Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sagute12 @ 2011 05 29, 15:27)
Sveikos,
Štai ir mano žiemos vakarų darbai..pirmieji smile.gif

labai labai patinka wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sagute12 @ 2011 05 29, 14:27)
Sveikos,

nemtyta dar ir labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai patinka Afrikos tematika ir sie darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šaunūs afrikiečiai thumbup.gif
Atsakyti
fains tašiuks thumbup.gif
Atsakyti
Afrikiečiai laukia pakabinimo ant sienos smile.gif

Atsakyti
Afrikiečius ir aš įsimylėjau wub.gif

O aš atnešu parodyti savo įrėmintas žirafas ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(sagute12 @ 2011 05 29, 15:27)
Sveikos,

ir afrikiečiai ir prosesas thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, o kas mokat padaryti is paprastos schemutes grafika (PM)? unsure.gif

turiu paveiksliuka ir turiu schemute - galbut esu ispindejus, nu bet labai neryski... kol kas vargstu, bet bijau, kad prigrybausiu - jau viena klaida tikrai padariau sad.gif

gal imanoma kaip nors ka nors padaryti - arba is schemos arba is paveiksliuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2011 05 26, 08:21)
Ačiū  4u.gif
Labai myliu knygas - per gyvenimą eidama vis prie jų grįžtu biggrin.gif
Taip, dirbu su lipalu.
Apdirbčiau, jei tą steką turėčiau, reikės pasidomėti daugiau. drinks_cheers.gif

Stekas - tai toks medicininis prietaisas, naudojamas ir knygrišystėje, o gal ir dar kažkur. Parašiau jį kaip įrankį, kurį akcentuoja knygrišiai. Aš ir pati šio gėrio neturiu. Verčiuosi manikiūro priemone. Na, stekas - tai toks patogus įrankis, su ne aštriu, bet smailu galu, labai tinkamas įrišinėjant knygeles patvarkyt medžiagytei - įkišt lipalo lašelį, prispaust ir pan.
QUOTE(Vaidullka @ 2011 05 26, 09:48)
O kaip yra teisingai apdirbami kampai  g.gif Kaip juos teisingai sulankstyt, sudėliot  g.gif Mačiau pelėdžiukų knygelės pamokėlę, ten gražu, gražiai parodyta, bet gaunasi kampuose po dvi linijas, o kaip tvarkingai padaryt vieną?

Pas mane 4 viršeliai išsiuvinėti ir padėti, nes bijau pradėt , sugadinsiu ar dar ką  doh.gif

Vaidulka, užeik į knygrišių temas - nesinori aiškint du kartus, bet paaiškint tai dar galėčiau, tik ten daugiau išsamumo ir aiškumo rasi 4u.gif Jei reiks - kreipkis, patarsiu kuo galėsiu 4u.gif
QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 26, 08:56)
nu merginos istrinkit pav cituodamos  doh.gif

Pataisysiu, pati nesureikšminau, kad foto liko. Šiaip žinau, kad reikia trinti 4u.gif

PS nebegaliu pataisyti ir ištrinti tos pacituotos nuotraukos. Bet manau, kad bėdos dėl vieno neatsakingo poelgio nėra. Juk kas nedirba - tas neklysta, tad kas nerašo - tas niekad ir nesuklys. O jei bent kartais rašai - tai visko pasitaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 29 gegužės 2011 - 21:51
QUOTE(Metija @ 2011 05 29, 22:47)
Šiaip žinau, kad reikia trinti  4u.gif

čia aš ne į temą ir gal kvailai paklausiu, bet dėl bendro išsilavinimo noriu žinot biggrin.gif o kodėl taip būtina trinti foto? blush2.gif suprantu, kad nervina, jei visi pradėtų su nuotraukomis cituoti, nes tada nebesimatytų, ką žmonės rašo, tik ta pati foto visą laiką, bet jeigu kažkas vienas vieną kartą pacitavo?
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2011 05 29, 19:34)
Afrikiečius ir aš įsimylėjau wub.gif

O aš atnešu parodyti savo įrėmintas žirafas ax.gif

Nesimato...o afrikiečiai superiniai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 30 gegužės 2011 - 07:14