Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs namukai, II tomas.

QUOTE(Foxas1 @ 2013 04 18, 19:42)
Norėjau šiandien vandenį paleisti, tai vanduo per hidroforo monometrą teka sad.gif Reiks pirkt naują monometrą sad.gif

Is sulinio pumpuoji?
Atsakyti
Uhu... Šulinys penki rentiniai. Geriamą iš miesto atsivežu. kaimynai laiks nuo laikoi pasisemia ir gėrimui naudoja. Nesiskundžia.
Atsakyti
Kai perskaičiau temą supratau, kad dauguma "mobiliukus" renkasi tik vasaroms ir nedaugelis nuolatiniui gyvenimui. O būtent pastarasis variantas mane ir domina.
Bet perskaičiusi šią temą, kažkaip suabejojau verysad.gif , labai gąsdina žiemos - šiltinimo kainos.
Patikslinkite mane - jei klystu, bet padorus namelis, jo apšiltinimas kainuos panašiai kiek pastatyti panašų karkasinį??
Mes galvojam nusipirkti "mobiliuką", tada parduoti turimą butą (nes jei pirma parduosim, tai neturėsim kur gyventi doh.gif ) ir kažką pasistatyti ir sujungti su "mobiliuku" (man patiko tofanijo?? variantas thumbup.gif https://picasaweb.go...811723717501794 , bet čia ko gero šlaitas).
Atsakyti
QUOTE(Lauko gėlė @ 2013 05 02, 10:29)
Kai perskaičiau temą supratau, kad dauguma "mobiliukus" renkasi tik vasaroms ir nedaugelis nuolatiniui gyvenimui. O būtent pastarasis variantas mane ir domina.
Bet perskaičiusi šią temą, kažkaip suabejojau  verysad.gif , labai gąsdina žiemos -  šiltinimo kainos.
Patikslinkite mane - jei klystu, bet padorus namelis, jo apšiltinimas kainuos panašiai kiek pastatyti panašų karkasinį??
Mes galvojam nusipirkti "mobiliuką", tada parduoti turimą butą (nes jei pirma parduosim, tai neturėsim kur gyventi  doh.gif ) ir kažką pasistatyti ir sujungti su "mobiliuku" (man patiko tofanijo?? variantas  thumbup.gif  https://picasaweb.go...811723717501794 , bet čia ko gero šlaitas).

Malonu kad ivertinot musu varianta smile.gif tiesa sekti musu pedomis nerekomenduoju, labai jau daug knisalines.. paprasciau statyti nedideli karkasinuka nuo nulio. Pas mus galutiniam variante visvien gaunasi karkasinis namelis ir jame paskandinas mobiliukas.. Manau po metu N.. mobiliuka isrinksim..liks tik karkasinis. Proektai visvien reikalingi kaip nesudetingam statiniui iki 80m2
Taip pas mus slaitas taigi vienas aukstas gaunasi dalinai cokolinis.
O jei turite zemes sklypuka ir mastotote apie namuka visgi siulau karkasinuka. Galite uzstatyti buta ir statytis.. toks karkasinukas iki 80kv daug nekainuos, per vasara susiresite.. tik dokumentai trunka ilgeliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tofanijo: 06 gegužės 2013 - 08:09
QUOTE(tofanijo @ 2013 05 06, 09:04)
Malonu kad ivertinot musu varianta smile.gif tiesa sekti musu pedomis nerekomenduoju, labai jau daug knisalines.. paprasciau statyti nedideli karkasinuka nuo nulio. Pas mus galutiniam variante visvien gaunasi karkasinis namelis ir jame paskandinas mobiliukas.. Manau po metu N.. mobiliuka isrinksim..liks tik karkasinis. Proektai visvien reikalingi kaip nesudetingam statiniui iki 80m2
Taip pas mus slaitas taigi vienas aukstas gaunasi dalinai cokolinis.
O jei turite zemes sklypuka ir mastotote apie namuka visgi siulau karkasinuka. Galite uzstatyti buta ir statytis.. toks karkasinukas iki 80kv daug nekainuos, per vasara susiresite.. tik dokumentai trunka ilgeliau.

