Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(reida @ 2011 05 31, 13:58)
Sveikutes 4u.gif
As kaip pradedancioji ateinu su savo keliais darbeliais

Mieli darbeliai 4u.gif Aš irgi užsikabliavus, jau tuoj du metai bus. Nors ir kaip vėlai iš darbo grįščaiu, vis tiek dar nors pusvalanduką pasiuvinėju, nusiraminu smile.gif

QUOTE(Katu @ 2011 05 31, 21:51)
As seniai rodziaus.

Man labai patinka tavo atvirukai wub.gif
Atsakyti
labai įdomus atvirukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 05 31, 21:51)
As seniai rodziaus. Berods, pati siuvinuka tikrai rodziau, tik va neseniai is jo padariau atvirute. Pirma karta siuvinejau ant lino. Cia spec uzsakymas. Aciu davusiai schemute  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 05 27, 22:50)
Bundle identifier turėtų reikšti "ryšulėlių identifikatorius"

Vienu metu dirbdama tik su vienu ryšulėliu, ieškokite siūlo, kuris yra pažymėtas pirmu numeriu (yra pirmas eilėje), tada pritaikykite siūlo spalvas pagal ant siūlų skirstiklio priklijuotus (atspausdintus) siūlų gabalėlius.

Sakinio prasmę gali suprasti tik matydamas, kaip ten tie siūlai suskirstyti ir sudėlioti. Pagal aprašymą jie turėtų būti sudėti į kelis ryšulėlius (DIM aš neturėjusi, bet Lanarte taip ir daro), ir tada iš ryšulėlių paeiliui reikia atsirinkti kiekvieną spalvą ir sudėti į siūlų skirstiklius prie kiekvieno simbolio. Tai va tai ir reiškia. Ant skirstiklio turėtų būti ne tik simbolis (ir/ar numeris) bet ir nupieštas siūlo gabalas, kad atrinktum iš konkretaus ryšulėlio pagal spalvas.

pas mane suskirstyta i du didelius rinkinukus ir 2 po viena spalva. Viskas su numeriukais. O lenteleje jau yra nurodyta spalva, numeris ir simbolis schemoje. Tai vat ir neikertu apie ka cia nori toj instrukcijoj papasakoti.

QUOTE(zundyte @ 2011 05 28, 08:12)
pas tave tikriausiai yra senesnės gamybos rinkinukas ,kai siūlai yra dviejuose  ryšulėliuose ir reikia atrinkti pagal spalvas,dabar jau DIM yra konkrečiai su organaizeriais ,prie siūlų yra spalvos numeriukai,nebereikia nieko atrinkinėti ,aš turiu vieną rinkinį ,kurio dar nesiuvinėjau ,bet atrinkau pagal raktą,nebuvo labai sunku,nes vienam ryšulėlyje nebūna panašių atspalvių,įmanoma pagal spalvos aprašymą atrinkti siūlų numerius

nemanau, kad senesnes, nes kaip ir minejai - su organaizeriais ir nereikia nieko paciai sudelioti i savo vietas.

va toks variantas (foto skolintos)

user posted image
user posted image
user posted image

visaip masciau, bet nei atspalviais, nei simboliais, nei numeriu eiliskumu niekaip man neisipaiso i tuos 4 Bundle rakte, bei neaiskeja, kas tie identifier su white, green, blue, ir pink yarn doh.gif

aisku, siuvineju, tik baisu, kad tas likes klaustukas neislistu kur pabaigoj, kai jau nebus galima ka nors pakeisti jei reiketu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2011 06 01, 09:11)
pas mane suskirstyta i du didelius rinkinukus ir 2 po viena spalva. Viskas su numeriukais. O lenteleje jau yra nurodyta spalva, numeris ir simbolis schemoje. Tai vat ir neikertu apie ka cia nori toj instrukcijoj papasakoti.
nemanau, kad senesnes, nes kaip ir minejai - su organaizeriais ir nereikia nieko paciai sudelioti i savo vietas.

