labai gražios ir akuratnos knygelės su pelėdžiuku
QUOTE(vasarė @ 2011 05 17, 13:14)
as irgi, kai reminau reminimo centre, pasake, kad apacios pasportas turi buti platesnis nei likusieji - vizualines puses principai reikalauja. Ir nesvarbu paveikslo dydis - mazas ar didelis
O kiek cm turi skirtis? Gal kokiu vienu tik
QUOTE(libaja @ 2011 05 17, 15:41)
Na, pristatau įrėmintą
Labai dailus darbas.
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 05 17, 16:09)
tai ir as pasirodysiu katik baigta darbeli, bus dovana
Koks mielas meškiukas.
QUOTE(zundyte @ 2011 05 17, 17:35)
Tikrai graus žrgas bus kai viskas bus baigta.
QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 17, 19:03)
o as ateinu su smulkuciu
ta gėlytė tokia subtiliai graži.
QUOTE(Anafora @ 2011 05 17, 20:10)
Prisižadėjusi rodau ketvirtadalį paveikslo - lėtai einasi man - vaikams visokius kurmius ir tomus/jerius siuvineju, nėra kada prie savo prisėsti
Na vaikams juk neatsakysi. Gražūs darbukai.
QUOTE(Džeinė @ 2011 05 18, 09:07)
mokyklos užsakymu padariau 6 knygeles. Mokyklos simbolis yra pelėdžiukas , tai
Kokios knygutės o čia jos bus dovanojavos ar kaip
QUOTE(jurate_b @ 2011 05 18, 10:42)
Puikus darbelis
Plaunu su muiliuku, svarbiausia nelankstyti ir negręžti plaunant. Perskalavus patiesti ant rankšluosčio, išdžiuvus ant jo ir išlyginti.
Kaip be būtų gaila, bet beveik neturiu laiko siuvinėjimui, ateinu nors į jūsų darbus seilę pavarvinu
Šiom dienom tik atvirukus sukurpiau
QUOTE(Džeinė @ 2011 05 18, 08:07)
Noriu pasirodyt su savo darbeliu
peledziukai superiniai
QUOTE(jurate_b @ 2011 05 18, 09:42)
Sveikos merginos
O kad neateiti tusciom pasirodau su darbeliu
O kad neateiti tusciom pasirodau su darbeliu
grazus darbelis
QUOTE(paukščiukas @ 2011 05 18, 10:39)
Kaip be būtų gaila, bet beveik neturiu laiko siuvinėjimui, ateinu nors į jūsų darbus seilę pavarvinu
Noreciau Jusu patarimo. Susiruosiau siuvineti "The Petal Fairy Mirabilia":
rekomenduojama siuvineti ant 32 lino. Bet nepykite ir nerasykite, neskatinkite-as tikrai tuo neuzsiimsiu, ne man toks smulkus skaiciavimas. Visada siuvinejau ant Aidos.
Pirmame puslapyje nurodyta, kad 32 linas atitinka 16 Aida. Ar geriau ant 18 siuvineti? ar yra kuri siuvinejusi Mirabilia ne ant lino o ant Aidos? gal turite foto? idekite, noreciau pamatyti rezultata, kaip ziurisi. Ir turbut geriau ant sviesiai kremines nei ant baltos?
Ir dar norejau paklausti kas per medziaga evenweave?
rekomenduojama siuvineti ant 32 lino. Bet nepykite ir nerasykite, neskatinkite-as tikrai tuo neuzsiimsiu, ne man toks smulkus skaiciavimas. Visada siuvinejau ant Aidos.
Pirmame puslapyje nurodyta, kad 32 linas atitinka 16 Aida. Ar geriau ant 18 siuvineti? ar yra kuri siuvinejusi Mirabilia ne ant lino o ant Aidos? gal turite foto? idekite, noreciau pamatyti rezultata, kaip ziurisi. Ir turbut geriau ant sviesiai kremines nei ant baltos?
QUOTE(Princesė @ 2011 05 18, 11:50)
evenweave tai audinys, suaustas kaip ir linas, tik iš medvilnės, todėl visos gijos yra vienodo storio ir vienodai nutolę viena nuo kitos. Jei liną atmeti dėl skaičiavimo, tai ant evenweave skaičiavimas bus toks pats smulkus.
Dzeine neturiu žodžių, nuostabiai atrodo! Kiekviena atskirai jau šedevras, o kai viena šalia kitos net ŠEŠIOS, - tiesiog pasakiškas vaizdas ir šriftas puikiai parinktas
Pauksciuk mieli atvirukai Motyvas panašus į Kalėdinį žaisliuką, nejau jau Kalėdoms ruošiesi?
QUOTE(B_March @ 2011 05 18, 12:17)
Pauksciuk mieli atvirukai Motyvas panašus į Kalėdinį žaisliuką, nejau jau Kalėdoms ruošiesi?
aha jau pradėjau ruoštis kitų metų šventėm, zuikių prisinėriau, Kalėdinių atvirukų prisikarpiau. prašom imti iš manęs pavyzdį
QUOTE(murkse @ 2011 05 18, 08:41)
galima schemutę 810@one.lt[/color]
mano pašto dėžutė ignoruoja one ir ten nesiunčia gal turi kita
PS. spalvų rakto nėra, rinkau pati iš DMC ir Ariadna likučiu
QUOTE(Kaliteja @ 2011 05 18, 09:57)
Kokios knygutės o čia jos bus dovanojavos ar kaip
taip, jos skirtos dovanų.
Didelis AČIŪ visom
Paukščiuk, kad ir maži darbeliai, bet jie laiko taip pat atima nemažai gražu
Labai gražūs visi darbeliai.
sveikos
peledziukai laaabai patiko man
sakykit kur dedat darbelius kai daug issiuvinejat? man vyras sako, kur tu juos desi, tik siuvineji ir kaupi...buna kad kazka padovanoju, sunku jam suprast kad siuvineti malonu yra...
sakykit kur dedat darbelius kai daug issiuvinejat? man vyras sako, kur tu juos desi, tik siuvineji ir kaupi...buna kad kazka padovanoju, sunku jam suprast kad siuvineti malonu yra...
QUOTE(xiuke @ 2011 05 18, 14:05)
sveikos
O as kaip tik atvirksciai viska siuvineju kitiems. Na masina vaikui siuvinejau ir siuo metu pirma darba sau siuvineju
Grazus visu darbeliai