dekui merginos tikiuos, kad uzaugus dukryte ivertins
sveikos, nusipirkau lino is ka siulai. lt,pabandymui...32 nr...sakykit su kiek siuliuku siuvineti reikia? 2?
oj kaip viskas sudetingai atrodo
QUOTE(zundyte @ 2011 05 27, 21:10)
čia kaip suprantu Dimensions paveikslo spalvų raktas,ir ten parašyta ,kad tos spalvos yra reikalingos tik blendingui,(dviejų skirtingų spalvų dedamos dvi gijos ir siuvinėjama,kad išgauti subtilesnius atspalvius),atskirai tų spalvų dviejų gijų kryžiuko nėra,Aišku neįskaitau kas ten parašyta .bet spėju ,nes kaip tik neseniai siuvinėjau DIM
Taip, cia dimensions raktas.
Kaip pati patogiai suvaldei rinkinyje esancius siuliukus ?
Zodziu, combined colors - blendingas - tas aisku, bet vat lieka tokie dalykai kaip "bundle identifier" ir tai parasyta prie white (2002), green (569), blue (741) ir pink (855) yarn
BS yra atskira lentele, irgi aisku.
Ir gal kas galetu prasme parasyti sito sakinio: Working with one bundle at a time, look for the yarn color that is listed first, then mach up the thread colors to printed swatsches on the thread sorter.
QUOTE(vasarė @ 2011 05 27, 22:10)
Ir gal kas galetu prasme parasyti sito sakinio: Working with one bundle at a time, look for the yarn color that is listed first, then mach up the thread colors to printed swatsches on the thread sorter.
Bundle identifier turėtų reikšti "ryšulėlių identifikatorius"
Vienu metu dirbdama tik su vienu ryšulėliu, ieškokite siūlo, kuris yra pažymėtas pirmu numeriu (yra pirmas eilėje), tada pritaikykite siūlo spalvas pagal ant siūlų skirstiklio priklijuotus (atspausdintus) siūlų gabalėlius.
Sakinio prasmę gali suprasti tik matydamas, kaip ten tie siūlai suskirstyti ir sudėlioti. Pagal aprašymą jie turėtų būti sudėti į kelis ryšulėlius (DIM aš neturėjusi, bet Lanarte taip ir daro), ir tada iš ryšulėlių paeiliui reikia atsirinkti kiekvieną spalvą ir sudėti į siūlų skirstiklius prie kiekvieno simbolio. Tai va tai ir reiškia. Ant skirstiklio turėtų būti ne tik simbolis (ir/ar numeris) bet ir nupieštas siūlo gabalas, kad atrinktum iš konkretaus ryšulėlio pagal spalvas.
QUOTE(xiuke @ 2011 05 27, 21:37)
sveikos, nusipirkau lino is ka siulai. lt,pabandymui...32 nr...sakykit su kiek siuliuku siuvineti reikia? 2?
su dviem, jei per du siūliukus. kas sudėtingai atrodo? susidygsniuok siūlu rėmą kas 20 siūliukų = 10 kryžiukų (arba pasižymėk markeriu, kaip tau patogiau) ir viskas, siuvinėk kaip ant aidos padarius pirmus kelis kryželius, nebereikės net siūliukų skaičiuot - pagal intuiciją žinosi, kur adatą besti, mes juk moterys
QUOTE(B_March @ 2011 05 27, 23:52)
su dviem, jei per du siūliukus. kas sudėtingai atrodo? susidygsniuok siūlu rėmą kas 20 siūliukų = 10 kryžiukų (arba pasižymėk markeriu, kaip tau patogiau) ir viskas, siuvinėk kaip ant aidos padarius pirmus kelis kryželius, nebereikės net siūliukų skaičiuot - pagal intuiciją žinosi, kur adatą besti, mes juk moterys
viskas aisku...per viena siuliuka, man lb mazi kryziukai atrodo, neiziurimi turbut pai pradzia sunkesne, o paskui bus geriau, reikes nuo paprastesnio pav pabandyti
xiune kai pamatysi galutini rezultata ant aidos nebenoresi siuvinet
QUOTE(vasarė @ 2011 05 27, 21:10)
Taip, cia dimensions raktas.
]
]
pas tave tikriausiai yra senesnės gamybos rinkinukas ,kai siūlai yra dviejuose ryšulėliuose ir reikia atrinkti pagal spalvas,dabar jau DIM yra konkrečiai su organaizeriais ,prie siūlų yra spalvos numeriukai,nebereikia nieko atrinkinėti ,aš turiu vieną rinkinį ,kurio dar nesiuvinėjau ,bet atrinkau pagal raktą,nebuvo labai sunku,nes vienam ryšulėlyje nebūna panašių atspalvių,įmanoma pagal spalvos aprašymą atrinkti siūlų numerius
Sveikos visos darbštuoliukės,
Labai čia visokių grožybių daug pridėjote. Ir man kilo noras pasirodyti savo keliais darbukais
Labai čia visokių grožybių daug pridėjote. Ir man kilo noras pasirodyti savo keliais darbukais
QUOTE(milzinukas @ 2011 05 28, 13:14)
Sveikos visos darbštuoliukės,
Labai labai gražu Negalėčiau nei vieno išskirti. Gal tik trečiojo darbo rėmelį būčiau darius platesnį, nes liečiasi su lapeliais
nuotrabus visu jusu darbeliai saunuoles darbstules, gal galit padet tevo dienai noriu knygute aprenkti tik va nezinau ka siuvineti jam kas tiktu, geles neitema. noriu paklaust ka jus darytumet tokiu atveju?
QUOTE(glazauskiene @ 2011 05 28, 17:54)
nuotrabus visu jusu darbeliai saunuoles darbstules, gal galit padet tevo dienai noriu knygute aprenkti tik va nezinau ka siuvineti jam kas tiktu, geles neitema. noriu paklaust ka jus darytumet tokiu atveju?
o ką jis mėgsta? juk kiekvienas turim kažkokių pomėgių arba kokia jo profesija? kam jis tą knygutę naudotų? pagal tai aš dažniausiai ir parenku paveikslėlį jeigu visiškai visiškai neturi jokių pomėgių, tai galima inicialą išsiuvinėti, buvo čia visokių gražių pavyzdžių įdėta