Niu daug darbeliu, pasaka
gaudykit po
o del mirabelkiu... neuriu schmos priesais dabar, bet va jusu pavyzdziai rodo, kad ant lino siuvinetas veidas ir kunas 1x1, o visa kita 2x2 siuliuku, o ant aidos viskas kaip 2x2... nezinau ar aiskiai surasiau cia o kaip pagal schema? man tai tas lino variantas, kai uzsmulkinta dar labiau subtilumo prideda, jau neklbnt apie fona... ant aidos to nepadarysi... tik domu, ar schema tokia ar cia darbelio autorius taip ja patobulino zinant autoriu, visko galima tiketis
del lino brangumo..priklauso koks linas...jei linas perkamas tas kru kasiuluose buna (nepamen pavadinimo) nu tas firminis, tai taip, jis brangesnis uz ewa, bet jei lyginant ewa su paprastu lietuvisku linu pirktu kokioje lino parduotuveje, tai tikrai linas pigesnis uz ewa
QUOTE(Metija @ 2011 05 21, 22:19)
Iš kur tokia informacija? Šiaip linas yra visų brangiausia medžiaga. Bet man pati pačiausia. Visais įmanomais atvejais. Aš tik vaikiškus metrikus siuvinėjus ant Aidos ir dar rinkinius.
kai norejau pirkti ewa is rankdarbiu parduotuves,kainavo apie 30 lt.bet net puse metro ne nebuvo.as lina perku metro kaina apie 10 lt,bet yra ir brangesnis linas jis geresnis.
QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 21, 21:27)
kai norejau pirkti ewa is rankdarbiu parduotuves,kainavo apie 30 lt.bet net puse metro ne nebuvo.as lina perku metro kaina apie 10 lt,bet yra ir brangesnis linas jis geresnis.
Aš siuvinėjimui perku tik specializuotą liną. Kartą labai nemažą darbą esu siuvinėjusi ant lietuviško lino - ten buvo drabužis ir siuvinėti motyvai buvo tik kur ne kur. Gavosi labai gražu, bet darbo specifika tai leido.
Lietuviško lino turiu pilna - įvairių spalvų ir faktūrų. Iš jo šį bei tą siuvu (tarkim, maišiukus su pasiuvinėtais motyvais).
Tikrai pritariu, kad ant nespecializuoto lino galima siuvinėt labai daug ką, bet daug ko net nebandyčiau. Ko? Tarkim, Mirabilia, kitų prabangių darbų. Man labiau gailėtų mano darbo, negu pinigų medžiagai.
QUOTE(Metija @ 2011 05 21, 19:39)
Aš siuvinėjimui perku tik specializuotą liną. Kartą labai nemažą darbą esu siuvinėjusi ant lietuviško lino - ten buvo drabužis ir siuvinėti motyvai buvo tik kur ne kur. Gavosi labai gražu, bet darbo specifika tai leido.
Lietuviško lino turiu pilna - įvairių spalvų ir faktūrų. Iš jo šį bei tą siuvu (tarkim, maišiukus su pasiuvinėtais motyvais).
Tikrai pritariu, kad ant nespecializuoto lino galima siuvinėt labai daug ką, bet daug ko net nebandyčiau. Ko? Tarkim, Mirabilia, kitų prabangių darbų. Man labiau gailėtų mano darbo, negu pinigų medžiagai.
as kolkas tik orchideja, rodyta pries kelis psl,siuvineju ant lietuvisko lino,visa kita-aida,arba zweigart linas,nors irgi turiu keleta spalvu lt lino,jo faktura skiriasi ir ant naturalaios spalvos arba gelsvo-surizikuociau siuvinet mirabila
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 05 21, 22:01)
Pasirodau is mazuti darbeli senokai issiuvinetas, tik nesutvarkytas buvo.
Mmm... Pakalnutės... Kaip gražu!
QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 21, 20:27)
linas ant kurio siuvinėju aš kainuoja 25 lt už metra, jis tikrai geras, net nimue dabar ant jo siuvinėju
Džeine, išduok koks linas
As tai praktiskai visada Zweigart naudoju, nebent visai smulkmenytes... ale ir tai
As tai praktiskai visada Zweigart naudoju, nebent visai smulkmenytes... ale ir tai
QUOTE(Mingomi @ 2011 05 21, 21:13)
Džeine, išduok koks linas
Panevėžio linas
Panevėžy yra firminė fabriko parduotuvė, tai ten draugė man nuperka
(pati iki jos taip ir nedavažiavau )
QUOTE(Džeinė @ 2011 05 21, 22:25)
Panevėžio linas
O gal zinai kokio pavadinimo lina perka? nes yra begales visokiu... as kazkada visai neblogo turejau lietuvisko, o veliau nusipirkau tokio visai siaip sau, nors vizualiai nepasirode blogas... uztatais ir klausiu
Na nereikia taip jau varyti ant evenweavo del brangumo... tarkim sitas darbukas...
Evenweave'as atsiejo apie 15 lituku uz pora kaifo menesiu. Na gal 7.5 lito per menesi ne bankrotas. ar net suuuuuper sparciai varant kad ir per menesi?.. na poros gerimu isejus pasizmoneti kaina, bet koks malonumas.
Arba dabar nusipirkau nedideli evenweav'o gabaliuka uz 10 lituku, is kurio pagaminsiu saunu laikrodi.
nezinau, ar pora lituku sutaupymo verta del aistros ir malonumo... zinoma, malonumas malonumui nelygus, bet va man tai evenweave yra labai malonu...maloniau ne i linas. bet tai tik skonio reikalas. absoliuciaiaiaiai. man patinka medvilninis jo audinys, issitempimas, etc. nors ir linas visai nieko. kaip tik pradejau darbuka vis pauostydama jo specifinio kvapo...
Evenweave'as atsiejo apie 15 lituku uz pora kaifo menesiu. Na gal 7.5 lito per menesi ne bankrotas. ar net suuuuuper sparciai varant kad ir per menesi?.. na poros gerimu isejus pasizmoneti kaina, bet koks malonumas.
Arba dabar nusipirkau nedideli evenweav'o gabaliuka uz 10 lituku, is kurio pagaminsiu saunu laikrodi.
nezinau, ar pora lituku sutaupymo verta del aistros ir malonumo... zinoma, malonumas malonumui nelygus, bet va man tai evenweave yra labai malonu...maloniau ne i linas. bet tai tik skonio reikalas. absoliuciaiaiaiai. man patinka medvilninis jo audinys, issitempimas, etc. nors ir linas visai nieko. kaip tik pradejau darbuka vis pauostydama jo specifinio kvapo...
taip. ewas malonus laba, bet linas priklauso dar koks irgi fainai...kad ir tas pats lietuviska,s panevezio linas..labai priklauso koki priegriebi..viena karta turejau toki nu paprasta, bet ten su nelygumais buvo, sunkoka siuvinet,o va teko prirgeibt toki lygu lygu...nu vos ne ewas...siuliukai lygus tik kur ne kur gal koks storesnis, tai einasi kuo lengviausiai dygsniukai, siuvineji ir sustot nesinori...ir tas tiesa, kad paskui prie aidos grizt kazkaip ensinori, ji tokia grubi atrodo