Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs namukai, II tomas.

Mielos ponios smile.gif per jusu diskusija teko paskaityti ir isvysti kaip ir kuom jus gyvenate.
Gavau daug naudingos informacijos ir galu gale patenkinau smalsuma. Dekui. smile.gif

Smagu matyti tiek sirdies, meiles ir darbo idetos i statybas. Linkiu jums iki galo susitvarkyti savo namus (juos abu drasiai galiu taip vadinti).

Beje ta manoji odine sofke pakeri visus smile.gif smile.gif
O ciuziniu dar nekeitem, nors tikrai planuojam(bent miegamajam).

Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2012 02 06, 12:06)
aciu uz tokia gana ilga diskusija kuri dabar ir baigsis nes kazkam cia kaip zirafai per ilga kakla nedaeina kad imanoma

Diskusijas tikrai baikim, pyktis neverta, kiekviena liekam prie savo nuomones 4u.gif
Vaizdines medziagos ir informacijos pateikem cia tikrai daug, manau, bet kuris skaitantis atsirinks, kas jam bus naudinga.
P.S. pas jus vis tik krosnele ir jei apdirbsit ja kaip zidinio kapsule-turesit problemu, nesildys patalpu(patariu tiesiog draugiskai) 4u.gif
Irodymai, kuo skiriasi zidiniai nuo krosneliu
http://www.1000zidiniu.lt/
P.P.S. dujine virykle is mano murinio namo, keiciau i integruota, sia perveziau cia. Saldytuvas visiskai naujas, jis bus imontuotas i virtuvini komplekta.
P.P.P.S. jei nebuciau bijojusi nelegalumo ar toj vietoj bent kiek butu turejes galiu mano dede-namelio buciau niekada nepardavusi, o tiesiog sekmingai buciau apejusi istatyma su jo pagalba tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2012 02 05, 10:57)
tai vat jie jau butu tikrai slykstus kaip kad sakot net neziuretumet i ta puse... biggrin.gif  zinokit dabar uz 50 tukst galit nusipirkt toki mobilu namuka jis niekuo nebeprimena senuju, pigesniu... rolleyes.gif

gal nuoroda butu galima?
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 05, 11:48)
Sugalvojai-ir turi, nelabai tinka. Dar reikia tureti, kur ji deti. biggrin.gif Kad ir supaprastinti leidimai, bet kryziaus kelius reikia praeiti.

na cia musu nuomones skiriasi - mobilus namukas isvis nera statinys, todel jam jokie statybos istatymai negalioja. Tai tas pats kas kemperi atsivaryt.
Papildyta:
LR Statybos Istatymas:
2 straipsnis. Pagrindinės šio Įstatymo sąvokos
1. ...
2. Statinys – pastatas arba inžinerinis statinys, turintis laikančiąsias konstrukcijas, kurios visos (ar jų dalis) sumontuotos statybos vietoje atliekant statybos darbus, ir kuris yra nekilnojamasis daiktas.

namelis nera montuojamas statybos vietoje. Aisku jei darysit pamatus, tai jau kitas rekalas.
Atsakyti

P.P.P.S. jei nebuciau bijojusi nelegalumo ar toj vietoj bent kiek butu turejes galiu mano dede-namelio buciau niekada nepardavusi, o tiesiog sekmingai buciau apejusi istatyma su jo pagalba tongue.gif
[/quote]
mes ir neturedami jokiu galiu neapeidinejom jokiu istatymu o turim tikrai legalu nama nes viskas sutvarkyta per valdzios institucijas nes ramiau gyvent zinant kad viskas teiseta 4u.gif

tofanijo o tokiu namuku uz 50 tukst gali pasizvalgyt bet kokioj firmoj kuri prekiauja mobiliais namukais blush2.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2012 02 06, 00:14)
P.S va jusu prasytas zidinukas, deja vyno siuo metu neturejau smile.gif

