aciu uz pagyras ir pastabas man norejosi tokio remo , kiekvienam savo
kampuciai is artmanijos siunciaus o medziagyte jau tokia buvo is sewandso nors jau kasiulai man atrodo tokia turi
QUOTE(amiyra @ 2011 05 23, 14:10)
laba diena pasirodau, kad nemiegu
kalbat apie kokybiska medziaga va karvyte ant lietuvisko lino uzrasiniai siuvinejau tai kokia kuda gavosi , o katinelis ant ewo visai kitaip labai maloniai siuvinejosi
prijuoste prie uzrasines
uzrasine sesei
atvirute seneliai
kalbat apie kokybiska medziaga va karvyte ant lietuvisko lino uzrasiniai siuvinejau tai kokia kuda gavosi , o katinelis ant ewo visai kitaip labai maloniai siuvinejosi
prijuoste prie uzrasines
uzrasine sesei
atvirute seneliai
Gražūs darbeliai. Man labiausiai patiko užrašinė sesei
QUOTE(Džeinė @ 2011 05 23, 15:45)
o čia mano Nimue, ant lietuviško lino
Nuostabi
Sveikos
Labai seniai jau rodžiausi ką nors, bet temą nuolat seku Rodausi su paskutiniu savo darbeliu - pirmuoju Nimue
Labai seniai jau rodžiausi ką nors, bet temą nuolat seku Rodausi su paskutiniu savo darbeliu - pirmuoju Nimue
QUOTE(Daisiuke @ 2011 05 22, 23:42)
ir tas tiesa jo suaudimas gana lygus, bet jo ewu tikrai nepavadinciau..nes skirtumas yra..pats minkstumas medziagos labai skiriasi..o siaip man tinka siuvinet ir ant ewo ir ant lino ..
Dėl to kabutėse ir rašiau bei pavadinau ją pakaitalu. Iš kitos pusės turiu ewo pirkto siuvinėjimo reikmenų parduotuvėje minkštesnio už tą žalią audinį..
QUOTE(Villy @ 2011 05 23, 20:22)
Sveikos
Labai nuotaikingas, mielas darbelis
QUOTE(Antarktida44 @ 2011 05 23, 20:32)
Daug kartu matytas, bet kai jau padovanotas, tai ir parodyt dabar galima
Miela.
QUOTE(tiesiog3 @ 2011 05 23, 07:40)
mama turetu buti labai patenkinta
QUOTE(amiyra @ 2011 05 23, 11:10)
jau uzrasine ir prijuoste,tai labai labai mieli dalykeliai!!
QUOTE(Džeinė @ 2011 05 23, 12:45)
dailu
QUOTE(Villy @ 2011 05 23, 17:22)
miela
QUOTE(Antarktida44 @ 2011 05 23, 17:32)
irgi labai malonus darbelis
saunuoles visos!tokiais tempais jei girsites,nespesim visu atskirai ir pagirti
visu darbai darbeliai labai puikus!
Labai ačiū visom
Niu jau kad pazeret - tai pazeret, akys raibsta
As ant 32 lino 2x2 siuvinejau dviem gijom (plius pacioje schemoje taip pazymeta buvo (siuvinejau Nora Cobert ( Mirabilia) "Ivy" ) ir man graziai gavos. Na nebent per viena siuliuka planuoji siuvinet, tada tikrai dviem gijom storai gausis.
As ant 32 lino 2x2 siuvinejau dviem gijom (plius pacioje schemoje taip pazymeta buvo (siuvinejau Nora Cobert ( Mirabilia) "Ivy" ) ir man graziai gavos. Na nebent per viena siuliuka planuoji siuvinet, tada tikrai dviem gijom storai gausis.
Villy
labai skoningai ireminta, neuzgozia darbo, bet atskleidzia visa jo grozi
labai skoningai ireminta, neuzgozia darbo, bet atskleidzia visa jo grozi
Džeinė Labai grazus darbelis esu ji issisiuvinejusi pries pora metu, tikrai vertas demesio
Villy labai geras pasirinkimas ir graziai atlikta Tik as turbut nedeciau pasparto remindama, man Nimukams visada norisi laisves Nesinori nei i pasparta kisti, nei po stiklu Bet cia turbut skonio reikalas.
Villy labai geras pasirinkimas ir graziai atlikta Tik as turbut nedeciau pasparto remindama, man Nimukams visada norisi laisves Nesinori nei i pasparta kisti, nei po stiklu Bet cia turbut skonio reikalas.