Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 18, 19:59)

graži, bet atrodo, kad jau konkusre matyta kažkokiam  doh.gif

QUOTE(Labruscum @ 2011 05 18, 20:02)
O man ji jau matyta ir gal net sm kažkuriam konkurse... g.gif

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 18, 20:06)
radau. dalyvauta su kita šitos fotosesijos foto...

! 
11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės.

kas čia per netiesioginiai paviešinimai?

niekas nedraudžia dalyvauti su tokia foto, nepaisant , kad kažkokia panaši jau dalyvavo.
Atsakyti
Taigi nenurodė nieks kokiam konkurse ar kokioj temoj yra matyta.
bet jei matyta tai matyta doh.gif

Bet pamenant atvejį, kai foto buvo pašalinta už temoj rodytą tos pačios fotosesijos foto tai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 18 gegužės 2011 - 20:33
Įkeliu info apie analoginę situaciją kai buvo aptarinėjama nuotrauka kur ta pati moteris tik skirtingose vietose tos pačios fotosesijos metu, bet skirtinguose konkursuose.

nereikia rašyti tokios info, nes gavau kelias až, kad buvo pažeista taisyklė.
jei kitos narės pastebėjo, kodėl turėčiau nereaguoti aš?

QUOTE(Rustė @ 2008 10 26, 16:38)
 ! 
Papildomas Bendrųjų fotokonkursų taisyklių 11 punktas

11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės.Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.
Jei nuotrauka išviešinama nepriklausomai nuo to kas tai padaro ( "tarsi netiesiogiai" išviešinimai irgi galioja , kai "nueikit į tą konkursą ir pažiūrėkit patys") yra skiriamos tokios nuobaudos:
Jei išviešinama ne savo - pašalinama iš konkurso nuotrauka to, kas tai padarė, o jei nedalyvauja narys tada gauna įspėjimą

Išviešintosios nuotraukos autorius pasilieka sau teisę pasirinkti keisti nuotrauką ar ne.

Atsakyti
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto)

Tas turėtų būtų taikytina ir jau dalyvavusioms konkurse foto.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 18, 21:32)
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto)

Tas turėtų būtų taikytina ir jau dalyvavusioms konkurse foto.

nieko panašaus.

o jie vaikus pažįstame tai jau irgi tada gaunais, kad negalima dalyvauti.

sakyčiau taip pagal šitą logiką.

o kiek tokių foto dalyvauja, kur antrame plane tarkim tos pačios užuolaidos matosi? kas tada? arba tas pats kiemas, supynės ir t.t.

konkurse galima dalyvauti su tom foto, kurios atitinka konkurso temą, nėra publikuotos forume ir t.t.

jei narė ar jos vaikas dėvi tą patį rūbą tai jau irgi dalyvauti nebegali? pilna gi tokių foto, kur vienais metais vaikas mėlyna suknele prie jūros, ir kitais metais kitos temos konkurse vėl su ta pačia suknele prie tos pačios jūros, bet abi foto tiko pagal temas ir narė dalyvauja teisėtai.
Atsakyti
Vaikai auga, keičiasi ir pan. Rūbai dažnai nebūna vienetiniai ir t.t.
O ta pati fotosesija visai kas kita.
Bet gi su valdžia nepasiginčysi. Taip sakant nepatinka nežiūrėk laugh.gif
Išimk prašau mano foto iš konkurso.
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 18 gegužės 2011 - 21:02

QUOTE(svajone74 @ 2011 05 18, 16:20)
user posted image
Na jei ši foto tikrai savom rankom fotkinta (truputį abejoju  g.gif ), tai SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Ir rask tu man tokį žydrą dangų ir taip svajingai tupintį šunytį  bigsmile.gif
Jei tai originalas - mano balsas bus šiai nuotraukytei  thumbup.gif

Labai labai graži foto... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kol kas graziauios:
user posted image
user posted image
sita dar idomi. kaip is pasakos. smile.gif apie Elenyte ir jos piktaja sese biggrin.gif juokauju smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 18, 21:47)
Vaikai auga, keičiasi ir pan. Rūbai dažnai nebūna vienetiniai ir t.t.
O ta pati fotosesija visai kas kita.
Bet gi su valdžia nepasiginčysi. Taip sakant nepatinka nežiūrėk laugh.gif
Išimk prašau mano foto iš konkurso.
Ačiū

O ko su ta valdžia ginčytis? Juk buvom ne kartą įspėtos, kad pastebėjusios ką nors įtartino, rašytume Rustei, o ne viešoj temoj. Taip kad pačios kaltos biggrin.gif Aš ir žiopla, va ką reiškia pavargusiai į forumus visokius lįst ir dar komentarus rašyt doh.gif
Atsakyti
iš tikro tai taip,buvo daug kartų kalbėta,kad įtarimus ir panašius dalykus rašyti i až ax.gif ax.gif
Atsakyti
Čia nebuvo įtarimai. Ir ne šiaip kažkieno,kažkokioj temoja kažkas matytas. O viskas vienoj vietoj.

Tyliu, o tai dar vieną įspėjimą nupaišys cool.gif
Atsakyti
kokios akys katytes skirtingos bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti