QUOTE(Metija @ 2011 05 25, 22:33)
Rašau tau didelį pliusą už ėjimą viena kryptimi! Knygelė iš tiesų yra nuostabi ir net nelyginama už paprastai aptrauktas medžiaga
Tiesiog aš pati žinau, ką reiškia viską iki galo išlygiuot ir suderint, kokių jėgų šis darbas reikalauja... Reikia nepaprastai didelės meilės (gal knygai??), kad šito užsiėmimo nemest...
Kiek iš nuotraukos žiūrėjau, tai įvertinčiau labai gerai. Kai prie vienos knygelės pasėdi gerą savaitę, daug ką supranti.
Ar dirbi su lipalu? Tuomet apskritai - respect... Nes aš pati esu lupus medžiagą nuo paruošto maketo... Eina sau..
Aš jau ne kartą stebėjau, kad tau trūksta žinojimo apie kampukų sutvarkymą. Šiaip žvelgiant - jie jau idealūs. Bet matau, kad dar neapdirbi jų steku. Iš tiesų nuoširdžiai patarčiau labiau tuo pasidomėt, nes knygelės nuostabios, o kampukai - labai labai tobulėja, bet nėra iki galo atidirbti... Nors... Gal ir aš tokių norėčiau, nes šie tavieji - tiesiog tobuli apdirbimui be steko
O kaip yra teisingai apdirbami kampai
Kaip juos teisingai sulankstyt, sudėliot
Mačiau pelėdžiukų knygelės pamokėlę, ten gražu, gražiai parodyta, bet gaunasi kampuose po dvi linijas, o kaip tvarkingai padaryt vieną?
Pas mane 4 viršeliai išsiuvinėti ir padėti, nes bijau pradėt , sugadinsiu ar dar ką
Be to vieną siuvinėjau ant juodo ewo gal
Iš kąsiūlai likučių gabaliuką paėmus buvau. Skalbiau ir nuėjo baltais plėmais
turėjo būt knygelė dovanai. arba muilas nuėdė, arba neišsiskalbė, bet ploviau ilgai
Uodegyte, čia dėkoju už pamestos schemos dalies suradimą
Katiną bate aš prieš savaitę ir užbaigiau, vakar padaviau kad pasiutų tašiuką, nes labai gražų, tokį pat radau kažkur galerry
Jei nusprendei turėti vaiką, susitaikyk su mintimi, kad tavo širdis visada plaks atskirai nuo kūno..