Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(kla @ 2011 05 18, 16:43)
Ir as ateinu pasirodyti kad netinginiauju. Paskutini karta rodziausi pries kaledas, kai rodziau savo HAED procesiuka.

nu jau groziu groziai wub.gif wub.gif wub.gif super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet ir tempai, nuo kaledu tiek darbu padaryti bigsmile.gif

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 05 18, 17:23)
MTSA Pivoines, linas 20 DMC spalvų

labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
KLA, man nimukai irgi labai labai grazus, kada nors gal ir juos pabandysiu issiuvineti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_b: 18 gegužės 2011 - 17:41
Nimue tai tikrai uzkreciamas thumbup.gif as ir pradejau vakar toki pat, kur porele ant grybuku sedi wub.gif tikriausiai vienas is grazesniu... o sita pabaigus planuoju Mirabilia siuvinet rolleyes.gif ...tik vat tas malonumas nepigiai atsieina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2011 05 18, 19:16)
Aciu mergaites, VISOMS, uz atsakymus  4u.gif
Schema, kuria radau rusaiciu forume atsisiunte nepilnai, gal kuri turi issisaugojus kompe ir galetumete man imesti i a.z  blush2.gif  Buc be galo dekinga  ax.gif
Ir kokio numeriuko DMC siuliuko reiktu, niu labai noriu as ja pradeti  doh.gif
Del siuvinejimo- man tai irgi yra malonumas, atsisedi vakare, kad ir pora valandziukiu, atsipalaiduoji. Kadangi cia bus tik 2 mano darbelis, tai kabinti turesiu kur  smile.gif

"Kavos mergaite" schema turiu pilna. galiu atsiusti. parasykit i AZ. e'meila savo-persiusiu. O siulai juodi eina. tik ju reikai ne vieno, o gal net triju. siuvinejasi lengvai, per keleta dienu galima pabaigti-neskubant, per savaitele.sekmes;)
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 05 18, 19:49)
"Kavos mergaite" schema turiu pilna. galiu atsiusti. parasykit i AZ. e'meila savo-persiusiu. O siulai juodi eina. tik ju reikai ne vieno, o gal net triju. siuvinejasi lengvai, per keleta dienu galima pabaigti-neskubant, per savaitele.sekmes;)

pokalbi perkelkit i asmenine zinute ax.gif
Atsakyti
o jau darbelių grožis wub.gif kadangi seniai čia buvau tai jau nesiryžtu vardint, bet visom po 4u.gif

o mano gulbės su balerina beveik stovi vietoj pastaruoju metu, priartejau nepilnai iki pusės ir dabar labai lėti tie mano tempai, kadangi semestro galas ( biggrin.gif ) ir mokslai spaudžia verysad.gif

o dėl Mirabilijų ir Nimue - pirmųjų kaip suprantu visose schemose įeina karoliukai, ar taip? kur juos nusipirkti tokius kaip schemose būna nurodyta? o Nimue jeigu nuotraukose akys neapgauna ten reikia įvairių rūšių siūlų, ne tik tų standartinių medvilninių? jau po truputį pasvajoju ką norėčiau toliau siuvinėt ir laviruoju tarp šių dizainų, tik kaip pradedančioji bijau uzsikraut neįveikiamas kliūtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kla @ 2011 05 18, 18:43)
Visu darbeliai nuostabus  4u.gif
Ir as ateinu pasirodyti kad netinginiauju.

Na ir spartuolė esi bigsmile.gif

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 05 18, 19:23)
Labas,
MTSA Pivoines, linas 20 DMC spalvų

Labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brendule @ 2011 05 18, 18:40)

labai labai grazu  wub.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 05 18, 19:39)
Labai labai wub.gif

4u.gif
Atsakyti
Visu darbeliai superiniai 4u.gif
Atsakyti
Rodausi su savo darbų procesais rolleyes.gif

Šioje gėlių puokštėje trūksta BSo. Kai atsispausdinsiu spalvotai schemą, tada geriau matysis, nes BSas skirtingų spalvų. Laukia savo eilės ax.gif
user posted image

O čia naujas darbelio procesas. Ačiū Uodegytei, kuri padėjo išsiaiškinti kelis siūlus, nes buvo sumaišyti unsure.gif
user posted image

Galutinis rezultatas bus
user posted image
Atsakyti
apie nimue turbut galeciau kalbeti kone visa laika-man jos tokios wub.gif pati jau,kaip dauguma mate,turiu trejas,dar viena laukia pabaigimo-bs,o planuose-dar bent trejos biggrin.gif taip pat isimylejau,vos tik pamaciau jas wub.gif
apie ju siulus-taip,yra kur reikia siuvinejimo mocheros,bet kai kur maciau,pakeista i paprastus siuliukus arba bet koki kita,deranti siula su puku-kalbu konkreciai apie dulkiu feja(pucia dulkeles fejuke),taip pat reikia silkiniu-jie sparneliams dazniausia skirti,tai juos padaro lengvus wub.gif

as sugryzau prie savo orchidejos-noriu per si menesi pabaigt,bet itariu,kad nelabai pavyks,mat musu seimai vasara-kelioniu metas smile.gif

wow!zuzanele ir visos kitos,kuriu nepagyriau dar siandien-fantastiski darbai,kla tempai-irgi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 18 gegužės 2011 - 20:17
QUOTE(kla @ 2011 05 18, 17:43)
Mano naujoji aistra NIMUE:

Visi darbai labai labai wub.gif
O Nimue ant grybukų čia ant Ewo blush2.gif jetau kaip aš senai svaigstu apie šitą darbą kai pamačiau pas Little_angel jį išsiuvinėtą 4u.gif
Atsakyti