dekui, mergaites, labai malonu
Zuzanele, labai sparciai judi i prieki
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 25, 18:55)
O aš pasirodau su savo siuviniu. Jau kaip jis maloniai siuvinėjasi ir kaip greitai
jau dabar matosi, kad tikrai grazus darbelis bus
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 25, 16:55)
Sveikutės
Oi kiek daug grožybių pridėjot Visoms po balionėlį
O aš pasirodau su savo siuviniu. Jau kaip jis maloniai siuvinėjasi ir kaip greitai
Kokia darbštuolė Koks grožis bus
QUOTE(Arėa @ 2011 05 25, 19:02)
Kokia darbštuolė Koks grožis bus
Ačiū, mergaitės
O, Arėa, seniai čia matyta Sveikutė Kaip tavo siuvinėjimai? Gal kažką naujo išsiuvinėjai? Prašom pasirodyt
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 25, 18:55)
Sveikutės
O aš pasirodau su savo siuviniu. Jau kaip jis maloniai siuvinėjasi ir kaip
O aš pasirodau su savo siuviniu. Jau kaip jis maloniai siuvinėjasi ir kaip
greituole
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 25, 17:07)
Ačiū, mergaitės
O, Arėa, seniai čia matyta Sveikutė Kaip tavo siuvinėjimai? Gal kažką naujo išsiuvinėjai? Prašom pasirodyt
Skaitau visada, tik neatsižymiu Per mokslus teko šiek tiek atidėti šitą malonumą, bet dabar siuvinėju metriką draugų vestuvėms, kai pabaigsiu butinbai butinai pasirodysiu
Tik va, dabar mąstau, ką įprastai rašo ant metriko? Vardus ir datą? O gal dar kažkokią tai frazę būtų galima parašyti?
QUOTE(Arėa @ 2011 05 25, 20:09)
Skaitau visada, tik neatsižymiu Per mokslus teko šiek tiek atidėti šitą malonumą, bet dabar siuvinėju metriką draugų vestuvėms, kai pabaigsiu butinbai butinai pasirodysiu
Tik va, dabar mąstau, ką įprastai rašo ant metriko? Vardus ir datą? O gal dar kažkokią tai frazę būtų galima parašyti?
Įmesk koks bus metriko galutinis vaizdas. Tada kažką patarsim...
Gražūs visų darbeliai
zuzanele, nu bet ir tempai pas tave ar tu miegi kada?
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2011 05 24, 09:52)
Buvau pametusi jūsų temą...
Paskutinis mano darbelis.
Medvilnės atraiža, DMC siūlai, Little House Needleworks "Iced Tea".
Ir knygutė iš jo.
14,5 x 23 cm Rankų darbo knygelė, klasikinis įrišimas su juostelėmis, 5 lankai po 10 lapų.
Paskutinis mano darbelis.
Medvilnės atraiža, DMC siūlai, Little House Needleworks "Iced Tea".
Ir knygutė iš jo.
14,5 x 23 cm Rankų darbo knygelė, klasikinis įrišimas su juostelėmis, 5 lankai po 10 lapų.
Rašau tau didelį pliusą už ėjimą viena kryptimi! Knygelė iš tiesų yra nuostabi ir net nelyginama už paprastai aptrauktas medžiaga Tiesiog aš pati žinau, ką reiškia viską iki galo išlygiuot ir suderint, kokių jėgų šis darbas reikalauja... Reikia nepaprastai didelės meilės (gal knygai??), kad šito užsiėmimo nemest...
Kiek iš nuotraukos žiūrėjau, tai įvertinčiau labai gerai. Kai prie vienos knygelės pasėdi gerą savaitę, daug ką supranti.
Ar dirbi su lipalu? Tuomet apskritai - respect... Nes aš pati esu lupus medžiagą nuo paruošto maketo... Eina sau..
Aš jau ne kartą stebėjau, kad tau trūksta žinojimo apie kampukų sutvarkymą. Šiaip žvelgiant - jie jau idealūs. Bet matau, kad dar neapdirbi jų steku. Iš tiesų nuoširdžiai patarčiau labiau tuo pasidomėt, nes knygelės nuostabios, o kampukai - labai labai tobulėja, bet nėra iki galo atidirbti... Nors... Gal ir aš tokių norėčiau, nes šie tavieji - tiesiog tobuli apdirbimui be steko
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 25, 18:31)
Įmesk koks bus metriko galutinis vaizdas. Tada kažką patarsim...
Bus šitas
http://pauksciukas.g...ch?ph=Bic-cugD2
Nežinau ką vietoj to nelietuviško užrašo rašyti reikėtų
Labuka issiuvynejau paveiksliuka,o dabar beliko apdaila,ta vadinama masinine siule ar kaip kitaip,reik suteik konturus gal yra kokia temele,kaip viskas tvarkingai siuvynejama ?