Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Arėa @ 2011 05 25, 23:07)
Bus šitas
http://pauksciukas.g...ch?ph=Bic-cugD2

Nežinau ką vietoj to nelietuviško užrašo rašyti reikėtų  g.gif

Na kad ir isversti tai, kas parasyta. As cia improvizuoju, jau visai pamirsau prancuzu. blush2.gif Tarkim Taikos, stiprybes, meiles... Ar santarves, istvermes, laimes... O didesniu sriftu Jaunuju vardu inicialai. Tarkim A ir B Visai idomiai ziuretusi tie balandziai su inkaru, mira ir inkaru.
Atsakyti
QUOTE(3Zzz @ 2011 05 25, 23:11)
zuzanele, nu bet ir tempai pas tave  blink.gif ar tu miegi kada?  lotuliukas.gif

Miegu... miegu... biggrin.gif Tik kasdien atsipalaidavimui po darbo skiriu keletą valandų siuvinėjimui. Tiksliau ne skiriu, o taip jau gaunasi ax.gif Nuosavo kiemo neturiu, mažų vaikų taip pat, tad ir turiu laisvo laiko savo pomėgiui...

QUOTE(Metija @ 2011 05 25, 23:33)
Aš jau ne kartą stebėjau, kad tau trūksta žinojimo apie kampukų sutvarkymą. Šiaip žvelgiant - jie jau idealūs. Bet matau, kad dar neapdirbi jų steku. Iš tiesų nuoširdžiai patarčiau labiau tuo pasidomėt, nes knygelės nuostabios, o kampukai - labai labai tobulėja, bet nėra iki galo atidirbti... Nors... Gal ir aš tokių norėčiau, nes šie tavieji - tiesiog tobuli apdirbimui be steko  4u.gif

O kas tai yra? blush2.gif
Atsakyti
*Radvileee, Brendule,

nuostabus darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2011 05 25, 22:33)
Rašau tau didelį pliusą už ėjimą viena kryptimi! Knygelė iš tiesų yra nuostabi ir net nelyginama už paprastai aptrauktas medžiaga  4u.gif  Tiesiog aš pati žinau, ką reiškia viską iki galo išlygiuot ir suderint, kokių jėgų šis darbas reikalauja... Reikia nepaprastai didelės meilės (gal knygai??), kad šito užsiėmimo nemest...

Kiek iš nuotraukos žiūrėjau, tai įvertinčiau labai gerai. Kai prie vienos knygelės pasėdi gerą savaitę, daug ką supranti.

Ar dirbi su lipalu? Tuomet apskritai - respect... Nes aš pati esu lupus medžiagą nuo paruošto maketo... Eina sau..  doh.gif

Aš jau ne kartą stebėjau, kad tau trūksta žinojimo apie kampukų sutvarkymą. Šiaip žvelgiant - jie jau idealūs. Bet matau, kad dar neapdirbi jų steku. Iš tiesų nuoširdžiai patarčiau labiau tuo pasidomėt, nes knygelės nuostabios, o kampukai - labai labai tobulėja, bet nėra iki galo atidirbti... Nors... Gal ir aš tokių norėčiau, nes šie tavieji - tiesiog tobuli apdirbimui be steko  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Labai myliu knygas - per gyvenimą eidama vis prie jų grįžtu biggrin.gif
Taip, dirbu su lipalu.
Apdirbčiau, jei tą steką turėčiau, reikės pasidomėti daugiau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif

Jau kuris laika seku sia tema, tai pasirodysiu ir savo darbelius ax.gif

Sitas iskeliavo dovanu

user posted image

Cia savo vestuviu metrika pasidariau

user posted image

Sitos geles mane suzavejo

user posted image
Papildyta:
Vienas pirmuju mano didesniu darbeliu darytas pries kelis metus ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misisipe10: 26 gegužės 2011 - 07:34
QUOTE(Metija @ 2011 05 25, 23:33)

nu merginos istrinkit pav cituodamos doh.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz grazius zodzius mano darbeliui 4u.gif mama tikrai liko patenkinta wub.gif

Grazus visu darbeliai, bet ypatingai uztrigo katinas bate (nu grazus man sis paveikslas, kad ir matytas ne karta) thumbup.gif Misisipes metrikas (man tokie realistiski metrikai patys paciausi) wub.gif ir paveikslas su rugiagelemis toks nematytas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2011 05 25, 22:33)
Rašau tau didelį pliusą už ėjimą viena kryptimi! Knygelė iš tiesų yra nuostabi ir net nelyginama už paprastai aptrauktas medžiaga  4u.gif  Tiesiog aš pati žinau, ką reiškia viską iki galo išlygiuot ir suderint, kokių jėgų šis darbas reikalauja... Reikia nepaprastai didelės meilės (gal knygai??), kad šito užsiėmimo nemest...

Kiek iš nuotraukos žiūrėjau, tai įvertinčiau labai gerai. Kai prie vienos knygelės pasėdi gerą savaitę, daug ką supranti.

Ar dirbi su lipalu? Tuomet apskritai - respect... Nes aš pati esu lupus medžiagą nuo paruošto maketo... Eina sau..  doh.gif

O kaip yra teisingai apdirbami kampai g.gif Kaip juos teisingai sulankstyt, sudėliot g.gif Mačiau pelėdžiukų knygelės pamokėlę, ten gražu, gražiai parodyta, bet gaunasi kampuose po dvi linijas, o kaip tvarkingai padaryt vieną?

Pas mane 4 viršeliai išsiuvinėti ir padėti, nes bijau pradėt , sugadinsiu ar dar ką doh.gif

Be to vieną siuvinėjau ant juodo ewo gal g.gif Iš kąsiūlai likučių gabaliuką paėmus buvau. Skalbiau ir nuėjo baltais plėmais doh.gif turėjo būt knygelė dovanai. arba muilas nuėdė, arba neišsiskalbė, bet ploviau ilgai doh.gif

Uodegyte, čia dėkoju už pamestos schemos dalies suradimą 4u.gif

Katiną bate aš prieš savaitę ir užbaigiau, vakar padaviau kad pasiutų tašiuką, nes labai gražų, tokį pat radau kažkur galerry smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 25, 17:55)
Sveikutės 4u.gif
Oi kiek daug grožybių pridėjot bigsmile.gif Visoms po balionėlį 4u.gif
O aš pasirodau su savo siuviniu. Jau kaip jis maloniai siuvinėjasi ir kaip greitai wub.gif

labai man spalvytės gražios, jau rašiau kartą biggrin.gif Puikus procesas thumbup.gif

QUOTE(Misisipe10 @ 2011 05 26, 08:33)
Sveikos visos smile.gif

Jau kuris laika seku sia tema, tai pasirodysiu ir savo darbelius ax.gif

oj kiek pridirbai biggrin.gif puikus darbai. aguonos nuostabios wub.gif
Atsakyti
Misispe10, šaunūs darbukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 05 26, 10:48)

Uodegyte, čia dėkoju už pamestos schemos dalies suradimą  4u.gif

smile.gif
Atsakyti
Labulis 4u.gif

Jau kokiu groziu idejot wub.gif Noreciau paklaust, kaip aptraukiat knygutes blush2.gif maciau prieky temos nuoroda, bet man jos neatidaro blush2.gif
Atsakyti