Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2011 06 04, 11:35)
o neitu su dažais padažyti  g.gif  du audinius traukti gal per storai gautūsi  g.gif

Pumpurėlis be komentarų  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

masciau apie dazus..bet..biski bijau..jeigu jais nudazysiu..paskui ant ju tepsiu klijus, o jei paskui persigers tie dazai sudreke nuo kliju...smile.gif zodziu atradau problema ane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 06 04, 11:37)
masciau apie dazus..bet..biski bijau..jeigu jais nudazysiu..paskui ant ju tepsiu klijus, o jei paskui persigers tie dazai sudreke nuo kliju...smile.gif zodziu atradau problema ane smile.gif

aš apie pramoninius dažus pagalvočiau, o kaži kaip tie kur dekupažui skirti g.gif galėtum pirmais pabandyti kur kitur, nudažyt, paskum klijų patepti ir matytum kas gaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 04 birželio 2011 - 10:48
QUOTE(paukščiukas @ 2011 06 04, 11:47)
aš apie pramoninius dažus pagalvočiau, o kaži kaip tie kur dekupažui skirti  g.gif galėtum pirmais pabandyti kur kitur, nudažyt, paskum klijų patepti ir matytum kas gaunas

nu reikes gal bandyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 06 04, 07:24)
viskas, as irgi kimbu i savo issirinka feja...

o kaži kaip išsirinkt, kai jos visos pasakiškos g.gif
Nors mane gal labiau prie undinių mirabilinių traukia- turiu tokias tris šokančias nužiūrėjus, jei kol kitus projektus įgyvendinsiu neatsibos- reiks ir man jas čiupti.
Atsakyti
Ačiū, merginos, už įvertinimą 4u.gif Kas gi daugiau įvertins, jei ne tokios pat "pasinešę" ant siuvinėjimo thumbup.gif

Džeine, beje, iš tavęs gautas rėmas man buvo super, gaminant šį darbą, be jo būčiau suvargusi thumbup.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]

Sveikos,

Gal kuri galetumet man isiuvineti metrikiuka su siuo meskuciu. Info lauksiu az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arizona: 04 birželio 2011 - 14:07
QUOTE(rasiux- @ 2011 06 04, 13:10)
o kaži kaip išsirinkt, kai jos visos pasakiškos  g.gif

as va sita issirinkus
user posted image
smile.gif medziaga siuliukai yra, ir karoliukai beveik visi yra
belieka tik pradet smile.gif
Atsakyti
[quote=Arizona,2011 06 04, 15:06]
user posted image
[/quote]

Sveikos,

Gal kuri galetumet man isiuvineti metrikiuka su siuo meskuciu. Info lauksiu az.
[/quote]

Labas:)
Aš čia prie to paties. žinau reikėtų eiti į temą kitą prašyti šitos schemutės, bet čia pasirodė viena iš mamyčių, kad išsiuvinėjo tai ir norėčiau prie to paties paprašyt, kad schemutę atsiųstųsmile.gif labai gražus paveikslėlis ir rėmeliai labai gražiai dera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 04, 13:33)

Džeine, beje, iš tavęs gautas rėmas man buvo super, gaminant šį darbą, be jo būčiau suvargusi  thumbup.gif

4u.gif džiaugiuosi kad tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2011 06 03, 19:05)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Tai ka dabar daryt? ardyt??  g.gif Tai dar gerai, kad i dienos sviesa atnesiau darbeli, o tai paskui visi sakys - beraste  lotuliukas.gif 

Aš visada rašau gr biggrin.gif žinau, kad negerai, bet man taip gražiau atrodo blush2.gif
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 03, 19:52)
Parsivežiau savo sodo fėją Adią jau įrėmintą.

Lenkiu galvą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 06 04, 15:08)
as va sita issirinkus

Na tai ką gi - sėkmės ir kantrybės 4u.gif Jos visos, matai, tokios su įmantrios, yra kur su jomis padirbėti. Na bet pastangos vertos rezultato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 04, 20:13)
Na tai ką gi - sėkmės ir kantrybės  4u.gif Jos visos, matai, tokios su įmantrios, yra kur su jomis padirbėti. Na bet pastangos vertos rezultato  thumbup.gif

jap... nuostabios jos man... ir tu pastangu manau nebus gaila smile.gif
Atsakyti