Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(libaja @ 2011 05 17, 15:41)
Na, pristatau įrėmintą

Labai grazu. ir ireminta superiniai. thumbup.gif

QUOTE(sonaciukas @ 2011 05 17, 16:43)
ir dar gal kas siuvinėjot pagalvėles ant ko jas geriausiai siuvinėt, kad būtų tvirtas pagringas

siuvinek tas pagalveles ant ko tik nori, svarbiausia kaip tu apipavidalinsi ir dar itin gerai siulu galiukus uzkaisyk. Turiu viena pagalvele beveik trejus metus-prisiutas siuvinejimas rankomis ant pirktines pagalveles. iki siol atrodo super, tik gal vienas ar du siuliukai truputi eme listi lauk, nes neuztvirtinau idealiai. O siaip ant tos pagalveles net miegota ne karta. rolleyes.gif

QUOTE(glazauskiene @ 2011 05 17, 20:05)

Viskas priklauso nuo remo. turiu keleta baigtu darbu, kuriu niekaip neisivaizduoju su pasportu, nes ar tai remas itin imantrus, ar norisi visai neuzgozti darbo.

QUOTE(Antarktida44 @ 2011 05 17, 23:11)

net uzsimaniau ant lino pabandyti..  4u.gif
Siaip su regejimu prastai,tai i aida dar pataikau  biggrin.gif bet va linas..
o koki lina rinktis mini pabandymui  blush2.gif  ?

siulyciau pabandymui evenweave 28 count audini, kuris atitiks 14 Aida, bet vaizdelis bus kur kas geresnis nei ant AIDOS. siuvinejimas tokiu paciu principu kaip per lina-per du siuliukus, bet jis kur kas lygiau suaustas, nes net ir siuvinejimui skirtas linas nera idealus. evenweave geriau issitempia, nes yra medvilninis ir skylutes lengviau rasti. Bent jau man pirma darbeli siuvineti buvo gan keista, bet karta paragaves negali sustoti... dabar siuvineju du darbelius-viena ant lino, viena ant evenweave, ir niekaip neapsisprendziu, ar man patinka lino kvapas ar erzina. blush2.gif

ai, ir dar uzsipirkau petite adateliu. kaip malonu siuvineti. thumbup.gif nors kai pamaciau-issigandau.

ir dar-kiek minimaliai paliekat is krastu, kai zinote, kad tikrai bus pasportas, kuris lies be jokiu tarpu visus keturis siuvinio krastus? pirma karta taip rizikuoju...
Atsakyti
Noriu pasirodyt su savo darbeliu blush2.gif
mokyklos užsakymu padariau 6 knygeles. Mokyklos simbolis yra pelėdžiukas , tai šis labai tiko ir patiko.
siuvinėta ant lietuviško lino.

user posted image
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(libaja @ 2011 05 17, 13:41)
Na, pristatau įrėmintą

labai gražiai įrėminta thumbup.gif

QUOTE(Gintariuxt @ 2011 05 17, 14:09)
tai ir as pasirodysiu katik baigta darbeli, bus dovana

QUOTE(zundyte @ 2011 05 17, 15:35)
va mano žirgelis ,beliko metaliku išsiuvinėt ir bus pabaiga

QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 17, 17:03)
o as ateinu su smulkuciu  smile.gif

QUOTE(Džeinė @ 2011 05 18, 07:07)
Noriu pasirodyt su savo darbeliu

nuostabūs ir kruopštūs visų darbeliai, siunčiu po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 05 18, 10:07)
Noriu pasirodyt su savo darbeliu  blush2.gif
mokyklos užsakymu padariau 6 knygeles. Mokyklos simbolis yra pelėdžiukas , tai šis labai tiko ir patiko.

tikrai turejo patikti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 05 17, 23:28)
aš tai susibankrotinčiau,nes lėtai siuvinėju doh.gif ir kompas tuo metu  dar veiktų doh.gif  ,o dar siūlai pabrango visur...be to akiniai ant nosies  kabo nuo vaikystės,žodžiu, kiekvienam savo drinks_cheers.gif

Pritariu, akis reikia saugoti thumbup.gif As siuvineju tik atsispausdinus ir dar kiekviena kryziuka kur issiuvineju-uzbraukiu, kad zinociau ir nesusimaisyciau:) Konturus jei reikia siuvineti-atisispausdinu atskirai dar karta schema, kad geirua matyciau:)
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2011 05 17, 15:41)
Na, pristatau įrėmintą

rėmai pasportas thumbup.gif

QUOTE(Gintariuxt @ 2011 05 17, 16:09)
tai ir as pasirodysiu katik baigta darbeli, bus dovana

thumbup.gif

QUOTE(zundyte @ 2011 05 17, 17:35)
va mano žirgelis ,beliko metaliku išsiuvinėt ir bus pabaiga

įspūdingo dydžio 4u.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 17, 19:03)
o as ateinu su smulkuciu  smile.gif  4u.gif

labai mielas, spalvytės labai gražios

QUOTE(Anafora @ 2011 05 17, 20:10)
Labas vakaras,

gerai prisimenu šį paveiksliuką. Matau juda į priekį mirksiukas.gif spalvos gražios

QUOTE(Džeinė @ 2011 05 18, 09:07)

apuokai mano silpnybė biggrin.gif nerealios knygutės wub.gif galima schemutę 810@one.lt
Atsakyti

bigsmile.gif puikus darbas, taip kruopščiai atlikta thumbup.gif
Atsakyti
grazios knygutes wub.gif
Atsakyti
sorry ne itema ,bet kitaip niekaip ax.gif

glazauskiene pas tave pranesimu gaviklis pilnas,neina zinutes tau issiusti.
Atsakyti

Nu kaip grazu, visos kaip viena. Kazkokia fantastika. thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Dzeine, super...labai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Esu naujoke siuvinejime, tikiuosi priimsit i savo buri ax.gif

Siuvinejinu susidomejau visai neseniai, kai dovanu gavau paveiksliuka. Dabar jau suprantu , kad tai yra taip vadinamas vaikiskas metrikas smile.gif Kadangi siuvinejau mokykloje, tai paciai panizo nagai isbandyti ka nors pasiuvineti. Paveiklsiuka issirinkau ir baigiau, klaidu yra, bet kaip pirmu darbu esu bais patenkinta ax.gif
Dabar turiu begale klausimu doh.gif Skaiciau, kad issiuvineta paveiksla plaunate, lygynate g.gif Plaunate su milteliai, su muilu, nu gal ir kvailas klausimas, bet vis tiek klausiu blush2.gif Gal galit placiau apie tai? blush2.gif
Del pasporto-kada ji reikia deti?
Ir dar mergaites, kur Vilniuje reminat savo darbelius? Pati tokiam zygiui nesiryztu.
O kad neateiti tusciom pasirodau su darbeliu 4u.gif

user posted image

p.s. didelis dekui murskei ir pauksciukui uz pacia pradzia 4u.gif

Atsakyti