mergaites,as ir ikisiu savo nosi del tu komentaru...as irgi uz tai,kad galima pasakyti savo nuomone.bet tik,kaip ir kazkas jau minejo,tik del darbo atlikimo,ta prasme kokybes.ar pats darbelis kruopsciai padarytas.o kas liecia del dizaino,tai cia tiktai skonio reikalas.jus nesiuvinetumet mano darbu,o as nesiuvineciau gal jusu darbeliu cia tas pats,kas ir su kvepalais.vienos nuo vienu alpsta,kitos nuo kitu.gal tik Uodegyte ne taip issireiske"pauksciuko darbai visi nuostabus"as is pat pradziu pagalvojau irgi ne taip,ka norejo pasakyti galvojau,negalima kritikuoti todel,kad jie padaryti pauksciuko bet,esu tikra,kad Uodegyte turejo omenyje,kad jos darbai visi profesionaliai atlikti ir noredamas nerasi prie ko prikibti.
labai smagu cia uzsukti,pasigrozeti visu jusu darbeliais,savo kartais parodyti,tad gyvenkime draugiskai
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 05 20, 14:58)
Džeinės knygelė tikrai ir ta sagute, per kuria siūlas atseit traukiamas... puikiai sugalvota (nors gal taip schemoje yra ) na bet vistiek
tai jau taip yra ,gali visokiu variantu sugalvoti.
ir dar keleta variantu yra ,visu nededu
QUOTE(rasiux- @ 2011 05 20, 15:54)
Vienam forume mačiau, kad moksleivės savo kreivus šleivus tik giria tik giria, tai nebesinori ten nieko ir rodyti, nes tiesiog neįvertina, kad stengiesi padaryti tvarkingai, o jos kepa kaip rytinius blynus vieną po kito...
apie tokia kritika as ir kalbu o kur jau akivaizdziai viskas tvarkoje,as nelabai savo nuomone kisu, kad spalva netinka,ir .t.t
QUOTE(Laura81r @ 2011 05 20, 17:56)
gal tik Uodegyte ne taip issireiske"pauksciuko darbai visi nuostabus"as is pat pradziu pagalvojau irgi ne taip,ka norejo pasakyti galvojau,negalima kritikuoti todel,kad jie padaryti pauksciuko bet,esu tikra,kad Uodegyte turejo omenyje,kad jos darbai visi profesionaliai atlikti ir noredamas nerasi prie ko prikibti.
butent
QUOTE(etaeta @ 2011 05 20, 09:06)
Pagaliau ir as prisiruosiau nufotografuoti kelis darbelius.
kokie angeliukai mieli
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 05 20, 09:17)
baigiau vieną didesnių - Dimensions namuką, kuris kabos namuose
fantastiskas namukas
QUOTE(Džeinė @ 2011 05 20, 12:39)
parodysiu dar viena uižrašinę
Nimue žirniukai... siuvinėta ant lietuviško lino
Nimue žirniukai... siuvinėta ant lietuviško lino
uzrasine be zodziu , nereali
Sveikutės!
Ar priimsite mane, pradedančiąją, į savo didelį siuvinėtojų būrį? Kol kas padariusi turiu tik vieną smulkų darbelį. O dabar darau mamai dovanų (taip pat smulkutį). Tai ar galiu su jumis?
Ar priimsite mane, pradedančiąją, į savo didelį siuvinėtojų būrį? Kol kas padariusi turiu tik vieną smulkų darbelį. O dabar darau mamai dovanų (taip pat smulkutį). Tai ar galiu su jumis?
QUOTE(plepatuska @ 2011 05 20, 20:59)
Sveikutės!
Gali, gali. Sveika prisijungusi.
QUOTE(Florestina @ 2011 05 20, 23:04)
Gali, gali. Sveika prisijungusi.
Ačiū!
Beje, visų darbai NUOSTABŪS!
Priimsim, bet priimtuvių proga prašysim savo darbelius demonstruoti
QUOTE(Princesė @ 2011 05 20, 11:45)
Na, cia jau piktybiskai uodegyte... ka padarysi.
o atvirutes su angeliukais-nuostabios is tiesu.
Beja, niekaip nesulaukiu patarimu del Mirabilia Aidos nr ir spalvos.
prasau pagelbeti ir patarti.aciu
o atvirutes su angeliukais-nuostabios is tiesu.
Beja, niekaip nesulaukiu patarimu del Mirabilia Aidos nr ir spalvos.
prasau pagelbeti ir patarti.aciu
Princese, perskaičiau keletą puslapių ir atkreipiau dėmesį į vis pasikartojantį klausimą - dėl patarimo siuvinėt Mirabilia ant Aidos....
Na, yra žmonių, galinčių valgyti bulvinius blynus su uogiene. Bet dauguma jų valgo juos su grietine. Mirabilia nėra skirta siuvinėti ant Aidos. Tuo viskas ir pasakyta. Žinoma, galima užsispirti ir pabandyti. Tačiau yra schemų, kurios tiesiog neskirtos Aidos audiniui. Jos skirtos tik linui ar ewenweave - prabangiam ir subtiliam siuvinėjimui. Na, man pačiai viskas priklauso nuo schemos - jeigu ji tinkama Aidai, tai ją ir renkuosi. Tarkim, tam tikriems spec dygsneliams Aida netinkama, ji tiesiog nesuteikia tokio siuvinėjimo galimybių.
Ar nebus gaila po to numesti darbo, jei kokybė netenkins? O gal bus ir gražu... Jeigu žmogui gražu, jis ir siuvinėja, aš nesiuvinėčiau.
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 05 20, 16:13)
Ggražūs ir puikūs jūsų darbai. o čia mano knibinėjimasis
Vau, bus be galo grazu Ant stambesnes aidos gal ir greiciau eitusi, bet ant smulkesnes graziau. Manu nesigailek, pavargsi, bet po to turesi tikra sedevra
QUOTE(plepatuska @ 2011 05 20, 21:59)
Sveikutės!
Sveika prisijungusi.
QUOTE(rasiux- @ 2011 05 21, 01:06)
Priimsim, bet priimtuvių proga prašysim savo darbelius demonstruoti
Gerai. Kad padarytas jis tik vienas yra. Šiomis dienomis parodysiu.
[quote=Eglužė žiemos,2011 05 20, 16:13]
bus labai grazu , tik kaip sugebat nepasimest tarp tiek siuliuku
bus labai grazu , tik kaip sugebat nepasimest tarp tiek siuliuku