Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos

QUOTE(Avocetė @ 2011 05 25, 11:21)
čia irgi manau irgi nelabai kas dera smile.gif

user posted image

user posted image

Man šiose abiejose foto viskas labai dera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 05 25, 12:41)
Ramiai, tiesiog su alyvomis yra ir dar viena foto, jau tematiškai kartojasi. Viskas gerai.

bet visgi foto buvo daug dermės,nes net nerta skarelė sudaro alyvos šakelės vaizdą mirksiukas.gif
Atsakyti
su žiurkėnu (?) kokia faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 05 25, 11:21)
čia irgi manau irgi nelabai kas dera smile.gif

user posted image

user posted image

Nu čia manau dar dera, ypač antroje foto mėlyna ir čiut žalios iš aprangos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 25 gegužės 2011 - 13:48
va šita tai tikrai nelabai dera, spalvų yra, o vaikas lyg tarp kitko...
user posted image
labai pasistengus gal ir galima pritempti kad iš toli mergaitė atrodo žalsvai apsirengusi, bet tik labai pasistengus g.gif
Atsakyti
[quote=Vicious Vici,2011 05 25, 14:42]
Nu čia manau dar dera, ypač antroje foto mėlyna ir čiut žalios iš aprangos
Papildyta:

Dėl derėjimo, tai viską šiais laikais galima suderinti. Bus pilna žmonių, kurie sakys, kad dera mėlyna su žalia, juoda su mėlyna ir pan. rolleyes.gif Konkurso esmė lyg ir buvo, kad išryškėtų ta pati spalva objekte ir gamtoje/aplinkoje ar ne taip? g.gif
Įsiskaičiau dabar, tai derėjimas paminėtas g.gif Vadinasi galima dėti ir tarkim šviesiai oranžine su tamsiai oranžine g.gif Tik, kad Rustė pati tokio pavyzdžio neparašė ax.gif

Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2011 05 25, 14:45)
kad iš toli mergaitė atrodo žalsvai apsirengusi, bet tik labai pasistengus g.gif

mano kompas rodo, kad rausvai arba bent jau susirausvėjusi nuo rausvos sienos. Va tai tau ir konkursas per skirtingus kompus biggrin.gif
Atsakyti
vienžo,, pritempti įmanoma biggrin.gif
Atsakyti
Taigi, aiškiai laimi aiškusis mano atiderintas avataras biggrin.gif
Laukiu sveikinimų clap.gif clap_1.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 05 25, 14:33)
su žiurkėnu (?) kokia faina wub.gif

drinks_cheers.gif aha,tikrai superinė,net nematyta tokia,na pats kaip čia pavadint -siužetas g.gif nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 25, 15:56)
mano kompas rodo, kad rausvai arba bent jau susirausvėjusi nuo rausvos sienos. Va tai tau ir konkursas per skirtingus kompus biggrin.gif

o vat per maniškį tos sienos ryškiai raudonos, o mergaitė rusvai pilka - kaip tik kad tik su šešėliais dera tongue.gif
Atsakyti
Man patiko sios
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 25, 14:56)

man ji zaliai/rusvai aprengta g.gif
Atsakyti