Žinokit, ko gero ir pasinaudosiu Jūsų patarimu, nes visus variantus apmasčiau ir manau namas gyvenimui visada liks namu (kad ir nedideliu), o "mobiliukas" "mobiliuku" nors ir patogiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
labadiena,
mes irgi daug mąstome apie mobiliuką. Galvojom karkasiniuką, bet, kad daug reik įrangai. Ir laidus išvedžiot, ir kanalizaciją, o greitam variantui man rodos mobiliukas greičiau. Atsiveži pasistatai ir gali pamažu statinėtis.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 05 07, 18:50)
labadiena,
mes irgi daug mąstome apie mobiliuką. Galvojom karkasiniuką, bet, kad daug reik įrangai. Ir laidus išvedžiot, ir kanalizaciją, o greitam variantui man rodos mobiliukas greičiau. Atsiveži pasistatai ir gali pamažu statinėtis.

O Jūs manot mobiliukyje kanalizacijos, nuotekų, elektros nereikia pajungti? mirksiukas.gif mirksiukas.gif Visiems šiems darbas taip pat reikalingi projektai.
Atsakyti
QUOTE(Lauko gėlė @ 2013 05 07, 19:30)
O Jūs manot mobiliukyje kanalizacijos, nuotekų, elektros nereikia pajungti?  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif Visiems šiems darbas taip pat reikalingi projektai.

Suprantu, kad reika;ingi, bet jį pastačius jau gali gyvent ir pamažu kurtis toliau. Statant karkasinį stogo virš galvos nėra. Ir mobiliuke ar nebūna išvedžiota elektra?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 05 07, 20:33)
Suprantu, kad reika;ingi, bet jį pastačius jau gali gyvent ir pamažu kurtis toliau. Statant karkasinį stogo virš galvos nėra. Ir mobiliuke ar nebūna išvedžiota elektra?

Būna, bet ją reikia atsivesti iki mobiliuko ir pajungti.
Karkasinius namukus labai greitai stato wub.gif
Atsakyti
Taip, greit. Bet vidų įrengti, išvedžioti elektros laidus namo viduje. Elektra pas mus jau atvesta iki sklypo, tik reikėtų perjungti ir viskas. Manau, kad mobiliuką iki 30 tūkst jau įmanoma privesti iki to, kad gyventi.
Čia dar mūsų tik pamąstymai. Renkam + ir -. Dairomės. Bandom ieškoti žmonių, kurie jau gyvena, kad galėtum apsilankyti. Tokį namelį namo kaimynai pasisitatę sode, tai jie patenkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 07 gegužės 2013 - 21:08
QUOTE(Mergelė @ 2013 05 07, 22:06)
Taip, greit. Bet vidų įrengti, išvedžioti elektros laidus namo viduje. Elektra pas mus jau atvesta iki sklypo, tik reikėtų perjungti ir viskas. Manau, kad mobiliuką iki 30 tūkst jau įmanoma privesti iki to, kad gyventi.
Čia dar mūsų tik pamąstymai. Renkam + ir -. Dairomės. Bandom ieškoti žmonių, kurie jau gyvena, kad galėtum apsilankyti. Tokį namelį namo kaimynai pasisitatę sode, tai jie patenkinti.

Taip jus visiskai teisi. Patogumas tai pagrindinis mobiliako koziris. Atvezei ,pastatei ir turi.
Nama reikia resti.
Bet jei mastote apie nuolatini gyvenima ivertinkite tai,kad jus apsildydami ir keldami mobiliaka ant pamatu statote ta pati nama.. tik jau esate imerke pinigus i mobiliaka uzuot juos panaudoja statyboms. Taip, turedami mobiliaka jus issyk turite kur prisiglausti. Ne, transformuodami mobiliaka i gyvenamaji nama jus nieko nesutaupysite.

Protingiausias variantas statantis gyvenamaji nama gyventi salia mobiliake, poto ji parduoti.
Transformuoti mobiliaka i givenamaji nama.. na patykekit mano patirtim neverta
Tiesa imanoma ir labai neblogai gaunasi... biggrin.gif
Atsakyti
parekomenduokit, kas Vilniuje galėtų paruošti sklypą. na išlyginti jį, paruošti statyti namelį mobilų. kažkokia sumaištis galvoj, nieko neišmanau, kokia darbų seka ir apskritai...
yra sklypas ir norim mobilaus. ką daryt toliau? smile.gif
nagi baisiai būčiau dėkinga, jei kas protingas surašys, kaip ir kas vyksta tokiu atveju blush2.gif
Atsakyti