, kad vel kokie nesklandumai neivyktu.. Tikiuosi supratote mano klausima
QUOTE(bimbaM @ 2011 05 19, 19:54)
Norejau pasitikslinti ar nuotraukoje butinai turi buti kazkoks zmogus/gyvis ar gali buti tiesiog pati aplinka susiderinusi? Na nenoriu daug issiplesti, kad vel kokie nesklandumai neivyktu.. Tikiuosi supratote mano klausima
butinas kazkas, va kaip parasyta:
Skelbiame naują fotokonkursą, kuriame laukiame nuotraukų, kuriose būtų dalyvaujančio asmens/gyvūno bei aplinkos spalvų suderinamumas.
Labai faina nuotrauka su sraigėmis
QUOTE(VaiVi @ 2011 05 20, 10:24)
Ir su antyte graži
QUOTE(VaiVi @ 2011 05 20, 11:24)
Man šitame konkurse irgi iš "gamtinių" nuotraukų labiausiai ši patinka, Šiaip ir pati mėgstu fotografuoti gamta ir myliu tokias nuotraukas, bet šitame konkurse nelabai kas užkabina tokio tipo
Labai grazi
QUOTE(Rico @ 2011 05 20, 16:18)
Turbūt neseniai patvirtinta, nes anksčiau nemačiau. Tikrai graži
QUOTE(svajone74 @ 2011 05 18, 15:20)
Na jei ši foto tikrai savom rankom fotkinta (truputį abejoju ), tai SUPER . Ir rask tu man tokį žydrą dangų ir taip svajingai tupintį šunytį
Jei tai originalas - mano balsas bus šiai nuotraukytei
labai grazu aplamai daug graziu foto, bus sunku isrinkti
Si kokia puiki Labai graziai viskas susiderine
QUOTE(c-girl @ 2011 05 20, 23:35)
ir man šita labai labai ir nuotaika ir spalvos kol kas ši labiausiai iš visų konkurso nuotraukų patinka
QUOTE(c-girl @ 2011 05 20, 22:35)
grazi nuotraukyte