Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Džeinė

labai grazu ir tobula smile.gif kruopstumo ir kantrybes rezultatas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maijkute: 18 gegužės 2011 - 15:45
QUOTE(Džeinė @ 2011 05 18, 10:07)
Noriu pasirodyt su savo darbeliu  blush2.gif

Super knygutės bigsmile.gif

QUOTE(jurate_b @ 2011 05 18, 11:42)
O kad neateiti tusciom pasirodau  su darbeliu  4u.gif

Sveika įsijungus į mūsų būrį. labai gražus darbelis wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2011 05 18, 12:39)
Kaip be būtų gaila, bet beveik neturiu laiko siuvinėjimui, ateinu nors į jūsų darbus seilę pavarvinu bigsmile.gif

Tavo darbeliai labai gražūs. Šaunu, kad nors ir šiems turi laiko thumbup.gif Bet tu ir greita, atrodo tik ką šventėm Kalėdas, o tu vėl joms ruošiesi rolleyes.gif

QUOTE(xiuke @ 2011 05 18, 16:05)
sakykit kur dedat darbelius kai daug issiuvinejat? man vyras sako, kur tu juos desi, tik siuvineji ir kaupi...buna kad kazka padovanoju, sunku jam suprast kad siuvineti malonu yra... smile.gif

Aš siuvinėju dėl pačio proceso, dėl malonumo. Man tai atgaiva sielai po įtempto darbo. Atsipalaidavimas. Ir nebūtini jie turi kabėti mano namuose ant sienos. Visai smagu juos peržiūrėti karts nuo karto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2011 05 18, 15:49)
Mergaites, kas siuvinejot si paveiklsliuka ?  kokio mazdaug dydzio jis gaunasi  g.gif

Nemažas. Ant 14 aidos didesnis už A4 formatą. Tiksliai negaliu pasakyt, nes neturiu namie./
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 18 gegužės 2011 - 16:28
Visu darbeliai nuostabus 4u.gif
Ir as ateinu pasirodyti kad netinginiauju. Paskutini karta rodziausi pries kaledas, kai rodziau savo HAED procesiuka. Priminsiu kas tada buvo padaryta blush2.gif
user posted image
Siai dienai beveik beveik baigiau antra juosta .
user posted image
Dar nera net puses, bet kazkaip neskubu, nes smagus pats siuvinejimo procesas, megaujuosi ax.gif Kai laiko lieka nuo vaiku ir HAED'o dar pasiuvineju smulkesnius darbelius. Pasirodau ka nuveikiau :ax Dovanu iskeliaves leliukas:
user posted image
Mano naujoji aistra NIMUE:
user posted image
user posted image
ir dar neiremintas:
user posted image
blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 18, 14:56)
Super knygutės bigsmile.gif
Sveika įsijungus į mūsų būrį. labai gražus darbelis wub.gif
Tavo darbeliai labai gražūs. Šaunu, kad nors ir šiems turi laiko thumbup.gif Bet tu ir greita, atrodo tik ką šventėm Kalėdas, o tu vėl joms ruošiesi rolleyes.gif
Aš siuvinėju dėl pačio proceso, dėl malonumo. Man tai atgaiva sielai po įtempto darbo. Atsipalaidavimas. Ir nebūtini jie turi kabėti mano namuose ant sienos. Visai smagu juos peržiūrėti karts nuo karto wub.gif

labai grazus visu darbeliai 4u.gif
del dejimo-taip,as irgi pirma del malonumo siuvineju,atvirukus-dovanoju,turiu daug planu paveikslus dovanu issiuvinet,tik kad kas pridetu laiko ir ranku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2011 05 18, 17:27)
Nemažas. Ant 14 aidos didesnis už A4 formatą. Tiksliai negaliu pasakyt, nes neturiu namie./

Man ant 14 aidos telpa į A4 formatą
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2011 05 18, 16:49)
Mergaites, kas siuvinejot si paveiklsliuka ?  kokio mazdaug dydzio jis gaunasi  g.gif
user posted image

Ant 14 Aidos iremintas telpa i A4 formato lapa. tiksliai siuvinio ismatavimai: 29x18 cm
Si "kavos mergaite" ir man labai patinka. issiuvinejus ju gal 7. Cia diskutuojate kam siuvineti-sau ar kitiems. tai as kaip batsiuvys be batu:) pagrinde dovanojimui siuvineju:) kol visas drauges apdovanosiu tai tada tik sau prisiruosiu siuvineti. turiu keleta schemu didesniu atsispausdinus.
Beja, atsiliepkite del Mirabilia paveiklsiuko-ant kokios aidos siuvineti-16 ar 18? ir turbut geriau ant kremines spalvos? patarkite. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kla @ 2011 05 18, 17:43)
Visu darbeliai nuostabus  4u.gif
Ir as ateinu pasirodyti kad netinginiauju. Paskutini karta rodziausi pries kaledas, kai rodziau savo HAED procesiuka.

