Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilūs namukai, II tomas.

QUOTE(TomaKa @ 2011 11 16, 19:32)
O mums reik namuką apkalti lentelėmis ir stogą uždėti, nes stovi reg.parke verysad.gif
Gal kas gali pasakyti kiek tas reikalas pinigų maždaug kainuoja? ax.gif  (tik apkalimas ir stogas, be jokių projektų kalba eina)

Apkalimas.. labai individualus dalykas..kainos gali buti skiritingos, priklauso kokias medziagas pasirinksit, ar siltinsit ar ne, kokia stogo danga desit..greiciausiai jai jau apkalinesit tai atsiras ideja pasidaryti terasa.. apetitas auga bevalgant

Atsakyti
[quote=tofanijo,2011 09 26, 10:01]
Iteisinimas mums buvo butinas... Musu atveju is mobilaus namelio issigimdo 80 m2, dvieju aukstu namelis. smile.gif nuoroda i foto rasit auksciau. Dar sklype buvo priresta statiniu be leidimo (tvoros,pirtis ir t.t) taigi vienu kartu viska iteisinom...

Labai jau noriu pamatyti Jūsų namelį, neįsivaizduoju to virsmo į dviaukštį bigsmile.gif Niekur neradau nuotraukų... Kur galėčiau jas pamatyti?
Atsakyti
[quote=rooma,2011 11 20, 18:04]
[quote=tofanijo,2011 09 26, 10:01]
Iteisinimas mums buvo butinas... Musu atveju is mobilaus namelio issigimdo 80 m2, dvieju aukstu namelis. smile.gif nuoroda i foto rasit auksciau. Dar sklype buvo priresta statiniu be leidimo (tvoros,pirtis ir t.t) taigi vienu kartu viska iteisinom...

Labai jau noriu pamatyti Jūsų namelį, neįsivaizduoju to virsmo į dviaukštį bigsmile.gif Niekur neradau nuotraukų... Kur galėčiau jas pamatyti?
[/quote]

Nuoroda i foto buvo pirmuosiuose puslapiuose.. smile.gif,
Statybos dar vis vykta..
https://picasaweb.go...CIvdgoX66a398wE
Atsakyti
sveikos,ziuriu dabar i tofanijo namuka ir galvoju o nebutu pigiau statytis tikro 2 aukstu namelio?
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2011 11 22, 19:26)
sveikos,ziuriu dabar i tofanijo namuka ir galvoju o nebutu pigiau statytis tikro 2 aukstu namelio?

Pigiau. Bet kai zmogus JAU turi is kazkada nusipirkes mob.nameli ir nori ji legalizuoti, bei praplesti dydi-tai toks variantas pats tinkamiausias drinks_cheers.gif Apsisiltins, apsikals-ir fantastika bus, o ne namelis thumbup.gif Man jau vien labai patinka tokio rusio-kambario ideja, seniau domejausi, o ir sukurusi esu tema "namas po zeme", tai cia tas pirmas aukstas-kaip ir mano svajone wub.gif Bus idomu suzinoti, kaip ten reikalai su dregme, salciu, karsciu bus, kai Tofanijo gyvens jame.
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2011 11 22, 19:26)

O kuom jis netikras smile.gif
Cia bus namelis "Kinder siurprizas" smile.gif

O jai rimtai.. daug variantu ir nuomoniu buvo.
Dabar reikia pasibaigti tai kas pradeta. Svarbiausia leidimai isimti,proektas padarytas, o visa kita"дело техники"
Atsakyti
Nesupraskit manes klaidingai as visom keturiom uz smile.gif mes patys gyvenam jau pusmeti mobiliam namelyje kuri esam pilnai susitvarke,apsilsiltine,apkale dailylentem ir sildomes jaukumo duodanciu zidiniu...tik kai suskaiciavom kiek isleide jam apstatyti ir kyla minciu ar vertejo,o cia ziuriu Tofanijo dar didesnes lesas panaudojo tai ir klausiu...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2011 11 23, 15:48)
Nesupraskit manes klaidingai as visom keturiom uz smile.gif mes patys gyvenam jau pusmeti mobiliam namelyje kuri esam pilnai susitvarke,apsilsiltine,apkale dailylentem ir sildomes jaukumo duodanciu zidiniu...tik kai suskaiciavom kiek isleide jam apstatyti ir kyla minciu ar vertejo,o cia ziuriu Tofanijo dar didesnes lesas panaudojo tai ir klausiu...smile.gif

Kai tvarkėtės namuką, jame gyvenote? Jei taip - daug išlošėt.
Atsakyti
taip gyvenom nuo pat namuko parsivezimo...ir tuom paciu po truputi tvarkem...
Atsakyti
Sena pažįstama, nerandu tavo sukurtos temos "namas po žeme" ir čia man labai įdomu smile.gif gal gali įmesti nuorodą.
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2011 11 23, 22:40)
Sena pažįstama, nerandu tavo sukurtos temos "namas po žeme" ir čia man labai įdomu smile.gif gal gali įmesti nuorodą.

Prasom
http://www.supermama...howtopic=538600
As galvojau, kad Lietuvoj nera tokiu variantu, bet netycia teko paciai apsilankyti tokiame name, panasiame i Tofanijo: pirmas aukstas akmeninis, su viena stikline siena, kad sviesos pakaktu, o antrame aukste paprasciausias vasarnamis, t.y. vasarinis variantas. Tai man labai patiko ta ideja, galvoju, mano sodybvieteje yra toks slaitas, tikrai, ar pirtele, ar sveciu nameli darysiu po zeme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2011 11 23, 21:19)
taip gyvenom nuo pat namuko parsivezimo...ir tuom paciu po truputi tvarkem...

Gal galetum imesti keleta foto savo sutvarkyto namelio?
Atsakyti