kokie meiluciai man tie zyrafiukai
Siurprizas atitekes kitai siuvinetojai
Adatu ir zirkliu knygele, nerinukai naminiai
Didesnes foto mano tiklarastyje, jei kam bus idomu
O jau žirafų meilumas Ir rėminimas
QUOTE(xiuke @ 2011 05 30, 15:57)
o kur galima isigyti paspartu?
Fotoprekiu parduotuvese, bet ten tokie standartiniai nuotraukom. O jei paveiksliukas nestandartinio dydzio tada galima uzsisakyti kur remina paveikslus.
Grazus visu darbeliai, net seile varva
Vysniuke man Jusu tos braskes siuvinetos lb patinka Jusu puslapyje, tokios vasariskos...gal imestumet nuoroda, kur schemute?
Labai gražūs visų darbeliai
Žirafiukų rėmelis labai pritaikytas ir patys labai mieli
Pasirodau su pabaigtu metrikiuku savo mažyliui, nors ir pasiankstinau kiek..
Žirafiukų rėmelis labai pritaikytas ir patys labai mieli
QUOTE(xiuke @ 2011 05 30, 16:14)
Vysniuke man Jusu tos braskes siuvinetos lb patinka Jusu puslapyje, tokios vasariskos...gal imestumet nuoroda, kur schemute?
Dekui dekui, bet deja jos nesiuvinetos (ten dekupazas ant lino )
QUOTE(Višniukė @ 2011 05 30, 16:05)
kokie meiluciai man tie zyrafiukai
darbelis. Gera dovana ir staigmena
QUOTE(yume @ 2011 05 30, 16:15)
Metriko spalvos pats paveiksliukas irgi superinis. O ir bet jau man, išsiuvinėtas nematytas
Dar įdomu kokia aida ir koks dydis gavos
QUOTE(murkse @ 2011 05 30, 16:03)
:Metriko spalvos pats paveiksliukas irgi superinis. O ir bet jau man, išsiuvinėtas nematytas
Aciu
Aida 14, paveiksliuko dydis gavos 15x11,5cm.
QUOTE(xiuke @ 2011 05 30, 16:57)
o kur galima isigyti paspartu?
Šiandien Akropolio Ermitaže mačiau pasportų. Bet tik du ar trys skirtingi dydžiai buvo.
Sagutes afrikieciu trio nerealus!!! super kruopstus darbas ir labai gerai parinkti remeliai ir pasportas
Sandrulia zirafos- butent taip issivaizduoju svelnuma-motinos ir vaiko artuma.. labai miela ir silta.. gerai ireminta. super darbelis
Sandrulia zirafos- butent taip issivaizduoju svelnuma-motinos ir vaiko artuma.. labai miela ir silta.. gerai ireminta. super darbelis
Ačiū už pagyras rėmelį visai netikėtai radau senukuose viso labo už 10 lt kaip tik kažko panašaus ieškojau. teko tik keletą eilučių prisiuvinėt iš galvos, kad atitiktų rėmelio matmenis.
Šiandien Maximoj mačiau "gėlių mergaitės" rankinę (tą kur drugeliai, žuvys, klevo lapai plaukuose- buvo mėlynom gėlėm).