nuostabios rugiagėlės su aguonom
dar norėjau paklausti, ar siuvinėdamos vestuvių metriką, rašote jaunųjų pavardę? ar tik vardus?
elegantiškas kycius
labai labai
QUOTE(*Radvileee @ 2011 05 25, 09:32)
elegantiškas kycius
QUOTE(brendule @ 2011 05 25, 10:42)
rodausi ir as su paskutiniais darbeliais
labai labai
QUOTE(brendule @ 2011 05 25, 11:42)
puikus darbeliai
QUOTE(brendule @ 2011 05 25, 10:42)
grazus katinukas
gražu. Metriko šriftas
Darbai gražūs ir labai gražūs. Gal reikėtų ir man su prieštvaniniais siuvinėjimais kada pasirodyt
Atsakau: nesipainioja, nes juos ištempiu žemyn (jei ilgas biški susuku) ir paslepiu po užlankstytu kraštu/apačia - jei aiškiai parašiau Tempiu kartais ir per 2 langelius, bet retai-baisiai daug siūlo susinaudotų. Tarkim langelyje 10x10 kryžiukų DMC 310 (juoda) yra 2 kryžiukai, sekantys tos spalvos kryžiukai už 3 langelių, t.y. maždaug už 30 kryžiukų. man rodos neapsimoka tiek tempt siūlą, aš užkišu už 3-4 siūliukų ir kerpu. Galiuką palieku- ne prie pat krašto kerpu, tai išvirkščia pusė gaunas kaip kilimas ir mažesnė tikimybė, kad skalbiant siūlas išsitrauks.
QUOTE(B_March @ 2011 05 25, 01:26)
o tie siūlai vienas su kitu nesusisuka, nesusipainioja ir nesusimazgioja? nes man ir vienas jau pradeda suktis, jei ilgesnį paimu, o ten tokia gausybė
per 2 langelius jau nebetempi siūlo?man atrodo, kad užkišimas jau daugiau atima siūlo, ar bent jau tiek pat, kiek tie du langeliai, tik daugiau vargo aš net iki 6 langelių siūlą pratempiu, kai prisireikia
per 2 langelius jau nebetempi siūlo?man atrodo, kad užkišimas jau daugiau atima siūlo, ar bent jau tiek pat, kiek tie du langeliai, tik daugiau vargo aš net iki 6 langelių siūlą pratempiu, kai prisireikia
Atsakau: nesipainioja, nes juos ištempiu žemyn (jei ilgas biški susuku) ir paslepiu po užlankstytu kraštu/apačia - jei aiškiai parašiau Tempiu kartais ir per 2 langelius, bet retai-baisiai daug siūlo susinaudotų. Tarkim langelyje 10x10 kryžiukų DMC 310 (juoda) yra 2 kryžiukai, sekantys tos spalvos kryžiukai už 3 langelių, t.y. maždaug už 30 kryžiukų. man rodos neapsimoka tiek tempt siūlą, aš užkišu už 3-4 siūliukų ir kerpu. Galiuką palieku- ne prie pat krašto kerpu, tai išvirkščia pusė gaunas kaip kilimas ir mažesnė tikimybė, kad skalbiant siūlas išsitrauks.
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 05 24, 23:15)
Labas,
Gražūs jūsų darbeliai
O žiūrėkit ką aš radau savo tėvų namuose:
Čia siuvinėjau mokykloj, gal kokioj 6 klasėj Net neįsivaizduoju iš kur schema, jaučiu pati piešiau Kryžiukai bet kaip gula, bet vis tiek sujaudino širdį
Gražūs jūsų darbeliai
O žiūrėkit ką aš radau savo tėvų namuose:
Čia siuvinėjau mokykloj, gal kokioj 6 klasėj Net neįsivaizduoju iš kur schema, jaučiu pati piešiau Kryžiukai bet kaip gula, bet vis tiek sujaudino širdį
prisiminimai uzplusta
QUOTE(brendule @ 2011 05 25, 09:42)
Fainuolis ančiukas, puikios gėlės
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 05 25, 11:59)
aaaa, dabar supratau! aš galvojau, kad sakydama "langeliai" turėjai omeny kryžiukus (schemoje - langeliai ), o ne tuos langelius, kur 10x10, tai tada viskas aišku, aš per tiek irgi netempiu
QUOTE(brendule @ 2011 05 25, 09:42)
Labai spalvingas ir žaismingas metrikas
cia taip supratau ?kad cia pusinis kryziukas ar gerai pazymejau.
Taip, turi būti pusinis