Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 05 24, 15:42)
man sis konkursas pats fainiausias smile.gif tikrai liuks ir foto yra ir ideju smile.gif

uz konkurso ideju pradmenis noreciau padekoti Dagiliui smile.gif

ji pasiule, isrutuliojom toliau ir va ka turim smile.gif

smagu ir man smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai gražus konkursas. Galėtų daugiau suaugusiųjų būt, gal dar atsiras smile.gif nes daugumoj tik vaikai ir gyvūnai.
Bet šiaip, foto vieno gražiausių, kiek mačius konkursų
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 24, 09:04)
Nematau itin ryškaus lyderio, nes praktiškai kiekviena foto verta gauti nemažai balų. Labai pasistengta thumbup.gif

Labai gražus komentaras, džiugu, kad dar yra nesugadintų lietuvių thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eros @ 2011 05 24, 20:44)
Labai gražus komentaras, džiugu, kad dar yra nesugadintų lietuvių  thumbup.gif  4u.gif

čia užuomina kad jei negiriama prasta pritrempta nuotrauka tai jau sugadintas lietuvis? biggrin.gif geriau jau sugadintas nei melagis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 05 24, 21:54)
čia užuomina kad jei negiriama prasta pritrempta nuotrauka tai jau sugadintas lietuvis? biggrin.gif geriau jau sugadintas nei melagis cool.gif

Ne čia jokia neužuomina biggrin.gif Tiesiog patinka pozityvus žmonės, o kažkieno komentaras buvo labai jau netaktiškas ... bet kiekvienam savo kaip sakoma... man irgi yra nuotraukų "ne į temą" bet nerašau kad jus čia daltonikai ko pridėjot nesamonių biggrin.gif Tiesiog kartais geriau patylėti ir gerbti kitus 4u.gif ir nesikarsčiuokit po mano posto - aš gerietė tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tofista: 24 gegužės 2011 - 21:47
Kokia graži foto bigsmile.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Mano akims taip pat daug gražių foto bigsmile.gif . Sunku bus išsirinkti pačias pačiausias drinks_cheers.gif . Apskritai - šaunus konkursas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 05 24, 17:31)
uz konkurso ideju pradmenis noreciau padekoti Dagiliui smile.gif

ji pasiule, isrutuliojom toliau ir va ka turim smile.gif

smagu ir man smile.gif

iš tikro iėja gera, ačiū Dagiliui ir Rustei 4u.gif
kaip jau ne vien apastebėo, ri foto gražių daugiau nei įprastai, matyt tema tam irgi pasitarnavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 05 25, 09:32)
Kokia graži foto bigsmile.gif  thumbup.gif
user posted image

Aha... net verta patikrinimo mirksiukas.gif Čia ne iš blogos valios, bet kaip tik - iš geros
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 25, 10:07)
Aha... net verta patikrinimo mirksiukas.gif Čia ne iš blogos valios, bet kaip tik - iš geros

niu baikit,viskas cia gerai biggrin.gif
foto ne mano biggrin.gif bet tikri viskas su ja tvarkoi biggrin.gif
Atsakyti
O kas čia dera? unsure.gif
http://www.supermama...p...&phid=22583
Plaukai prie pienių? biggrin.gif Pūkai rankose prie pūkų pievoje? cool.gif
Nu ką žinau...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 25, 11:11)
O kas čia dera? unsure.gif
http://www.supermama...p...&phid=22583
Plaukai prie pienių? biggrin.gif Pūkai rankose prie pūkų pievoje? cool.gif