Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Labas vakaras,

Prisižadėjusi rodau ketvirtadalį paveikslo - lėtai einasi man - vaikams visokius kurmius ir tomus/jerius siuvineju, nėra kada prie savo prisėsti smile.gif
Labai gražių darbų čia prisižiūriu - sėkmės visoms siuvinėjančioms:
user posted image]1[/URL]
user posted image]2[/URL]
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 05 17, 16:39)
uztat ir klausiu smile.gif , nes spausdintuvas gan senas tai gali ir schema nekokybiska is pm gautis...

mano spausdintuvui 6 metai ir jis puikiai atspausdino PM schemą ,aš spausdinau spalvotą su simboliais,galima man rodos atsispausdint ir tik simbolius ,be spalvų,ten PM yra toks pasirinkimas
visų labai gražūs darbeliai,visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 05 17, 15:35)
iš PC siuvinėt yra nesąmonė,na jei dar koks mažas darbelis tai galima ,bet jau didelį darbą taip siuvinėt,tai akis galima pražiūrėt doh.gif

na,haed kolkas nesiuvinejau,tai nezinau,ar imanoma akis praziuret,bet gana dideli dabar siuvineju,be to,beveik visos nimue ir visus atvirukus,kiausinius-na,zodziu,beveik 90% savo siuvinetu darbu siuvinejau butent is pc,nesispausdinau,nors turiu spausdintuva.man taip netgi patogiau,galiu issididint,kiek patinka.ir akiu kolkas nepraziurejau,zinoma,vakare,kai jau sviesa degasi,sunkiau,bet pora val tokio siuvinejimo-nieko baisaus,manau biggrin.gif
cia velgi-kiekviena turim savo siuvinejimo metodus mirksiukas.gif
grazus visu darbeliai smile.gif

o ir isimylejau lina-zinoma,ant lietuvisko sunkiau siuvinet,bet vistiek-daug maloniau,nei ant aidos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 17 gegužės 2011 - 20:04
Kiek grožybių per pusdienį užderėjo wub.gif
Atsakyti
o ir isimylejau lina-zinoma,ant lietuvisko sunkiau siuvinet,bet vistiek-daug maloniau,nei ant aidos

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kiek pagyrimų....Ačiū visom Man pačiai jis laaabai mielas, jau turiu planą chuliganą - dovaną visai šeimai iš šitos kompozicijos pasidaryt.
QUOTE(xiuke @ 2011 05 17, 16:25)
Libaja grazu wub.gif  viskas taip suderinta... smile.gif
ar pati reminot?
beje kokio dydzio linas cia? blush2.gif
Kai nusipirkau siūlus pakraupau, kad tokios mėlynos visos. Bet kai pradėjau siuvinėt jos labai gražiai sugulė.
Rėminau ne pati, visada man tai padaro Antakalnio specai.
Linas 28 ct.
QUOTE(sonaciukas @ 2011 05 17, 16:43)
merginos ant kokio lino siuvinėjat? ar ant lietuviško įmanoma, aš vis nesiryžtu bandyt nes man atrodo kad nesigaus (nevienodai suausta) ir dar gal kas siuvinėjot pagalvėles ant ko jas geriausiai siuvinėt, kad būtų tvirtas pagringas
Dabar darau apvalkalą albumui ant lietuviško. Labai jis smulkus, bet kaip nors. Nedaug siuvinėsiu ten.
QUOTE(InDovi @ 2011 05 17, 18:48)
grazu  thumbup.gif  jei ne paslaptis, kiek mokejot uz remeli? as siandien uzsisakiau savo zirafiukam su dvigubu pasportu ir tuos veidus savo, tai uz zirafiukus bus 44lt, o kitas bus 38lt. ar cia normali kaina? smile.gif as pirma karta uzsakineju, net neisivaizduoju, kiek turetu but  blush2.gif
Už paspartą, rėmą ir darbą sumokėjau 60 Lt. Nežinau kokio dydžio Tavo paveiksliukai, šitas didelis. rolleyes.gif Galutinis variantas 36x46. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2011 05 17, 13:41)
Na, pristatau įrėmintą

labai grazus,ir spalvos tokios malonios akiai 4u.gif

QUOTE(Gintariuxt @ 2011 05 17, 14:09)
labai grazus visu darbeliai

labai mielas!

QUOTE(zundyte @ 2011 05 17, 15:35)

ispudingas arkliukas!ir kodel man labiau prie sirdies tik didesnio formato paveikslai? blush2.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 17, 17:03)
o as ateinu su smulkuciu  smile.gif

kokis grazutis!siuo metu mano pacios megstamiausias puodelis labai panasus i tavaji issiuvineta

QUOTE(Anafora @ 2011 05 17, 18:10)
Labas vakaras,

Prisižadėjusi rodau ketvirtadalį paveikslo - lėtai einasi man - vaikams visokius

bus labai grazus vaizdas!o ir kurmis fainas!
Atsakyti
Groziu groziai ....
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 05 17, 20:03)
,zodziu,beveik 90% savo siuvinetu darbu siuvinejau butent is pc,....ir akiu kolkas nepraziurejau,zinoma,vakare,kai jau sviesa degasi,sunkiau,bet pora val tokio siuvinejimo-nieko baisaus,manau biggrin.gif
cia velgi-kiekviena turim savo siuvinejimo metodus mirksiukas.gif

na tai sėkmės thumbup.gif ,kol akys sveikos, tai gal ir nieko,bet būtent nuo to jos ir pasiligot gali ax.gif ,vis dėlto tai nelabai sveika technika ,o be to ir PC tuo metu veikia,elektrą"valgo",vėl pinigėliai iš kišeniaus,aš tai susibankrotinčiau,nes lėtai siuvinėju doh.gif ir kompas tuo metu dar veiktų doh.gif ,o dar siūlai pabrango visur...be to akiniai ant nosies kabo nuo vaikystės,žodžiu, kiekvienam savo drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai jau taip-kiekviena siuvinejam,kaip kuriai patogiau. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

nauja temele, o jau kiek daug ir graziu vaisiu dave smile.gif

visoms uzderinusioms vaisiu po 4u.gif labai grazus ir mieli darbeliai
Atsakyti
libaja,man tas paveikslas tobulas!! ir vaizdas ir spalvos ir reminimas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

net uzsimaniau ant lino pabandyti.. 4u.gif
Siaip su regejimu prastai,tai i aida dar pataikau biggrin.gif bet va linas..
o koki lina rinktis mini pabandymui blush2.gif ?

Visi kiti darbai taip pat super is susizavejimo kitus nick pamirsau ir negaliu parasyti atskirai kiekvienai lotuliukas.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti