Džeinė
labai grazu ir tobula kruopstumo ir kantrybes rezultatas
QUOTE(Džeinė @ 2011 05 18, 10:07)
Noriu pasirodyt su savo darbeliu
Super knygutės
QUOTE(jurate_b @ 2011 05 18, 11:42)
O kad neateiti tusciom pasirodau su darbeliu
Sveika įsijungus į mūsų būrį. labai gražus darbelis
QUOTE(paukščiukas @ 2011 05 18, 12:39)
Kaip be būtų gaila, bet beveik neturiu laiko siuvinėjimui, ateinu nors į jūsų darbus seilę pavarvinu
Tavo darbeliai labai gražūs. Šaunu, kad nors ir šiems turi laiko Bet tu ir greita, atrodo tik ką šventėm Kalėdas, o tu vėl joms ruošiesi
QUOTE(xiuke @ 2011 05 18, 16:05)
sakykit kur dedat darbelius kai daug issiuvinejat? man vyras sako, kur tu juos desi, tik siuvineji ir kaupi...buna kad kazka padovanoju, sunku jam suprast kad siuvineti malonu yra...
Aš siuvinėju dėl pačio proceso, dėl malonumo. Man tai atgaiva sielai po įtempto darbo. Atsipalaidavimas. Ir nebūtini jie turi kabėti mano namuose ant sienos. Visai smagu juos peržiūrėti karts nuo karto
QUOTE(jurate_b @ 2011 05 18, 15:49)
Nemažas. Ant 14 aidos didesnis už A4 formatą. Tiksliai negaliu pasakyt, nes neturiu namie./
Visu darbeliai nuostabus
Ir as ateinu pasirodyti kad netinginiauju. Paskutini karta rodziausi pries kaledas, kai rodziau savo HAED procesiuka. Priminsiu kas tada buvo padaryta
Siai dienai beveik beveik baigiau antra juosta .
Dar nera net puses, bet kazkaip neskubu, nes smagus pats siuvinejimo procesas, megaujuosi Kai laiko lieka nuo vaiku ir HAED'o dar pasiuvineju smulkesnius darbelius. Pasirodau ka nuveikiau :ax Dovanu iskeliaves leliukas:
Mano naujoji aistra NIMUE:
ir dar neiremintas:
Ir as ateinu pasirodyti kad netinginiauju. Paskutini karta rodziausi pries kaledas, kai rodziau savo HAED procesiuka. Priminsiu kas tada buvo padaryta
Siai dienai beveik beveik baigiau antra juosta .
Dar nera net puses, bet kazkaip neskubu, nes smagus pats siuvinejimo procesas, megaujuosi Kai laiko lieka nuo vaiku ir HAED'o dar pasiuvineju smulkesnius darbelius. Pasirodau ka nuveikiau :ax Dovanu iskeliaves leliukas:
Mano naujoji aistra NIMUE:
ir dar neiremintas:
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 18, 14:56)
Super knygutės
Tavo darbeliai labai gražūs. Šaunu, kad nors ir šiems turi laiko Bet tu ir greita, atrodo tik ką šventėm Kalėdas, o tu vėl joms ruošiesi
Aš siuvinėju dėl pačio proceso, dėl malonumo. Man tai atgaiva sielai po įtempto darbo. Atsipalaidavimas. Ir nebūtini jie turi kabėti mano namuose ant sienos. Visai smagu juos peržiūrėti karts nuo karto
labai grazus visu darbeliai
del dejimo-taip,as irgi pirma del malonumo siuvineju,atvirukus-dovanoju,turiu daug planu paveikslus dovanu issiuvinet,tik kad kas pridetu laiko ir ranku
QUOTE(libaja @ 2011 05 18, 17:27)
Nemažas. Ant 14 aidos didesnis už A4 formatą. Tiksliai negaliu pasakyt, nes neturiu namie./
Man ant 14 aidos telpa į A4 formatą
QUOTE(jurate_b @ 2011 05 18, 16:49)
Ant 14 Aidos iremintas telpa i A4 formato lapa. tiksliai siuvinio ismatavimai: 29x18 cm
Si "kavos mergaite" ir man labai patinka. issiuvinejus ju gal 7. Cia diskutuojate kam siuvineti-sau ar kitiems. tai as kaip batsiuvys be batu:) pagrinde dovanojimui siuvineju:) kol visas drauges apdovanosiu tai tada tik sau prisiruosiu siuvineti. turiu keleta schemu didesniu atsispausdinus.
