Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(kla @ 2011 05 18, 16:43)
Ir as ateinu pasirodyti kad netinginiauju.

va čia tai lobis, ir kada miegot laiko turi?? biggrin.gif
thumbup.gif šaunūs darbai ir procesai

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 05 18, 17:23)
Labas,
MTSA Pivoines, linas 20 DMC spalvų

wub.gif dailus darbas ir rėminimas tos stilingas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 18, 20:09)
Rodausi su savo darbų procesais rolleyes.gif

geles ir bs labai graziai atrodo, o kai bus pilnai pabaigtas bus is vis grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2011 05 18, 10:42)
Sveikos merginos  4u.gif
Esu naujoke siuvinejime, tikiuosi priimsit i savo buri ax.gif

thumbup.gif NEMATYTAS PAVEIKSLIUKAS. DAILU

QUOTE(paukščiukas @ 2011 05 18, 11:39)
Kaip be būtų gaila, bet beveik neturiu laiko siuvinėjimui, ateinu nors į jūsų darbus seilę pavarvinu bigsmile.gif

armija thumbup.gif nesunku konvejeriu daryt? biggrin.gif 6iuo metu krikštynoms 11 maišiukų darau ax.gif vienodų ..

QUOTE(Džeinė @ 2011 05 18, 13:37)
mano pašto dėžutė ignoruoja one ir ten nesiunčia  doh.gif  gal turi kita
PS. spalvų rakto nėra, rinkau pati iš DMC ir Ariadna likučiu  smile.gif

viktorija.sadauskaite@gmail.com ačiū labai

QUOTE(kla @ 2011 05 18, 17:43)
Visu darbeliai nuostabus  4u.gif
Ir as ateinu pasirodyti kad netinginiauju.

tikrai netinginiauji bigsmile.gif nuostabūs darbeliai. Nimue tai iš vis

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 05 18, 18:23)
Labas,
MTSA Pivoines, linas 20 DMC spalvų

labai gražiai įrėmintas

QUOTE(zuzanele @ 2011 05 18, 21:09)

naujojo - labai gražios spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 05 18, 12:39)
Šiom dienom tik atvirukus sukurpiau ax.gif
user posted image

Manau reikejo pacius atvirukus is spalvoto popieriaus daryti, tada bumbulas issiryskintu. o dabar balta ir tiek.. gal paaplikuot apacia ar blizguciais pabarstyti spalvotais, nezinau. bet man truksta gyvymo ir ziasmingumo. juk Kaledoms, naujiems metams-spalvotoms ir grazioms sventems..
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 18, 22:09)

Šioje gėlių puokštėje trūksta BSo. Kai atsispausdinsiu spalvotai schemą, tada geriau matysis, nes BSas skirtingų spalvų. Laukia savo eilės ax.gif

tu pas mus greituole,zaviuosi tavo siuvineta puokste thumbup.gif o jau ir krepseli pradejai bigsmile.gif

Princese necituojam nuotrauku

p.s o atvirutes tobula smile.gif nieko cia nereikia daryti,jokiu klecku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 gegužės 2011 - 09:51
Sveikutės gražuolės-darbštuolės,
visų darbeliai pasakiški wub.gif wub.gif wub.gif , ir iš kur pas jus tiek kantrybės. ax.gif
Noriu pasirodyti su savo didesniu darbeliu smile.gif . Niekaip nepasisekė gerai nufotografuoti, bet gal bendras vaizdas matysis. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
o as dabar pradejus sita siuvineti http://www.xrest.ru/original/425200/ tik schema mano ne is cia.is rusisko zurnalo atsisvieciau.bet originale,dabar jau kaip pamaciau,daug graziau...mano gaunasi labai ryskiai...gaila,neturiu fotiko,parodyciau ir as savo procesiuka ax.gif
Papildyta:
beje,merginos,norejau paklausti,gal zinote,ar skiriasi DMC siuliuku spalvos nuo Anchoros.ta prasme,man pradeda rodytis,kad DMC yra truputi ryskesni,o Anchora tokia naturalesne...lyginau viena savo paveiksla siuvineta su dmc,ir drauges su anchora.pas ja gavosi tokis naturalesnis,o mano toks,kaip su flomasteriais nuspalvintas.siuvinejom pagal viena ir ta pacia schema.tiesa,pas ja daugiau medziagos matesi,o mano buvo smulkesne,tai nieko visiskai nepersisviete doh.gif tiek daug parasiau,bet nesupratau,ar jus suprasit mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 05 18, 18:49)
"Kavos mergaite"siulai juodi eina.

As siuvinejau 838 Nr DMC. Gaunasi tokia naturali kavos spalva. Man graziau negu juoda bigsmile.gif
QUOTE(Laura81r @ 2011 05 19, 12:16)
.tiesa,pas ja daugiau medziagos matesi,o mano buvo smulkesne,tai nieko visiskai nepersisviete 

Gal uztat jos ir gavos ne tokia ryski. g.gif

Labai grazus visu darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 05 19, 10:16)
o as dabar pradejus sita siuvineti http://www.xrest.ru/original/425200/ tik schema mano ne is cia.is rusisko zurnalo atsisvieciau.bet originale,dabar jau kaip pamaciau,daug graziau...mano gaunasi labai ryskiai...gaila,neturiu fotiko,parodyciau ir as savo procesiuka  ax.gif
Papildyta:
beje,merginos,norejau paklausti,gal zinote,ar skiriasi DMC siuliuku spalvos nuo Anchoros.ta prasme,man pradeda rodytis,kad DMC yra truputi ryskesni,o Anchora tokia naturalesne...lyginau viena savo paveiksla siuvineta su dmc,ir drauges su anchora.pas ja gavosi tokis naturalesnis,o mano toks,kaip su flomasteriais nuspalvintas.siuvinejom pagal viena ir ta pacia schema.tiesa,pas ja daugiau medziagos matesi,o mano buvo smulkesne,tai nieko visiskai nepersisviete  doh.gif tiek daug parasiau,bet nesupratau,ar jus suprasit mane  lotuliukas.gif

siulyciau pagal konverteri pasilygint spalvas,kartais man irgi atrodo,kad anchor siuliukai svelnesni,nors pati kolkas tik dmc siuvinejus esu,bet turiu keleta rinkinuku,kur su anchor siuliukais-jie man atrodo svelnesni.
Atsakyti
Visų labai gražūs darbeliai 4u.gif
Na ir aš pasirodysiu su vienu iš pirmųjų blynų blush2.gif na čia gal koks penktas blynas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(@usr@ @ 2011 05 19, 14:06)
Visų labai gražūs darbeliai 4u.gif
Na ir aš pasirodysiu su vienu iš pirmųjų blynų blush2.gif  na čia gal koks penktas blynas smile.gif

wub.gif koks meilumas
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 19, 11:48)
Princese  necituojam nuotrauku
p.s o atvirutes tobula  smile.gif nieko cia nereikia daryti,jokiu klecku  biggrin.gif

Va, peledziukai tikria tobuli, bet atvirutes atrodo kaip pirmoko darbas. neisizeiskite, bet cia mano nuomone. nera nei spalvu, nei zaismingumo.
tik aisku, pagirtina, kad ziemos sventems ruosiasi vasara-cia reta ir labai sektina.
Niekas neatsisaukia del Mirabilia Fairy.. negi niekas nesiuvinejo ant AIDOS? noriu nusipirkti mdziaga, bet nezinau kurio numerio ir spalvos pirkti. laukiu jusu patarimu drinks_cheers.gif
Atsakyti