Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos

QUOTE(Avocetė @ 2011 05 25, 10:21)
čia irgi manau irgi nelabai kas dera smile.gif

vaiko aprangos spalva su alyvom nedera?
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 05 25, 11:48)
vaiko aprangos spalva su alyvom nedera?

man asmeniškai - ne
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 05 25, 09:32)
Kokia graži foto bigsmile.gif  thumbup.gif
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
matai, o aš spec. fotkinau, kad tą dermę pamačiau. Būtent tik pamačius. Bet nesvarbu jau :]
Atsakyti
graži foto su alyvom, dera ten viskas ir net labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MaršuA: 25 gegužės 2011 - 11:18
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 25, 11:11)
O kas čia dera? unsure.gif
http://www.supermama...p...&phid=22583
Plaukai prie pienių? biggrin.gif Pūkai rankose prie pūkų pievoje? cool.gif
Nu ką žinau...

Man net labai dera smile.gif Pasišiaušusi, pukuota vaiko ševeliūra ir pienės aplink - gražu, kaip iš pasakos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2011 05 25, 12:20)
Man net labai dera smile.gif Pasišiaušusi, pukuota vaiko ševeliūra ir pienės aplink - gražu, kaip iš pasakos wub.gif

drinks_cheers.gif pritariu 100 proc. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 05 25, 12:03)
matai, o aš spec. fotkinau, kad tą dermę pamačiau. Būtent tik pamačius. Bet nesvarbu jau :]

Oh... Ir kam išėmei? sad.gif Viskas ten gražiai derėjo - alyvos ir vaiko rubeliai švelniai alyvinės spalvos. O kurios nematė tos dermės te monitorius pasireguliuoja beee.gif

Mergos, neišiminėkit nuotraukų 4u.gif Parašo kokia su nesureguliuotu moniku, kad nedera, o tos ir puola išiminėt...
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 05 25, 11:21)

user posted image

mergaitės skarelė kaip alyvos šaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 05 25, 11:21)

user posted image

user posted image

man pienių pūkai labai labai graži foto wub.gif

ir bent man asmeniškai visos tris foto dera .... pienių pūkų lauke daug šviesios spalvos o ir mergytės suknutė šviesi, alyvos labai dera prie mergaitės megztuko ir skarelės, o tos trečios net pavadinime parašyta kas dera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tofista: 25 gegužės 2011 - 11:36
QUOTE(Labruscum @ 2011 05 25, 11:26)
Mergos, neišiminėkit nuotraukų 4u.gif Parašo kokia su nesureguliuotu moniku, kad nedera, o tos ir puola išiminėt...

Ramiai, tiesiog su alyvomis yra ir dar viena foto, jau tematiškai kartojasi. Viskas gerai.
Atsakyti
Čia dėl to dera-nedera kartais priekabių jau ieškoma. Niekas juk neverčia balsuoti už tas, kur atrodo, kad mažiau tos dermės. Kita vertus spalvos turi daug atspalvių, kurie labai gražiai dera ir sudaro bendrą nuotaiką nuotraukose.

Tikrai gražus konkursas thumbup.gif
Atsakyti