Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 22, 15:57)
nagi pasakykit kur klp yra po tiek kiek sakot,begu pirkti

Klauskit klaipėdiečių lotuliukas.gif aš ten retas svečias. Ši medžiaga pirkta elementarioje audinių parduotuvėje už 8 Lt/m jei gerai pamenu. Gerai paieškojus turbūt rastumėte bet kurioje didesnėje audinių parduotuvėje smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mege2: 22 gegužės 2011 - 15:43
merginos, o kaip galima kuo tiksliau isversti Ancor i DMC?... ar nerizikuoti ir supirkti Ancora reikiama g.gif

nes turiu lentele, ten vienai DMC spalvai yra keli Ancorai, nes juk ANcor maziau yra atspalviu... dabar imant atvirksciai, gaunasi, kad vienam Ancor yra keli DMC atspalviai, tai kuri rinktis, bijau prigrybauti is akies, o darbelis labaia tsakingas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2011 05 22, 15:48)
merginos, o kaip galima kuo tiksliau isversti Ancor i DMC?... ar nerizikuoti ir supirkti Ancora reikiama g.gif

nes turiu lentele, ten vienai DMC spalvai yra keli Ancorai, nes juk ANcor maziau yra atspalviu... dabar imant atvirksciai, gaunasi, kad vienam Ancor yra keli DMC atspalviai, tai kuri rinktis, bijau prigrybauti is akies, o darbelis labaia tsakingas unsure.gif

Aš vadovaujuosi šiuo konverteriu.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 05 22, 17:50)
Aš vadovaujuosi šiuo konverteriu.

manes ir dar sitas nepavede smile.gif

o as jusu teismui rodausi bandyma reminti drugeli... blush2.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 05 22, 17:50)
Aš vadovaujuosi šiuo [url=http://www.cyberstitchers.com/StitchingTools

Aš irgi drinks_cheers.gif

QUOTE(Gintariuxt @ 2011 05 22, 18:08)
o as jusu teismui rodausi bandyma reminti drugeli...  blush2.gif

Drugelis labai gražus wub.gif Bet man norėtųsi labiau pailgo rėmelio, einančio pagal foną ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 22 gegužės 2011 - 17:01
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 05 22, 17:08)

as remeli deciau prie pat fono ir nepalikciau neproporcingu krastu 4u.gif arba deciau pasporta ir remeli mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 05 22, 18:08)

O man gražu wub.gif Ir visai čia tinka tas rėmelis smile.gif
Atsakyti
Dekoju uz kritikas. Tiesiog pirkti tokiu ismatavimu remeliu parduotuveje galima sakyt nera... reikia specialiai uzsisakyti, o dar to nesu dariusi smile.gif na niekur neskubu, gal rasiu koki geresni varianta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 05 22, 19:17)
Dekoju uz kritikas. Tiesiog pirkti tokiu ismatavimu remeliu parduotuveje galima sakyt nera... reikia specialiai uzsisakyti, o dar to nesu dariusi smile.gif na niekur neskubu, gal rasiu koki geresni varianta smile.gif

Pats drugelis-NUOSTABUS! bet manau reiktu nepagaileti siek tiek pinigeliu ir nunesti ireminti, kad butu prie pat konturu-pailgas, pavyzdziui tamsiai melynas graziai ziuretusi-paryskintu dar drugelio grozi. na, cia galiam pasitarti ir su meistru. galima ir paspartavima deti, bet noretusi vienodu krastu is visur.
siulyciau ir as del reminimo dar pagalvoti, nepalikti taip, nes darbas labai puikus, sitas reminimas sumenkina kruopstu ir tikrai verta demesio darba.
Atsakyti
Aisku, nepamirskim, kad pas mane is viso 4 drugeliai, ir manau reikia jiems vienodu remeliu... dabar as ir jau mastau, kad reikia reminti is karto prie krasto, nepaliekant baltos medziagos smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 05 22, 19:45)
Aisku, nepamirskim, kad pas mane is viso 4 drugeliai, ir manau reikia jiems vienodu remeliu... dabar as ir jau mastau, kad reikia reminti is karto prie krasto, nepaliekant baltos medziagos smile.gif

Kokie gražūs! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 05 22, 18:45)

jau geriau pataupyti pinigelius ir ireminti po kiek laiko, nei kad ideti i toki kaip pirminiam variante mirksiukas.gif .
Atsakyti