Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

aciu uz pagyras ir pastabas 4u.gif man norejosi tokio remo , kiekvienam savo blush2.gif

kampuciai is artmanijos siunciaus ax.gif o medziagyte jau tokia buvo is sewandso nors jau kasiulai man atrodo tokia turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2011 05 23, 14:10)
laba diena  biggrin.gif  pasirodau, kad nemiegu  ax.gif

kalbat apie kokybiska medziaga  ax.gif va karvyte ant lietuvisko lino uzrasiniai siuvinejau tai kokia kuda gavosi  blush2.gif , o katinelis ant ewo visai kitaip labai maloniai siuvinejosi  wub.gif
prijuoste prie uzrasines
uzrasine sesei
atvirute seneliai  biggrin.gif

Gražūs darbeliai. Man labiausiai patiko užrašinė sesei wub.gif

QUOTE(Džeinė @ 2011 05 23, 15:45)
o čia mano Nimue, ant lietuviško lino

Nuostabi wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai seniai jau rodžiausi ką nors, bet temą nuolat seku blush2.gif Rodausi su paskutiniu savo darbeliu - pirmuoju Nimue ax.gif user posted image
Atsakyti
Pasakiski visu darbai, vis labiau zavi linas wub.gif

Daug kartu matytas, bet kai jau padovanotas, tai ir parodyt dabar galima smile.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 05 22, 23:42)
ir tas tiesa jo suaudimas gana lygus, bet jo ewu tikrai nepavadinciau..nes skirtumas yra..pats minkstumas medziagos labai skiriasi..o siaip man tinka siuvinet ir ant ewo ir ant lino ..smile.gif

Dėl to kabutėse ir rašiau lotuliukas.gif bei pavadinau ją pakaitalu. Iš kitos pusės turiu ewo pirkto siuvinėjimo reikmenų parduotuvėje minkštesnio už tą žalią audinį..
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2011 05 23, 20:22)
Sveikos  4u.gif
Labai seniai jau rodžiausi ką nors, bet temą nuolat seku  blush2.gif Rodausi su paskutiniu savo darbeliu - pirmuoju Nimue  ax.gif

Labai nuotaikingas, mielas darbelis wub.gif
QUOTE(Antarktida44 @ 2011 05 23, 20:32)
Daug kartu matytas, bet kai jau padovanotas, tai ir parodyt dabar galima smile.gif  lotuliukas.gif

Miela. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2011 05 23, 07:40)

mama turetu buti labai patenkinta thumbup.gif

QUOTE(amiyra @ 2011 05 23, 11:10)

jau uzrasine ir prijuoste,tai labai labai mieli dalykeliai!! 4u.gif

QUOTE(Džeinė @ 2011 05 23, 12:45)

dailu 4u.gif

QUOTE(Villy @ 2011 05 23, 17:22)

miela 4u.gif

QUOTE(Antarktida44 @ 2011 05 23, 17:32)

irgi labai malonus darbelis 4u.gif
saunuoles visos!tokiais tempais jei girsites,nespesim visu atskirai ir pagirti biggrin.gif
Atsakyti
visu darbai darbeliai labai puikus! wub.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai ačiū visom
Atsakyti
Niu jau kad pazeret - tai pazeret, akys raibsta bigsmile.gif

As ant 32 lino 2x2 siuvinejau dviem gijom (plius pacioje schemoje taip pazymeta buvo (siuvinejau Nora Cobert ( Mirabilia) "Ivy" ) ir man graziai gavos. Na nebent per viena siuliuka planuoji siuvinet, tada tikrai dviem gijom storai gausis.
Atsakyti
Villy

labai skoningai ireminta, neuzgozia darbo, bet atskleidzia visa jo grozi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maijkute: 24 gegužės 2011 - 06:15
Džeinė Labai grazus darbelis didis.gif esu ji issisiuvinejusi pries pora metu, tikrai vertas demesio 4u.gif
Villy labai geras pasirinkimas ir graziai atlikta thumbup.gif Tik as turbut nedeciau pasparto remindama, man Nimukams visada norisi laisves biggrin.gif Nesinori nei i pasparta kisti, nei po stiklu mirksiukas.gif Bet cia turbut skonio reikalas. 4u.gif
Atsakyti