Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Dekui merginos 4u.gif
Atsakyti
Vyšniuke- puiki knygelė thumbup.gif . Jau niežti ir man rankos kokią nors pagaminti- ištaikius kokią progą turbūt ir čiupsiu.
dabar bandau arbatinę dėžutę gražiai apipavidalint- paveikslėlis jau baigtas, bet pati dėžutė man nepatinka (lakavau jau porą kartų, bet vis dar negraži, MB sako, kad dar reikėtų poros perlakavimų).
Atsakyti
merginos, o dideliu "zmogisku" prijuosciu (ne buteliams) is kur galima gauti? smile.gif t.y. ar pacios siuvotes is lino, ar pirkote kokia paprasta ir prie jos prisiuvinejote ant lino ar kitos medziagos issiuvineta paveiksliuka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2011 06 05, 20:33)
merginos, o dideliu "zmogisku" prijuosciu (ne buteliams) is kur galima gauti? smile.gif t.y. ar pacios siuvotes is lino, ar pirkote kokia paprasta ir prie jos prisiuvinejote ant lino ar kitos medziagos issiuvineta paveiksliuka? ax.gif

aš pirkau senukuose prijuoste, ir ant kišenės siuvinėjau mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
o kisene prisiuvai pati is tos medziagos, ant kurios siuvinejai, ar ten tokia jau buvo? bet tada reikia ispesiojamos kanvos, jei pacios prijuostes medziagyte netinkama siuvinejimui ania? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 03, 19:52)

koks grožis wub.gif
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 04, 14:33)
Džeine, beje, iš tavęs gautas rėmas man buvo super, gaminant šį darbą, be jo būčiau suvargusi  thumbup.gif

ir aš Džeinės rėmu negaliu atsidžiaugti, dabar sesija į pabaigą tai vėl kibsiu į darbus thumbup.gif
QUOTE(Višniukė @ 2011 06 05, 02:15)

gražu, niekur nematytas dizainas (bent jau man pradedančiajai) 4u.gif
QUOTE(Džeinė @ 2011 06 05, 22:34)

jau vien spalvos sužavėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 06 05, 01:15)
niugi reik pasirodyt, kad netinginiauju  4u.gif

kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 06 05, 00:15)
niugi reik pasirodyt, kad netinginiauju  4u.gif

Originalus prieslapiai.
Siuvineta 1 DMC spalvyte (tamsiai melyna) ir panaudoti "auksiniai" MH karoliukai.
Naturalus linas derintas su tamsiu linu

oi,kokia grazute!labai miela thumbup.gif

QUOTE(Džeinė @ 2011 06 05, 20:34)

oi,kokia gera ideja!super,saunuole!
Atsakyti
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2011 06 05, 22:42)
o kisene prisiuvai pati is tos medziagos, ant kurios siuvinejai, ar ten tokia jau buvo? bet tada reikia ispesiojamos kanvos, jei pacios prijuostes medziagyte netinkama siuvinejimui ania? unsure.gif

labai gera medžiaga pasitaikė, tai nusiardžiau kišene, išsiuvinėjau, ir vėl užsiuvau, dap dasiūdama tas juosteles banguotas, jos man pagyvino vaizdą

QUOTE(Metaxa @ 2011 06 05, 23:06)

ir aš Džeinės rėmu negaliu atsidžiaugti, dabar sesija į pabaigą tai vėl kibsiu į darbus thumbup.gif

4u.gif džiaugiosi tai girdėdama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 03, 19:52)

Nuostabu wub.gif , noriu savo namų, o tada rinksiuosi ir Mirabilia kokią ant sienos savo kampe kabinti smile.gif

QUOTE(Višniukė @ 2011 06 05, 02:15)
niugi reik pasirodyt, kad netinginiauju

Gražu thumbup.gif
Atsakyti

Stai, rodausi su savo darbeliu blush2.gif Rodos, visus komentarus isgirdau ir stai reultatai:

PRIES: user posted image

PO: user posted image

Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2011 06 06, 19:22)
Stai, rodausi  su savo darbeliu  blush2.gif  Rodos, visus komentarus isgirdau ir stai reultatai:

Kur kas geriau thumbup.gif
Atsakyti