Dar nera net puses, bet kazkaip neskubu, nes smagus pats siuvinejimo procesas, megaujuosi  ax.gif Kai laiko lieka nuo vaiku ir HAED'o dar pasiuvineju smulkesnius darbelius. Pasirodau ka nuveikiau  :ax Dovanu iskeliaves leliukas:
blush2.gif

kodėl niekas nereaguoja į tokias grožybes?? bigsmile.gif wub.gif wub.gif nori pasakyti, kad visa tai suspėjai per laiką nuo Kalėdų? blink.gif doh.gif bigsmile.gif Haed'as tikrai įspūdingas, net nustebau, kad taip aiškiai išryškėja visi tie žmogeliukai, kai prisižiūrėjau ne tokių kokybiškų Haed schemų, kurių buvo pridėjusi Uodegytė. Bus nuostabus paveikslas, jau laukiu galutinio rezultato bigsmile.gif

O nimukai kokie gražūs, nieko sau "smulkesni darbeliai", žvilgsnis net nežino kur krypti bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 18 gegužės 2011 - 17:15
Aciu mergaites, VISOMS, uz atsakymus 4u.gif
Schema, kuria radau rusaiciu forume atsisiunte nepilnai, gal kuri turi issisaugojus kompe ir galetumete man imesti i a.z blush2.gif Buc be galo dekinga ax.gif
Ir kokio numeriuko DMC siuliuko reiktu, niu labai noriu as ja pradeti doh.gif
Del siuvinejimo- man tai irgi yra malonumas, atsisedi vakare, kad ir pora valandziukiu, atsipalaiduoji. Kadangi cia bus tik 2 mano darbelis, tai kabinti turesiu kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 05 18, 18:13)
kodėl niekas nereaguoja į tokias grožybes??  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  nori pasakyti, kad visa tai suspėjai per laiką nuo Kalėdų?  blink.gif  doh.gif  bigsmile.gif Haed'as tikrai įspūdingas, net nustebau, kad taip aiškiai išryškėja visi tie žmogeliukai, kai prisižiūrėjau ne tokių kokybiškų Haed schemų, kurių buvo pridėjusi Uodegytė. Bus nuostabus paveikslas, jau laukiu galutinio rezultato  bigsmile.gif

O nimukai kokie gražūs, nieko sau "smulkesni darbeliai", žvilgsnis net nežino kur krypti  bigsmile.gif  wub.gif

Aciu, is tiesu visi sitie darbeliai nuo kaledu blush2.gif Vasara darbai taip greit neina, o ziema, salta, sedejom su vaikais dauguma vakaru namie, tai ir daugiau siuvinejosi smile.gif Labai tikiuosi kad Haedas gausis kokybiskas, siaip aiskiai matosi ir zmogeliukai ir kitos smulkios detales, ir spalvu perejimai naturalesni nei foto, tik pabaiga oi kaip dar toli ax.gif Aciu uz pagyras nimukams, as juos isimylejau, planuose dar ne vienas is sios serijos doh.gif
Atsakyti
Labas,
MTSA Pivoines, linas 20 DMC spalvų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 05 18, 18:44)
labai grazus visu darbeliai 4u.gif
del dejimo-taip,as irgi pirma del malonumo siuvineju,atvirukus-dovanoju,turiu daug planu paveikslus dovanu issiuvinet,tik kad kas pridetu laiko ir ranku biggrin.gif

na dar jei kas supirktu siulus, tai is vis gerai butu mirksiukas.gif thumbup.gif
KLA grazus Jusu darbeliai wub.gif , ypac Nimukai...ir kodel visos juos isimyli wub.gif reikes pabandyti, gal ir as isimylesiu...
pastebejau, kad daugelis net po kelis darbelius siuvinejat...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 18 gegužės 2011 - 17:30