Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(vasarė @ 2011 05 22, 20:07)
jau geriau pataupyti pinigelius ir ireminti po kiek laiko, nei kad ideti i toki kaip pirminiam variante mirksiukas.gif .

Taip ir padarysiu 4u.gif
Atsakyti
dėkui, mergaitės, bet galvoju, tas konverteris man truputi keistai sukonvertavo, nusprendžiau supirkti siūliukus, tiesą, nerandu 4 spalvų niekur, tai tuos siulus teks konvertuot, bet daugumą imsiu originalą, taip sakant... labai reikia gražaus darbelio, o jis dar toks, nelengvas, man atrodo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 05 21, 22:25)
Panevėžy yra firminė fabriko parduotuvė, tai ten draugė man nuperka  thumbup.gif
(pati iki jos taip ir nedavažiavau )  blush2.gif

rolleyes.gif gaila nėra pažystamų,na bet kartais ten nuvažiuojame.

QUOTE(Toli @ 2011 05 22, 01:34)
Evenweave'as atsiejo apie 15 lituku uz pora  kaifo menesiu. Na gal 7.5 lito per menesi ne bankrotas. ar net suuuuuper sparciai varant kad ir per menesi?.. na poros gerimu isejus pasizmoneti kaina, bet koks malonumas.  biggrin.gif
Arba dabar nusipirkau nedideli evenweav'o gabaliuka uz 10 lituku, is kurio pagaminsiu saunu laikrodi.

Jetau visai juokingos kainos,aš maniau 1m kaina apie 100Lt ax.gif nes pas mus uz Rusva Aida 1m kaina buvo 84Lt kai pirkau orchidejai siuvineti. Tai maniau visos medžiagos apie tiek kainuoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 05 22, 21:09)
rolleyes.gif  gaila nėra pažystamų,na bet kartais ten nuvažiuojame.
Jetau visai juokingos kainos,aš maniau  1m kaina apie 100Lt  ax.gif  nes pas mus uz Rusva Aida 1m kaina buvo 84Lt kai pirkau orchidejai siuvineti. Tai maniau visos medžiagos apie tiek kainuoja  cool.gif

taip ir yra, jei perki firmini, gera ewa
Medžiaga karpoma:

įrašius į krepšelį 1 vnt atkirpsime 70x50 cm gabaliuką;

įrašius į krepšelį 2 vnt atkirpsime 140x50 cm gabaliuką;

įrašius į krepšelį 4 vnt atkirpsime 140x100 cm gabaliuką, ir t.t.

Vieno ilginio metro kaina 90,24 Lt; perkant 1 metrą taikome 10% nuolaidą.

paimta iš čia
Atsakyti
mege2, turbut bsiki ne taip issireiskiau zinuteje dle tu linu ir ewu..as tiesiog ir sakiau kad priklauso koki pirksi lina , ar siuvinejimui skirta ar paprasta..tai ir kaina skiriasi...o ewo ir norejau paklaust kur taip pigiai galima rats..pirkciau smile.gif bet kai veliau parasei kaina ir idejai nuotraukyte, tai supratau, kad tai tieisog medvilnine medziaga..butent tokia pirkau dabar neperseniausiai..irgi 8lt uz metra, tik spalva kitokia ir tas tiesa jo suaudimas gana lygus, bet jo ewu tikrai nepavadinciau..nes skirtumas yra..pats minkstumas medziagos labai skiriasi..o siaip man tinka siuvinet ir ant ewo ir ant lino ..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 05 22, 19:45)
Aisku, nepamirskim, kad pas mane is viso 4 drugeliai, ir manau reikia jiems vienodu remeliu... dabar as ir jau mastau, kad reikia reminti is karto prie krasto, nepaliekant baltos medziagos smile.gif

jai sonuose gerai palikta,tinka vienodi remeliai ne pagal spalva,o pasportai pagal spalva.juos jungtu bendri remeliai smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image

