Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos

QUOTE(svajone74 @ 2011 05 18, 16:20)
Na jei ši foto tikrai savom rankom fotkinta (truputį abejoju  g.gif ), tai SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Ir rask tu man tokį žydrą dangų ir taip svajingai tupintį šunytį  bigsmile.gif
Jei tai originalas - mano balsas bus šiai nuotraukytei  thumbup.gif

ir Rustė parašė ir aš pati tarkim čia matau tam tikrų klaidų dėl paties šuns ryškumo, kurias netgi su programa kokia nors galima buvo sutvarkyti ax.gif taigi, jei toks būtų tikras fotografas, tai aš užjausčiau klientus smile.gif
Dėl dangaus, tai eilinė saulėta diena vasarą, pabandykit, dar ne tokį mėlynumą gausit. Aišku, jei fotikas neblogas ir tik nepradėkim vėl pigių muilinių aukštinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 18, 16:57)
Dėl dangaus, tai eilinė saulėta diena vasarą, pabandykit, dar ne tokį mėlynumą gausit. Aišku, jei fotikas neblogas ir tik nepradėkim vėl pigių muilinių aukštinti biggrin.gif

oij nenene , aš visom keturiom prieš muilines, pati fotkinu su rimtu fotiku, bet dar nesu profė, todėl man laaaaaabai ši foto su šuneliu graži, LIUKS
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 18, 15:57)
ir Rustė parašė ir aš pati tarkim čia matau tam tikrų klaidų dėl paties šuns ryškumo, kurias netgi su programa kokia nors galima buvo sutvarkyti ax.gif taigi, jei toks būtų tikras fotografas, tai aš užjausčiau klientus smile.gif

Oho nugi profes turbut renkas... cool.gif Normaliai su suns ryskumu cia. Tai jei nuo sharpo akiu neskauda, tai jau neryshku ar ne? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2011 05 18, 18:33)
Oho nugi profes turbut renkas... cool.gif Normaliai su suns ryskumu cia. Tai jei nuo sharpo akiu neskauda, tai jau neryshku ar ne? cool.gif

Ar ne smile.gif Ir žiūrint dar kaip su tom akimis, man tarkim skauda nuo per mažo ryškumo, tokio rūkelio doh.gif
Atsakyti
Nėra ten jokių klaidų "dėl ryškumo". O "užjautinėjimams" čia apskritai ne vieta. Puiki švelni foto.
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 18, 17:36)
Ar ne smile.gif Ir žiūrint dar kaip su tom akimis, man tarkim skauda nuo per mažo ryškumo, tokio rūkelio doh.gif

Rūkelis gali būt nuo beprasidedančios kataraktos ar kažko pan. Kažkaip man ten jokio "rūkelio" nesimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 18 gegužės 2011 - 17:43
QUOTE(Dagilis @ 2011 05 18, 17:38)
Nėra ten jokių klaidų "dėl ryškumo". O "užjautinėjimams" čia apskritai ne vieta. Puiki švelni foto.

Butent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 05 18, 18:41)
Rūkelis gali būt nuo beprasidedančios kataraktos ar kažko pan. Kažkaip man ten jokio "rūkelio" nesimato.

Eik tu komike lotuliukas.gif As daug variantu omeny turejau kaip kad buna, o sia foto palikim ramybej, nereikia tiek reklamos ax.gif

Nors is esmes diskusija gali buti begaline, bet jusu paciu naudai geriau jos netesti, nes jei si foto neturi klaidu ir atsizvelgiant i tai ka apie ja parase Ruste, tai kiekvienas turintis geresni fotika yra fotografas wink.gif tikiuosi pagavot minti...
Atsakyti
Man šita nuotraukytė labai optimizmą kelianti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 18, 18:17)
bet jusu paciu naudai geriau jos netesti

labai ačiū, kad mūsų nauda rūpinatės user posted image
Atsakyti
Man labai patiko kur vaikas laive, tobulai ryski
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 18, 18:59)

graži, bet atrodo, kad jau konkusre matyta kažkokiam  doh.gif

tapati norejau parasyti wub.gif

man ta su suniu nereali foto, nors suniukas man kazkur matytas nors tu ka biggrin.gif balsuosiu uz sia
Atsakyti
o man ir su vienu ir su kitu šuniu jaukios labai foto smile.gif
Atsakyti