Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

nuostabios rugiagėlės su aguonom wub.gif wub.gif
Atsakyti
dar norėjau paklausti, ar siuvinėdamos vestuvių metriką, rašote jaunųjų pavardę? ar tik vardus?

QUOTE(*Radvileee @ 2011 05 25, 09:32)
Parodau savo ką tik baigtą katinuką, tik dar neįrėmintas ax.gif

elegantiškas kycius thumbup.gif

QUOTE(brendule @ 2011 05 25, 10:42)
rodausi ir as su paskutiniais darbeliais  ax.gif

labai labai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 25 gegužės 2011 - 10:01
QUOTE(brendule @ 2011 05 25, 11:42)
grazus katinukas  wub.gif  wub.gif

puikus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brendule @ 2011 05 25, 10:42)

gražu. Metriko šriftas thumbup.gif
Atsakyti
Darbai gražūs ir labai gražūs. Gal reikėtų ir man su prieštvaniniais siuvinėjimais kada pasirodyt g.gif
QUOTE(B_March @ 2011 05 25, 01:26)
o tie siūlai vienas su kitu nesusisuka, nesusipainioja ir nesusimazgioja?  nes man ir vienas jau pradeda suktis, jei ilgesnį paimu, o ten tokia gausybė 
per 2 langelius jau nebetempi siūlo?man atrodo, kad užkišimas jau daugiau atima siūlo, ar bent jau tiek pat, kiek tie du langeliai, tik daugiau vargo aš net iki 6 langelių siūlą pratempiu, kai prisireikia

Atsakau: nesipainioja, nes juos ištempiu žemyn (jei ilgas biški susuku) ir paslepiu po užlankstytu kraštu/apačia - jei aiškiai parašiau blush2.gif Tempiu kartais ir per 2 langelius, bet retai-baisiai daug siūlo susinaudotų. Tarkim langelyje 10x10 kryžiukų DMC 310 (juoda) yra 2 kryžiukai, sekantys tos spalvos kryžiukai už 3 langelių, t.y. maždaug už 30 kryžiukų. man rodos neapsimoka tiek tempt siūlą, aš užkišu už 3-4 siūliukų ir kerpu. Galiuką palieku- ne prie pat krašto kerpu, tai išvirkščia pusė gaunas kaip kilimas ir mažesnė tikimybė, kad skalbiant siūlas išsitrauks.
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 05 24, 23:15)
Labas,

Gražūs jūsų darbeliai  wub.gif
O žiūrėkit ką aš radau savo tėvų namuose:
Čia siuvinėjau mokykloj, gal kokioj 6 klasėj biggrin.gif Net neįsivaizduoju iš kur schema, jaučiu pati piešiau biggrin.gif Kryžiukai bet kaip gula, bet vis tiek sujaudino širdį ax.gif

prisiminimai uzplusta ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brendule @ 2011 05 25, 09:42)

Fainuolis ančiukas, puikios gėlės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 05 25, 11:59)

Atsakau: nesipainioja, nes juos ištempiu žemyn (jei ilgas biški susuku) ir paslepiu po užlankstytu kraštu/apačia - jei aiškiai parašiau blush2.gif  Tempiu kartais ir per 2 langelius, bet retai-baisiai daug siūlo susinaudotų. Tarkim langelyje 10x10 kryžiukų DMC 310 (juoda) yra 2 kryžiukai, sekantys tos spalvos kryžiukai už 3 langelių, t.y. maždaug už 30 kryžiukų. man rodos neapsimoka tiek tempt siūlą, aš užkišu už 3-4 siūliukų ir kerpu. Galiuką palieku- ne prie pat krašto kerpu, tai išvirkščia pusė gaunas kaip kilimas ir mažesnė tikimybė, kad skalbiant siūlas išsitrauks.

aaaa, dabar supratau! doh.gif aš galvojau, kad sakydama "langeliai" turėjai omeny kryžiukus (schemoje - langeliai biggrin.gif ), o ne tuos langelius, kur 10x10, tai tada viskas aišku, aš per tiek irgi netempiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brendule @ 2011 05 25, 09:42)

Labai spalvingas ir žaismingas metrikas thumbup.gif
Atsakyti
cia taip supratau ?kad cia pusinis kryziukas ax.gif ar gerai pazymejau.

user posted image
Atsakyti
Taip, turi būti pusinis
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Oi kiek daug grožybių pridėjot bigsmile.gif Visoms po balionėlį 4u.gif
O aš pasirodau su savo siuviniu. Jau kaip jis maloniai siuvinėjasi ir kaip greitai wub.gif
user posted image
Atsakyti