Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(libaja @ 2011 06 07, 23:18)
Gavau užsakymą - krikštynoms išsiuvinėti maišiukus. Gal kuri esat dariusi? Kokio dydžio jie turėtų būti maždaug?

dabar kaip tik darau. Dydis maždaug 20x30cm. Įtariu dovanas svečiams dės.
Užsakovės klausk kokių nori ir ką dės ax.gif
Sau kelis kartus dariau, tai mažiukai buvo. Va matosi foto
user posted image
simboliškai buvo įdėta visko (cukrus, kruopos..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 08 birželio 2011 - 07:55
QUOTE(xiuke @ 2011 06 08, 00:49)
sveikos 4u.gif
o spalvu rakta galima prie schemutes? 4u.gif

spausk ant meskucio,toliau ir raktas bus smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 birželio 2011 - 08:16
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 03, 16:40)
o as noreciau paklaust merginu, kurios gamina knygeles..kaip jus darot, kai knygele buna tarkime juoda arba kitokios tamsios spalvos, o norite aptraukti nort balta arba kitokia sviesia medziaga? juk persisviecia tamsi spalva. ar kaip nors paruosiat, apklijuojat ar panasiai knygele? as lyg bandziau su svelniai gelsvos spalvos dazytoju naudojama lipni juostele klijuot..viskas gal butu gerai, bet klijuojant medziaga siek tiek paskui matosi nelygumai gavesi nuo sudurimo kuri palieka ta lipni juostele. bandziau apklijuot baltu popierium, tuomet dar negeriau, nes klijuojant veliau medziaga ant to popieriaus, pasidaro nelygumi, ne spopierius nuo kliju pasidaro nelygus...vienu zodziu turbut aisku ko cia klausiu smile.gif

Dažau baltais akriliniais dažais ne pirmą ir ne penktą kartą ir jokio vargo nematau.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 06 08, 10:15)
Dažau baltais akriliniais dažais ne pirmą ir ne penktą kartą ir jokio vargo nematau.

o liuks..jei jau dazote, vadinasi gaunasi bigsmile.gif aciu uz patarimus 4u.gif taip ir darysiu tada smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

siuvineju va sita voveriuka, skubiai reikia ir ziuriu, kad truksta man spalvikiu. Nesuprantu, kokios firmos cia siuliukai i DMC konvertuoti, gal yra siuvinejusiu, o gal kas siaip gali padet? Is anksto dekinga.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nesukčiau sau galvos su konvertavimu ir taikyčiau iš akies- linksmas animacinis piešinėlis- tikrai nepagadinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2011 06 07, 16:57)
Prie to paties ir as su savo procesu prisidedu smile.gif

Ir as manau kad turetu buti meilus katinukas (ziuriu ir norisi paglostyti-labai myliu katinus:)
O vasara is ties sunku siuvineti, kai tokie karsciai net nesinori.. Va, ruduo ir ziema-manau musu metas:) sekmes visoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2011 06 07, 16:18)
Gavau užsakymą - krikštynoms išsiuvinėti maišiukus. Gal kuri esat dariusi? Kokio dydžio jie turėtų būti maždaug?

Cia pritariu murksei, kad turetum pasiklaust uzsakovo arba jei jie nesiorientuoja, bandyk klaust, ka i juos des.
Mes savo krikstynoms porkom organzos maisiukus, bet jie tokie labai labai maziukai buvo.
nuotraukoj neryskiai, bet matos - salia to berniuko kur su mergaite kalba stovi tas rozinis maisiukas ir salia padetas ale ananasinis saldainis - tai mazdaug matos maisiuko dydis.

As irgi krikstynoms meistruoju atvirutes, tik ne siuvinetas wub.gif
Atsakyti
Ar galite man atsakyti (kreipiuosi i siuvinetojas gyvenancia uzsienyje), kur jus perkate, kai reikia, juodos spalvos kanva? gyvenu siuo metu Kretoje ir tikrai susiduriau su sia problema..... Negana to, kad prekiaujama tik DMC siulais - juodos kanvos ne su ziburiu nerasi... Ar man siustis is LT apsimoketu? kaip sakote?
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 06 08, 10:01)
Sveikos,

siuvineju va sita voveriuka, skubiai reikia ir ziuriu, kad truksta man spalvikiu. Nesuprantu, kokios firmos cia siuliukai i DMC konvertuoti, gal yra siuvinejusiu, o gal kas siaip gali padet? Is anksto dekinga.

as siuvinejau si voveriuka, o spalvas taikiau pati. tu spalvu, kurios nera parasytos, tai emiau kitus siuliukus kitu firmu (turiu ivairiu is jav prisiustu). manau nera problemos atsitaikyti tas kitas spalvas 4u.gif
kazkada rodziau jau, bet dar ikeliu parodyti kaip gavosi su mano spalvomis user posted image
Atsakyti
libaja aš siuvu dažniausiai 15*20cm, taip taupiai audinys išsidalina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2011 06 08, 19:23)
Ar galite man atsakyti (kreipiuosi i siuvinetojas gyvenancia uzsienyje), kur jus  perkate, kai reikia, juodos spalvos kanva? gyvenu siuo metu Kretoje ir tikrai susiduriau su sia problema..... Negana to, kad prekiaujama tik DMC siulais - juodos kanvos ne su ziburiu nerasi... Ar man siustis is LT apsimoketu? kaip sakote?

ar turi kreditine ar Paypal'a? yra daugybe internetiniu parduotuviu, kad ir toj pacioj UK (as gyvenu Airijoje), kurios siuncia visur Europoje. Ir lietuviskos parduotuves siuncia i uzsieni. Gal ne visos, bet tikrai maciau, kad siuncia. o gal tau gali nupirkti LT gimines/draugai ir atsiusti, juk palyginus LT pastas nera brangininkas. smile.gif
Atsakyti