Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Villy @ 2011 05 23, 19:22)

Labai seniai jau rodžiausi ką nors, bet temą nuolat seku  blush2.gif Rodausi su paskutiniu savo darbeliu - pirmuoju Nimue  ax.gif

Labai gražus darbas wub.gif
O kelinto nr. čia linas ir siuvinėjote dviemis gijomis blush2.gif
Man dabar tai labai aktualu sužinoti,kaip gražiau gaunasi ir ar čia kiekviena nusprendžia keliomis gijomis siuvinėti g.gif
Atsakyti
Buvau pametusi jūsų temą...
Paskutinis mano darbelis.
Medvilnės atraiža, DMC siūlai, Little House Needleworks "Iced Tea".
user posted image
Ir knygutė iš jo.
14,5 x 23 cm Rankų darbo knygelė, klasikinis įrišimas su juostelėmis, 5 lankai po 10 lapų.
user posted image
Atsakyti
kiek daug graziu darbeliu, ypac amiyros istrigo, visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Stai ir maniskis katik pabaigtas drugelis
user posted image
spalvos ne visos originalios...
Atsakyti
Labai gražus drugelis 4u.gif
Atsakyti
Nauji darbeliai nuostabūs 4u.gif
Atsakyti
o kiek darbeliu uzderejo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o kokie grazus visi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif saunuoles mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau užrašinės su kašaru grožis wub.gif

O va mes su Džeine panašiu metu baigėm, ir tam pačiam klube siuvinėjom:
user posted image user posted image
Tik aš siuvinėjau ant 32ct Zweigart Peach vintage lino... Pakoregavau biesą, ir va mano snapukas bei veidukas kitaip daryti blush2.gif
Kabės greta šių:
user posted image user posted image
Tai rėmą ir panašų parinksiu. Darysiu kvadratinį rėmą 33x33cm... Galima ir kiek stačiakampį, na bet man norėjos kvadrato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2011 05 24, 10:52)
Buvau pametusi jūsų temą...
Paskutinis mano darbelis.

darbelis first.gif o va ant knygeles,tas krastelis nesiziuri ,susiglamzes kazkoks ax.gif
Atsakyti
Labai daug gražių darbų pridėjote, puikūs Nimue darbai... rolleyes.gif 4u.gif

Tiesiog3 - dailus darbelis, šaunuolė thumbup.gif

Katilėja - ant 28ct arba 32ct lino arba evenweave'o įprastai siuvinėjama dviem gijomis. Paprastai nėra ko čia daug spręsti, nes taip atrodo geriausiai. Atskirais atvejais siuvinėjama viena gija, bet tik tuomet kai dizainas to reikalauja (tarkim, kai kurie Nimue darbai siuvinėjami dalinai viena gija, kai norima išgauti "permatomumo" efektą). Taip pat viena gija siuvinėjama per vieną medžiagos siūliuką (tarkim, Mirabilia fėjų veidus kai kas siuvinėja per vieną siūliuką, nors visa kita - per du siūlus dviem gijomis). Bet tai daugiau išimtys iš taisyklės.

Kibirkštėle - labai žavingos spalvos thumbup.gif Bet pritarsiu komentarui, kad knygutė neatrodo labai dailiai. Būna taip, man pirma knygutė irgi šiaip sau gavosi - nėra taip lengva jas padaryti... rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
patarkit ant kokio dydzio lino reikia pradeti mokintis 28 ar 32? ir kokia spalvyte dazniausiai perkate? (pvz Nimukams, kokia spalva fono?), nes daug ten tu medziagyciu internetiniuose psl, net akys raibsta...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 05 24, 15:30)
sveikos 4u.gif
patarkit ant kokio dydzio lino reikia pradeti mokintis 28 ar 32? ir kokia spalvyte dazniausiai perkate? (pvz Nimukams, kokia spalva fono?), nes daug ten tu medziagyciu internetiniuose psl, net akys raibsta...

28ct atitinka 14 aidą, 32 - 16 aidą. 28 ct stambesnis, 32 ct - kiek smulkesnis. Man skirtumo nėra, įprastai imu 32 ct, nebent nepavyksta gauti reikiamos spalvos. Jokio ten didelio mokymosi nereikia, paimsi ir pradėsi siuvinėt tiek ant vienos, tiek ant kitos.

Dažnai Nimue siuvinėjama ant natūralios spalvos lino. Bet puikiai tinka ir kitos spalvos - labai priklauso nuo dizaino, būna ir žalių ir kokių tik nori linų... Natural spalva subtilesniems dizainams gali būti kiek tamsoka, geras variantas tuomet yra Platinum spalva - tokia labai šviesiai pilka. Daug kam tinka Cream spalva arba Antique white. Na bet čia visa paletė - reikia žiūrėti, kas per dizainas.

Beje, pasiskaičiau ankstesnes nuomones dėl medžiagų parinkimo Mirabilia dizainams... Patiko Toli idėja siuvinėti ant laikraščio... Bravo good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 24 gegužės 2011 - 14:59