user posted image

nu, kad cia jau niekaip ne zidinys... "burzuike" ir tiek. kur cia tie ortakiai galetu buti? nieko cia blogo, tik kad visas duris reik atidarytas laikyti.
man is viso tie nameliai nesuprantamas dalykas nuolatiniam gyvenimui. klaustrofobiski toki truputeli. apie tai, kad absoliuciai viskas jau deveta net nekalbu. vasarnamiui pavasarot super, niekuo rupintis nereikia, bet kasdieniam gyvenimui nu nelabai. bet kiekvienas turim teise i savo nuomone
Atsakyti
Aš nesuprantu, ko žmonės apskritai skaito ir komentuoja tokias temas, kur jų požiūris absoliučiai priešingas temai doh.gif
Atsakyti
o kodel? as ne pries, sode tai puikus variantas. bet namelis ant ratu nu nera jis namas... o ir "zidinys" labai jau aki patrauke
Atsakyti
maziausiai manau savo nuomone cia turetu reikst tie kurie nera tureja tokiu namuku smile.gif kai turesit,susidursit su jais tada prasau bus malonu padiskutuot smile.gif o rasinet cia viska "nusikabinus is lempos " nu nepykit bet visiskai be naudos
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2012 02 06, 16:20)
maziausiai manau savo nuomone cia turetu reikst tie kurie nera tureja tokiu namuku  smile.gif kai turesit,susidursit su jais tada prasau bus malonu padiskutuot smile.gif o rasinet cia viska "nusikabinus is lempos " nu nepykit bet visiskai be naudos

nu, ne jusu reikalas kur as ka rasau seip jau, o kad susidaryciau ispudi apie nameli, man pakako po ju aisktele pasivaikscioti, po vidu palandzioti, paciupineti. as su prantu kad ne is dideles prabangos reikia keltis gyventi i toki namuka. ir galbut jeigu visiskai nera jokiu galimybiu isigyti ar paisstatyti kazko rimtesnio. tada zinoma, kad vertinam tai ka turim.
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2012 02 06, 14:20)
maziausiai manau savo nuomone cia turetu reikst tie kurie nera tureja tokiu namuku  smile.gif kai turesit,susidursit su jais tada prasau bus malonu padiskutuot smile.gif o rasinet cia viska "nusikabinus is lempos " nu nepykit bet visiskai be naudos

tai siulot visai nepasidomejus pult kaip nuogiem i dilgeles ir aklai pirkt? tam tokie forumai ir reikalingi kad nezinantys suprastu, o zinantys pasidalintu turima info.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2012 02 06, 15:41)
tai siulot visai nepasidomejus pult kaip nuogiem i dilgeles ir aklai pirkt? tam tokie forumai ir reikalingi kad nezinantys suprastu, o zinantys pasidalintu turima info.

oi ne netaip supratot as tik nesuprantu tokiu nuomoniu jei negyvenai tokiam o tik matei ir jau kalbi kad tas negerai,tas blogai pro ten pucia ir panasiai tada gal isvis geriau nk nesakyt o uz tai kad pasiskaitinet pries perkant as 100 procentu uz 4u.gif na cia mano nuomone o aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2012 02 06, 14:00)
Aš nesuprantu, ko žmonės apskritai skaito ir komentuoja tokias temas, kur jų požiūris absoliučiai priešingas temai doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir kai net nebandę ar net dorai nematę tų namelių
Papildyta:
QUOTE(Gorada @ 2012 02 06, 14:27)
nu, ne jusu reikalas kur as ka rasau seip jau, o kad susidaryciau ispudi apie nameli, man pakako po ju aisktele pasivaikscioti, po vidu palandzioti, paciupineti. as su prantu kad ne is dideles prabangos reikia keltis gyventi i toki namuka. ir galbut jeigu visiskai nera jokiu galimybiu isigyti ar paisstatyti kazko rimtesnio. tada zinoma, kad vertinam tai ka turim.

nieko jūs nesusidarėt, čia tas pats, kas automobilį aikštelėj pažiūrėt ir nuspręst koks jis.
visai kas kita,kai juo du metus pavažinėji...
Atsakyti