va toks variantas (foto skolintos)

visaip masciau, bet nei atspalviais, nei simboliais, nei numeriu eiliskumu niekaip man neisipaiso i tuos 4 Bundle rakte, bei neaiskeja, kas tie identifier su white, green, blue, ir pink yarn  doh.gif

aisku, siuvineju, tik baisu, kad tas likes klaustukas neislistu kur pabaigoj, kai jau nebus galima ka nors pakeisti jei reiketu  unsure.gif

ko tu čia nervuojies ,jei pas tave viskas ant organaizerio doh.gif ,taigi prie kiekvieno numeriuko simbolis,imk siūlus ir siuvinėk pagal schemą ,kur reikia blendingą padaryk ir viskas bus gerai ,aš tai angliškai nemoku tai visai minimaliai skaitau ir neverčiu ten tų parašymų ,viską pagal simbolius ir siūlo numerius siuvinėju ir viskas gerai gaunasi,o visokius ten prancūziškus mazgelius taigi suprasi kur daryt....Nesinervuok ten, kur nėra prasmės nervuotis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 06 01, 04:42)
Baisiausia, aisku, tas metalikas  doh.gif  Nu nelaimiu nelaime man jis - kazkokio jusu isgirto kondicionieriaus as cia nerandu, o kitokio metaliko, negu DMC, irgi nerandu  doh.gif

Gražus atvirukas thumbup.gif

Patarimas visoms - nevarkite su DMC metaliku! Nes tai yra gryna tragedija. Kreinik metalikai daug malonesni ir nebūtina jokių kondicionierių. Jų turi pakankamą pasirinkimą www.kasiulai.lt, taigi tikrai įmanoma ir Lietuvoje įsigyti.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2011 06 01, 10:49)
ko tu čia nervuojies ,jei pas tave viskas ant organaizerio doh.gif ,taigi prie kiekvieno numeriuko simbolis,imk siūlus ir siuvinėk pagal schemą ,kur reikia blendingą padaryk ir viskas bus gerai ,aš tai angliškai nemoku tai visai minimaliai skaitau ir neverčiu ten tų parašymų ,viską pagal simbolius ir siūlo numerius siuvinėju ir viskas gerai gaunasi,o visokius ten prancūziškus mazgelius taigi suprasi kur daryt....Nesinervuok ten, kur nėra prasmės nervuotis drinks_cheers.gif

na toks ir nervavimasis lotuliukas.gif daugiau del to tik, kad nesuvokiu aprasymo esmes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2011 06 01, 10:11)

tai gal pakeitė siūlų organizavimą, o iš schemos pamiršo ištrinti ir liko aprašas, kaip daryti pagal ankstesnę tvarką smile.gif manau, viskas bus gerai ir niekas pabaigoj neišlįs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 01 birželio 2011 - 12:28
Seikos merginos, nezinau gal ne i ta tema papuoliau, bet gal galit padeti, man reikia issiuvineti tekstukus ant dvieju ranksluosciu, gal kuri kauniete galetumet ? Jei ka rasykit i AZ
aciu
Atsakyti
Sveikos,
O kiek darbų, visoms po 4u.gif
Dar vienas darbelis, kai norisi ką nors siuvinėt, o namie tik likučiai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @usr@: 01 birželio 2011 - 14:57
Aciu visoms uz pagyras!

QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 01, 03:57)
Patarimas visoms - nevarkite su DMC metaliku! Nes tai yra gryna tragedija. Kreinik metalikai daug malonesni ir nebūtina jokių kondicionierių. Jų turi pakankamą pasirinkimą www.kasiulai.lt, taigi tikrai įmanoma ir Lietuvoje įsigyti.

Vat esme, kad as ne LT, o speju, Kreinik gali but europietiskas, ir kur as iprastai perku priemones siuvinejimui (turiu omeny online ir paprastas parduotuves), tokiu dar neuzmaciau...

QUOTE(@usr@ @ 2011 06 01, 08:50)
Dar vienas darbelis, kai norisi ką nors siuvinėt, o namie tik likučiai

labai mielas knysliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 06 01, 16:40)
Vat esme, kad as ne LT, o speju, Kreinik gali but europietiskas, ir kur as iprastai perku priemones siuvinejimui (turiu omeny online ir paprastas parduotuves), tokiu dar neuzmaciau...

Na aš irgi juos perku ne Lietuvoj smile.gif Įprastos didesnės internetinės parduotuvės tikrai jo turi: www.abcstitch.com, www.123stitch.co.uk, manau ir daugelis kitų mirksiukas.gif
Atsakyti