Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Mingomi @ 2011 05 21, 21:34)
O gal zinai kokio pavadinimo lina perka? nes yra begales visokiu... as kazkada visai neblogo turejau lietuvisko, o veliau nusipirkau tokio visai siaip sau, nors vizualiai nepasirode blogas... uztatais ir klausiu  4u.gif

blush2.gif tikrai neee, bet ten jau pardavėja žinojo butent siuvinėjimui linas kuris, iš tokios gausybės tik viena siūlė, ir jis tikrai lygus
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 05 20, 16:13)
Ggražūs ir puikūs jūsų darbai. o čia mano knibinėjimasis

QUOTE(plepatuska @ 2011 05 20, 21:59)
Sveikutės!  4u.gif
Ar priimsite mane, pradedančiąją, į savo didelį siuvinėtojų būrį? g.gif Kol kas padariusi turiu tik vieną smulkų darbelį. O dabar darau mamai dovanų (taip pat smulkutį). Tai ar galiu su jumis? blush2.gif

sveika prisijungus mirksiukas.gif

QUOTE(Princesė @ 2011 05 21, 14:14)
P.S. Murkses siuvineta "Ziedadulkiu feja" ant Aidos is ties nuostabi. Ir subtilumas islaikytas kaip ir ant lino siuvinejant. Nezinau kaip jums ,bet man grazu..

http://public.fotki....lkiu-feja3.html

ačiu, jau seniau esu rašius, tada kai siuvinėjau - net nežinojau, kad reikia ant lino.
Pasirodau dar kartą aida žalia 14
user posted image
viena aida kita - linas
user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(siguliukas17 @ 2011 05 21, 21:01)
Pasirodau is mazuti darbeli  ax.gif senokai issiuvinetas, tik nesutvarkytas buvo.

labai į temą biggrin.gif kaip tik dar žydi. wub.gif gražu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 22 gegužės 2011 - 08:15
Nuostabūs visų darbeliai wub.gif Aš tai vėl bangom siuvinėju, buvau padėjusi kuriam laikui, nes su dukra nelabai gaunasi.

Susidūriau su problema: siuvinėju DMC baziliką ir schemoje "dingo" vienas kryžiukas. Kadangi schema ant 2 A4 lapų tai kaip tik per sudurimą tų lapų ir nesueina lygiai kryžiukai. Net ant paprasto popieriaus persibraižiau tas 2 eilutes ir tikrai, prasislinkęs kažkokiu būdu vienas kryžiukas. Tai kaip čia kažin man dabar siuvinėti g.gif
Atsakyti
murkse,o man ir ant aidos labai grazi ta feja thumbup.gif
Auksuole,uzjaucia del tokiu schemu!as,pamenu irgi buvau is internete tokiu graziu tulpiu schema issitraukusi doh.gif susipirkau ir medziaga,siulus,ir visus kt.rakandus,gerai dar,kad nepradejau siuvineti...atsisedau viena vakara,atseit,na,ka,pirmyn biggrin.gif deliojuosi deliojuosi tuos lapus ir ka? doh.gif ir nieko doh.gif doh.gif viduryje dvieju eiluciu truksta doh.gif doh.gif doh.gif oi,kaip keikiausi tada biggrin.gif
Atsakyti
Murkse wub.gif labai gražūs darbukai. Man tai ir ant aidos ir ant lino gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(plepatuska @ 2011 05 22, 12:34)
Murkse wub.gif  labai gražūs darbukai. Man tai ir ant aidos ir ant lino gražu  wub.gif

drinks_cheers.gif man, kaip pradedanciajai, irgi labai labai grazu wub.gif
As pradejau siuvineti "kavos mergaite" flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 05 21, 21:25)
bet jei lyginant ewa su paprastu lietuvisku linu pirktu kokioje lino parduotuveje, tai tikrai linas pigesnis uz ewa smile.gif

Yra ir lietuviško "ewo", kurio kaina gali siekti 6 ar 8 LT už metrą biggrin.gif Neklaidink žmonių, siuvinėjimui specializuotas linas tikrai nėra pigesnis už siuvinėjimui skirtą evenweave 4u.gif o pigesnių atitikmenų visuomet galima rasti
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2011 05 22, 14:10)
drinks_cheers.gif man, kaip pradedanciajai, irgi labai labai grazu  wub.gif
As pradejau siuvineti "kavos mergaite"  flirt.gif

Ooo.... Kavos mergaitė! wub.gif Man ji tokia graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2011 05 22, 14:10)
Yra ir lietuviško "ewo", kurio kaina gali siekti 6 ar 8 LT už metrą  biggrin.gif Neklaidink žmonių, siuvinėjimui specializuotas linas tikrai nėra pigesnis už siuvinėjimui skirtą evenweave  4u.gif o pigesnių atitikmenų visuomet galima rasti

nagi pasakykit kur klp yra po tiek kiek sakot,begu pirkti fitness3.gif
Atsakyti
Nebent kokiam kuistuke galima uztikt staltiese. Viena tokia is ewo nupirkau uz 5lt
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2011 05 22, 17:00)
Nebent kokiam kuistuke galima uztikt staltiese. Viena tokia is ewo nupirkau uz 5lt

kas tas kuistukas g.gif na kuistis as niekur nenoriu ,nusipirkti vietoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 22, 15:01)
kas tas kuistukas  g.gif

Skudurynas. Tiesą pasakius aš irgi ten nieko gero nerandu.
Atsakyti