Beja, atsiliepkite del Mirabilia paveiklsiuko-ant kokios aidos siuvineti-16 ar 18? ir turbut geriau ant kremines spalvos? patarkite.
QUOTE(kla @ 2011 05 18, 17:43)
Visu darbeliai nuostabus
Ir as ateinu pasirodyti kad netinginiauju. Paskutini karta rodziausi pries kaledas, kai rodziau savo HAED procesiuka.
Ir as ateinu pasirodyti kad netinginiauju. Paskutini karta rodziausi pries kaledas, kai rodziau savo HAED procesiuka.
kodėl niekas nereaguoja į tokias grožybes?? nori pasakyti, kad visa tai suspėjai per laiką nuo Kalėdų? Haed'as tikrai įspūdingas, net nustebau, kad taip aiškiai išryškėja visi tie žmogeliukai, kai prisižiūrėjau ne tokių kokybiškų Haed schemų, kurių buvo pridėjusi Uodegytė. Bus nuostabus paveikslas, jau laukiu galutinio rezultato
O nimukai kokie gražūs, nieko sau "smulkesni darbeliai", žvilgsnis net nežino kur krypti
Aciu mergaites, VISOMS, uz atsakymus
Schema, kuria radau rusaiciu forume atsisiunte nepilnai, gal kuri turi issisaugojus kompe ir galetumete man imesti i a.z Buc be galo dekinga
Ir kokio numeriuko DMC siuliuko reiktu, niu labai noriu as ja pradeti
Del siuvinejimo- man tai irgi yra malonumas, atsisedi vakare, kad ir pora valandziukiu, atsipalaiduoji. Kadangi cia bus tik 2 mano darbelis, tai kabinti turesiu kur
Schema, kuria radau rusaiciu forume atsisiunte nepilnai, gal kuri turi issisaugojus kompe ir galetumete man imesti i a.z Buc be galo dekinga
Ir kokio numeriuko DMC siuliuko reiktu, niu labai noriu as ja pradeti
Del siuvinejimo- man tai irgi yra malonumas, atsisedi vakare, kad ir pora valandziukiu, atsipalaiduoji. Kadangi cia bus tik 2 mano darbelis, tai kabinti turesiu kur
QUOTE(B_March @ 2011 05 18, 18:13)
kodėl niekas nereaguoja į tokias grožybes?? nori pasakyti, kad visa tai suspėjai per laiką nuo Kalėdų? Haed'as tikrai įspūdingas, net nustebau, kad taip aiškiai išryškėja visi tie žmogeliukai, kai prisižiūrėjau ne tokių kokybiškų Haed schemų, kurių buvo pridėjusi Uodegytė. Bus nuostabus paveikslas, jau laukiu galutinio rezultato
O nimukai kokie gražūs, nieko sau "smulkesni darbeliai", žvilgsnis net nežino kur krypti
Aciu, is tiesu visi sitie darbeliai nuo kaledu Vasara darbai taip greit neina, o ziema, salta, sedejom su vaikais dauguma vakaru namie, tai ir daugiau siuvinejosi Labai tikiuosi kad Haedas gausis kokybiskas, siaip aiskiai matosi ir zmogeliukai ir kitos smulkios detales, ir spalvu perejimai naturalesni nei foto, tik pabaiga oi kaip dar toli Aciu uz pagyras nimukams, as juos isimylejau, planuose dar ne vienas is sios serijos
Labas,
MTSA Pivoines, linas 20 DMC spalvų
MTSA Pivoines, linas 20 DMC spalvų
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 05 18, 18:44)
labai grazus visu darbeliai
del dejimo-taip,as irgi pirma del malonumo siuvineju,atvirukus-dovanoju,turiu daug planu paveikslus dovanu issiuvinet,tik kad kas pridetu laiko ir ranku
na dar jei kas supirktu siulus, tai is vis gerai butu
KLA grazus Jusu darbeliai , ypac Nimukai...ir kodel visos juos isimyli reikes pabandyti, gal ir as isimylesiu...
pastebejau, kad daugelis net po kelis darbelius siuvinejat...