QUOTE(Smaliziu_feja @ 2011 05 22, 21:44)
dėkui, mergaitės, bet galvoju, tas konverteris man truputi keistai sukonvertavo, nusprendžiau supirkti siūliukus, tiesą, nerandu 4 spalvų niekur, tai tuos siulus teks konvertuot, bet daugumą imsiu originalą, taip sakant... labai reikia gražaus darbelio, o jis dar toks, nelengvas, man atrodo... unsure.gif

neverta konvertuoti dmc i anchor ,ar atvirksciai.nes anchor neturi keliu spalvu konvetuojant i dmc,arba buna kelios spalvos.nes dmc ryskiai skirias nuo anchor siulu.tai ir vaizdas bus ryskesnis arba svelnesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 gegužės 2011 - 23:34
QUOTE(Džeinė @ 2011 05 22, 22:47)
taip ir yra, jei perki firmini, gera ewa

Pries dvi savaites is klaipedietiskos Internetines pardutuves pirkau uz 15 litu FIRMINI GERA firmos Charles Craft gabaliuka Evenweavo. 28 count, 38 x 46. Dar ir labai sauniai supakuotas i permatoma plastmasine pakuote, is kurios issitraukia beveik kaip ka tik islygintas be jokiu sulenkimo zymiu.
user posted image

Imam pvz paveiksliuka
user posted image. Dizaino dydis apie 21 x 30. Medziagos per akis ir reminimui, ir jei pasporto noretusi. taigi toks vidutinis paveikslas (kalbu apie dydi), kurio medziagyte-15 lituku...

Dabar perkam kad ir Dzeines mineta evo metra. taip, kaina bus 80- 90 litu, taciau nereikia pamirsti PLOCIO. jus pirksite 1 metra, o gausite ne metra ant metro (na negraziai skamba, bet tiek to), bet praktiskai pusantro metro ant metro, nes medziagos plotis toks ir jums iseis keturi tokie paveikslai, juolab, kad ant smulkesnes kanvos.
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 23, 00:34)
neverta konvertuoti dmc i anchor ,ar atvirksciai.nes anchor neturi keliu spalvu konvetuojant i dmc,arba buna kelios spalvos.nes dmc ryskiai skirias nuo anchor siulu.tai ir vaizdas bus ryskesnis arba svelnesnis.

Nesutikciau. turiu visas DMC spalvas ir bent 270 Anchor, ir kai pradedu siuvineti nauja paveiksla, visada pirma ziuriu Anchor spalvas, nes noriu pereiti vien ant DMC. nors esu priekabi, man kazkaip visada gerai susiderina abi firmos, nors net ir siuvinejau subtilios fejos rankas ir veida kuno spalva, ir geliu perejimu daugybe. spalvos idealiai neatitinka abieju firmu, bet niekada bendram paveiksle nesipjove. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 23 gegužės 2011 - 00:03
Sveikos darbsciarankes smile.gif nors nerasau, visad seku Jusu darbelius ... is ju semiuosiu noro paciai judeti i prieky su siuvinejimu, nors laiko oi, kaip truksta ...
tad ateinu ir jums pasigirti su savo darbeliu .. siuvinejau apie metus (zinoma ne istisai, kartais ir po menesi neprisesdavau), bet plana - pabaigti ji motinos dienai- vis delto ivykdziau ir dabar jis kabo pas mama ant sienos blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
tiesiog3- puikus darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2011 05 23, 09:40)
bet plana - pabaigti ji motinos dienai- vis delto ivykdziau ir dabar jis kabo pas mama ant sienos  blush2.gif

Labai graži ir miela dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 05 22, 17:45)
Aisku, nepamirskim, kad pas mane is viso 4 drugeliai, ir manau reikia jiems vienodu remeliu... dabar as ir jau mastau, kad reikia reminti is karto prie krasto, nepaliekant baltos medziagos smile.gif

as melynaji drugeli irgi baigineju smile.gif
Atsakyti