Dekui merginos
Vyšniuke- puiki knygelė . Jau niežti ir man rankos kokią nors pagaminti- ištaikius kokią progą turbūt ir čiupsiu.
dabar bandau arbatinę dėžutę gražiai apipavidalint- paveikslėlis jau baigtas, bet pati dėžutė man nepatinka (lakavau jau porą kartų, bet vis dar negraži, MB sako, kad dar reikėtų poros perlakavimų).
dabar bandau arbatinę dėžutę gražiai apipavidalint- paveikslėlis jau baigtas, bet pati dėžutė man nepatinka (lakavau jau porą kartų, bet vis dar negraži, MB sako, kad dar reikėtų poros perlakavimų).
merginos, o dideliu "zmogisku" prijuosciu (ne buteliams) is kur galima gauti? t.y. ar pacios siuvotes is lino, ar pirkote kokia paprasta ir prie jos prisiuvinejote ant lino ar kitos medziagos issiuvineta paveiksliuka?
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2011 06 05, 20:33)
merginos, o dideliu "zmogisku" prijuosciu (ne buteliams) is kur galima gauti? t.y. ar pacios siuvotes is lino, ar pirkote kokia paprasta ir prie jos prisiuvinejote ant lino ar kitos medziagos issiuvineta paveiksliuka?
aš pirkau senukuose prijuoste, ir ant kišenės siuvinėjau
o kisene prisiuvai pati is tos medziagos, ant kurios siuvinejai, ar ten tokia jau buvo? bet tada reikia ispesiojamos kanvos, jei pacios prijuostes medziagyte netinkama siuvinejimui ania?
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 03, 19:52)
koks grožis
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 04, 14:33)
Džeine, beje, iš tavęs gautas rėmas man buvo super, gaminant šį darbą, be jo būčiau suvargusi
ir aš Džeinės rėmu negaliu atsidžiaugti, dabar sesija į pabaigą tai vėl kibsiu į darbus
QUOTE(Višniukė @ 2011 06 05, 02:15)
gražu, niekur nematytas dizainas (bent jau man pradedančiajai)
QUOTE(Džeinė @ 2011 06 05, 22:34)
jau vien spalvos sužavėjo
QUOTE(Višniukė @ 2011 06 05, 01:15)
niugi reik pasirodyt, kad netinginiauju
kaip grazu
QUOTE(Višniukė @ 2011 06 05, 00:15)
Originalus prieslapiai.
Siuvineta 1 DMC spalvyte (tamsiai melyna) ir panaudoti "auksiniai" MH karoliukai.
Naturalus linas derintas su tamsiu linu
Originalus prieslapiai.
Siuvineta 1 DMC spalvyte (tamsiai melyna) ir panaudoti "auksiniai" MH karoliukai.
Naturalus linas derintas su tamsiu linu
oi,kokia grazute!labai miela
QUOTE(Džeinė @ 2011 06 05, 20:34)
oi,kokia gera ideja!super,saunuole!
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2011 06 05, 22:42)
o kisene prisiuvai pati is tos medziagos, ant kurios siuvinejai, ar ten tokia jau buvo? bet tada reikia ispesiojamos kanvos, jei pacios prijuostes medziagyte netinkama siuvinejimui ania?
labai gera medžiaga pasitaikė, tai nusiardžiau kišene, išsiuvinėjau, ir vėl užsiuvau, dap dasiūdama tas juosteles banguotas, jos man pagyvino vaizdą
QUOTE(Metaxa @ 2011 06 05, 23:06)
ir aš Džeinės rėmu negaliu atsidžiaugti, dabar sesija į pabaigą tai vėl kibsiu į darbus
džiaugiosi tai girdėdama
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 03, 19:52)
Nuostabu , noriu savo namų, o tada rinksiuosi ir Mirabilia kokią ant sienos savo kampe kabinti
QUOTE(Višniukė @ 2011 06 05, 02:15)
Gražu
QUOTE(Bianca @ 2011 06 06, 19:22)
Stai, rodausi su savo darbeliu Rodos, visus komentarus isgirdau ir stai reultatai:
Kur kas geriau