QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 05 27, 22:50)
Bundle identifier turėtų reikšti "ryšulėlių identifikatorius"
Vienu metu dirbdama tik su vienu ryšulėliu, ieškokite siūlo, kuris yra pažymėtas pirmu numeriu (yra pirmas eilėje), tada pritaikykite siūlo spalvas pagal ant siūlų skirstiklio priklijuotus (atspausdintus) siūlų gabalėlius.
Sakinio prasmę gali suprasti tik matydamas, kaip ten tie siūlai suskirstyti ir sudėlioti. Pagal aprašymą jie turėtų būti sudėti į kelis ryšulėlius (DIM aš neturėjusi, bet Lanarte taip ir daro), ir tada iš ryšulėlių paeiliui reikia atsirinkti kiekvieną spalvą ir sudėti į siūlų skirstiklius prie kiekvieno simbolio. Tai va tai ir reiškia. Ant skirstiklio turėtų būti ne tik simbolis (ir/ar numeris) bet ir nupieštas siūlo gabalas, kad atrinktum iš konkretaus ryšulėlio pagal spalvas.
pas mane suskirstyta i du didelius rinkinukus ir 2 po viena spalva. Viskas su numeriukais. O lenteleje jau yra nurodyta spalva, numeris ir simbolis schemoje. Tai vat ir neikertu apie ka cia nori toj instrukcijoj papasakoti.
QUOTE(zundyte @ 2011 05 28, 08:12)
pas tave tikriausiai yra senesnės gamybos rinkinukas ,kai siūlai yra dviejuose ryšulėliuose ir reikia atrinkti pagal spalvas,dabar jau DIM yra konkrečiai su organaizeriais ,prie siūlų yra spalvos numeriukai,nebereikia nieko atrinkinėti ,aš turiu vieną rinkinį ,kurio dar nesiuvinėjau ,bet atrinkau pagal raktą,nebuvo labai sunku,nes vienam ryšulėlyje nebūna panašių atspalvių,įmanoma pagal spalvos aprašymą atrinkti siūlų numerius
nemanau, kad senesnes, nes kaip ir minejai - su organaizeriais ir nereikia nieko paciai sudelioti i savo vietas.
va toks variantas (foto skolintos)
visaip masciau, bet nei atspalviais, nei simboliais, nei numeriu eiliskumu niekaip man neisipaiso i tuos 4 Bundle rakte, bei neaiskeja, kas tie identifier su white, green, blue, ir pink yarn
aisku, siuvineju, tik baisu, kad tas likes klaustukas neislistu kur pabaigoj, kai jau nebus galima ka nors pakeisti jei reiketu