Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 05 24, 21:15)
O žiūrėkit ką aš radau savo tėvų namuose:

Čia siuvinėjau mokykloj, gal kokioj 6 klasėj biggrin.gif Net neįsivaizduoju iš kur schema, jaučiu pati piešiau biggrin.gif Kryžiukai bet kaip gula, bet vis tiek sujaudino širdį ax.gif

thumbup.gif super pirmasis darbelis

QUOTE(libaja @ 2011 05 24, 22:13)

Prieš pusvalandį baigiau darbą ant lietuviško lino, jį pirkau specialiai užrašinėms ir panašiems dalykams. Čia bus ketvirtokų išleistuvėms albumas mokytojai su "meilės laiškeliais". Siaubingai sunku. Siūliukai tai sueina į vieną, tai dalijasi į du, nelygumų pilna. Bet kai ant knygelių paprastai siuvinėjami nedidukai dalukai, tai kaip nors baigsiu.

Labai faina idėja, ir toks neperkrautas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(j_tina87 @ 2011 05 25, 09:09)
Sveikos darbstuoles  4u.gif
Turiu klausimuka, gal kuri siuvinejote sita paveiksliuka?

Ir gal turite ryskesne schemute? nes padidinus ji, susilieja ir labai nerysku...

4u.gif

ar nesimato ?

http://uodegyte.gall...1...zoom&zoom=8
Atsakyti
Mirabilios siuvinejimas dar greitu laiku nenusimato, bet vistiek paklausiu smile.gif o jus tuos karoliukus prisiunate su paprastu siulu, na tarkim panasios spalvos, ar tuo specialiu, vielute ar kaip ten jis vadinasi? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kiek visokių grožių prisiuvinėjote wub.gif šaunuolės thumbup.gif
Parodau savo ką tik baigtą katinuką, tik dar neįrėmintas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 05 25, 09:28)
Mirabilios siuvinejimas dar greitu laiku nenusimato, bet vistiek paklausiu  smile.gif o jus tuos karoliukus prisiunate su paprastu siulu, na tarkim panasios spalvos, ar tuo specialiu, vielute ar kaip ten jis vadinasi?  g.gif  4u.gif

Aš siuvau specialiu permatomu nailoniniu siūlu. Žinau, kad merginos naudoja ir paprastą medvilninį, priderinusios spalvą prie karoliuko. Aš mat norėjau padaryti "tobulai" rolleyes.gif Atrodo tai labai gerai, siūlo visai nesimato, bet dirbti su juo be abejo sunkiau nei su paprastu. Pirmiausiai dėl to, kad... jo nesimato, ypač sunku dirbti vakare prie dirbtinio apšvietimo, tada labai akys vargsta. Be to, jis labai slysta, sunku užtvirtinti galus blogojoje pusėje. Taigi imdavau kaip galima ilgesnį siūlą, verdavau dvigubą ir prie adatos užrišdavau mazgelį - kad neslidinėtų adata ir nesiraizgytų siūlas. Dirbti be rėmo, mano supratimu, būtų neįmanoma - turi būti abi rankos laisvos, o be to, kai daug karolių, ilgiau siuvinėjant medžiagą suglamžytum rankose, o su karoliais jau normaliai neišlyginsi lino. Taigi, gaunasi ištisa grandinė unsure.gif
Na bet nepaisant to, ketinu jį ir toliau naudoti. Kažkaip man taip gražiau. Jei jau prasidėjai su karoliais, tenka truputį ir pasikamuoti... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 25 gegužės 2011 - 09:10
QUOTE(Mergaiciukas @ 2011 05 24, 23:16)
Gali pažiūrėt čia:

Dėkui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 05 25, 11:05)

Aciu uz issamia informacija 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 05 25, 10:05)
su karoliais jau normaliai neišlyginsi lino.

Aš visus darbus skalbiu ir lyginu su prisiūtais karoliukais. Išsilygina be jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2011 05 24, 15:09)
O va mes su Džeine panašiu metu baigėm, ir tam pačiam klube siuvinėjom:

Nuostabu wub.gif

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 05 24, 22:15)
Labas,

Gražūs jūsų darbeliai  wub.gif
O žiūrėkit ką aš radau savo tėvų namuose:

biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif labai mieli

QUOTE(libaja @ 2011 05 24, 23:13)
Prieš pusvalandį baigiau darbą ant lietuviško lino, jį pirkau specialiai užrašinėms ir panašiems dalykams. Čia bus ketvirtokų išleistuvėms albumas mokytojai su "meilės laiškeliais". Siaubingai sunku. Siūliukai tai sueina į vieną, tai dalijasi į du, nelygumų pilna.

gražu. Gera dovana drinks_cheers.gif

QUOTE(*Radvileee @ 2011 05 25, 09:32)
Merginos, kiek visokių grožių prisiuvinėjote wub.gif šaunuolės thumbup.gif

mielas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 05 25, 10:19)
Aš visus darbus skalbiu ir lyginu su prisiūtais karoliukais. Išsilygina be jokių problemų.

Pagarba 4u.gif Man sunkiai išsilygina ir be karoliukų, taigi tikrai neturiu supratimo, kaip išlyginti reikėtų su po visą darbą išsimėčiusiai karoliais. Na bet gal čia technikos klausimas (arba lygintuvo galingumo... smile.gif ). Bet pritariu, kad būdas pirma išlyginti, o po to siūti karoliukus, kaip aš dariau, yra bjauresnis. Reikia rėmo, reikia saugoti, nesuglamžyti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 05 25, 10:30)
Pagarba  4u.gif Man sunkiai išsilygina ir be karoliukų, taigi tikrai neturiu supratimo, kaip išlyginti reikėtų su po visą darbą išsimėčiusiai karoliais. Na bet gal čia technikos klausimas (arba lygintuvo galingumo... smile.gif ). Bet pritariu, kad būdas pirma išlyginti, o po to siūti karoliukus, kaip aš dariau, yra bjauresnis. Reikia rėmo, reikia saugoti, nesuglamžyti ir t.t.

Šlapias darbas, karštas lygintuvas ir perlenktas storas rankšluostis daro stebuklus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2011 05 25, 08:32)

grazus katinukas wub.gif wub.gif

rodausi ir as su paskutiniais darbeliais ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti