Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

dekui, mergaites, labai malonu 4u.gif

Zuzanele, labai sparciai judi i prieki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 25, 18:55)

O aš pasirodau su savo siuviniu. Jau kaip jis maloniai siuvinėjasi ir kaip greitai wub.gif

jau dabar matosi, kad tikrai grazus darbelis bus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 25, 16:55)
Sveikutės 4u.gif
Oi kiek daug grožybių pridėjot bigsmile.gif Visoms po balionėlį 4u.gif
O aš pasirodau su savo siuviniu. Jau kaip jis maloniai siuvinėjasi ir kaip greitai wub.gif

Kokia darbštuolė wub.gif Koks grožis bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arėa @ 2011 05 25, 19:02)
Kokia darbštuolė  wub.gif  Koks grožis bus  wub.gif

Ačiū, mergaitės 4u.gif
O, Arėa, seniai čia matyta bigsmile.gif Sveikutė 4u.gif Kaip tavo siuvinėjimai? Gal kažką naujo išsiuvinėjai? Prašom pasirodyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 25, 18:55)
Sveikutės 4u.gif
Oi kiek daug grožybių pridėjot bigsmile.gif Visoms po balionėlį 4u.gif
O aš pasirodau su savo siuviniu. Jau kaip jis maloniai siuvinėjasi ir kaip

greituole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 25, 17:07)
Ačiū, mergaitės 4u.gif
O, Arėa, seniai čia matyta bigsmile.gif Sveikutė 4u.gif Kaip tavo siuvinėjimai? Gal kažką naujo išsiuvinėjai? Prašom pasirodyt rolleyes.gif

Skaitau visada, tik neatsižymiu biggrin.gif Per mokslus teko šiek tiek atidėti šitą malonumą, bet dabar siuvinėju metriką draugų vestuvėms, kai pabaigsiu butinbai butinai pasirodysiu mirksiukas.gif

Tik va, dabar mąstau, ką įprastai rašo ant metriko? g.gif Vardus ir datą? O gal dar kažkokią tai frazę būtų galima parašyti?

Atsakyti
QUOTE(Arėa @ 2011 05 25, 20:09)
Skaitau visada, tik neatsižymiu  biggrin.gif  Per mokslus teko šiek tiek atidėti šitą malonumą, bet dabar siuvinėju metriką draugų vestuvėms, kai pabaigsiu butinbai butinai pasirodysiu  mirksiukas.gif

Tik va, dabar mąstau, ką įprastai rašo ant metriko?  g.gif  Vardus ir datą? O gal dar kažkokią tai frazę būtų galima parašyti?

Įmesk koks bus metriko galutinis vaizdas. Tada kažką patarsim...
Atsakyti
Gražūs visų darbeliai wub.gif
Atsakyti
zuzanele, nu bet ir tempai pas tave blink.gif ar tu miegi kada? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2011 05 24, 09:52)
Buvau pametusi jūsų temą...
Paskutinis mano darbelis.
Medvilnės atraiža, DMC siūlai,  Little House Needleworks "Iced Tea".

Ir knygutė iš jo.
14,5 x 23 cm  Rankų darbo knygelė, klasikinis įrišimas su juostelėmis, 5 lankai po 10 lapų.
user posted image

Rašau tau didelį pliusą už ėjimą viena kryptimi! Knygelė iš tiesų yra nuostabi ir net nelyginama už paprastai aptrauktas medžiaga 4u.gif Tiesiog aš pati žinau, ką reiškia viską iki galo išlygiuot ir suderint, kokių jėgų šis darbas reikalauja... Reikia nepaprastai didelės meilės (gal knygai??), kad šito užsiėmimo nemest...

Kiek iš nuotraukos žiūrėjau, tai įvertinčiau labai gerai. Kai prie vienos knygelės pasėdi gerą savaitę, daug ką supranti.

Ar dirbi su lipalu? Tuomet apskritai - respect... Nes aš pati esu lupus medžiagą nuo paruošto maketo... Eina sau.. doh.gif

Aš jau ne kartą stebėjau, kad tau trūksta žinojimo apie kampukų sutvarkymą. Šiaip žvelgiant - jie jau idealūs. Bet matau, kad dar neapdirbi jų steku. Iš tiesų nuoširdžiai patarčiau labiau tuo pasidomėt, nes knygelės nuostabios, o kampukai - labai labai tobulėja, bet nėra iki galo atidirbti... Nors... Gal ir aš tokių norėčiau, nes šie tavieji - tiesiog tobuli apdirbimui be steko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 25 gegužės 2011 - 21:36
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 25, 18:31)
Įmesk koks bus metriko galutinis vaizdas. Tada kažką patarsim...

Bus šitas
http://pauksciukas.g...ch?ph=Bic-cugD2

Nežinau ką vietoj to nelietuviško užrašo rašyti reikėtų g.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif issiuvynejau paveiksliuka,o dabar beliko apdaila,ta vadinama masinine siule ar kaip kitaip,reik suteik konturus smile.gif gal yra kokia temele,kaip viskas tvarkingai siuvynejama ?
Atsakyti