Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Kaliteja @ 2011 05 24, 18:15)
Labai labai dėkoju Jums už išsamų atsakymą ir kad nepatingėjote atsakyti aciuks.gif nes daugumai gal jau tie klausimai pabodę,bet kai ne aš viena dar nesu susidūrusi su linu o labai labai norisi,tai tikrai kyla gal ir atrodo vaikiški klausimai.

Katileja, tu ne viena:)smile.gif as ir su linu dar nesusiduriau, bet planuoju. tad labai gerai, kad viksa issiklausinejai, visu atsakymai man irgi labai pagelbejo ir pasidare zymiai aiskiau. Dar turiu planuose keleta darbeliu ant Aidos ir tada jau andau ant lino:)
Sekmes visoms darbstuolytems thumbup.gif
darbeliai nerealus, ypac tas su rugegelme patiko, idomu kokio dydzio gaunasi cm?
grazu is tiesu. su knygelem kaip matau aptraukimas ne visom pavyksta, sudetinga technika. kantrybes ir bandymu! sekmes. iki
Atsakyti
QUOTE(Misisipe10 @ 2011 05 26, 07:33)
Jau kuris laika seku sia tema, tai pasirodysiu ir savo darbelius ax.gif

puikus darbeliai thumbup.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2011 05 26, 08:48)
Katiną bate aš prieš savaitę ir užbaigiau, vakar padaviau kad pasiutų tašiuką, nes labai gražų, tokį pat radau kažkur galerry  smile.gif

kokia gera mintis. pasiskolinsiu ideja ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norejau pasiklausti, gal kuri zinot, kokia programa geriausiai naudoti norint is nuotraukos siuvinejimo schema pasidaryti? Aciu smile.gif
Atsakyti
ax.gif net geda rodytis po tokios ilgos pertraukos

Kriksto suknute musu dukrytei

Priekinė suknelės dalis ir sijonas siuvinėti ir dekoruoti karoliukais.
Siuvinėjau ant lietuviško lino DMC, Kreinik firmų siuliukais, panaudoti dviejų spalvų Mill Hill karoliukai

user posted image

O cia jei kam bus idomu kelios procesiuko foto wink.gif
http://visniuke.blog...rikstynoms.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 26 gegužės 2011 - 14:30
QUOTE(Višniukė @ 2011 05 26, 15:28)
ax.gif net geda rodytis po tokios ilgos pertraukos

Priekinė suknelės dalis ir sijonas siuvinėti ir dekoruoti karoliukais.
Siuvinėjau ant lietuviško lino DMC, Kreinik firmų siuliukais, panaudoti dviejų spalvų Mill Hill karoliukai

as suzaveta bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif labai labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 05 26, 14:28)

nepaprastai siltas ir mielas, ir labai grazus darbas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dekui merginos 4u.gif
Atsakyti
Suknute.... vat cia tai sedevras! wub.gif wub.gif

pasirodau ir as jau ireminta meskiuka smile.gif dabar belieka laukt, kol kaltininkas(-e) pasirodys nestuke.gif ax.gif 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2011 05 26, 16:28)

Pasaka wub.gif Esu sužavėta thumbup.gif

QUOTE(Gintariuxt @ 2011 05 26, 17:24)
pasirodau ir as jau ireminta meskiuka  smile.gif dabar belieka laukt, kol kaltininkas(-e) pasirodys  nestuke.gif  ax.gif  4u.gif

Koks puikus rezultatas bigsmile.gif
Atsakyti
Gintariuxt labai man sitas meskis patinka wub.gif jau kai Ieva V siuvinejo man jis labai istrigo wub.gif
Atsakyti
Aciu, man ir kazkaip labai fainai gavosi ax.gif

QUOTE(Višniukė @ 2011 05 26, 17:40)

tai kazkuri buvo idejusi sito issiuvineto foto smile.gif tai ir as uzsimaniau, va ir rezultatas blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Ieva V albumiuka su siuom meskiu dare wub.gif
Atsakyti