Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(murkse @ 2011 05 20, 12:42)
bigsmile.gif  jau uzrasine  wub.gif  o is kur lapelis gautas?

Ačiū
iš sagutės, tik ąselė nušlifuota ir priklijuota tekstiliniais klijais
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 05 20, 13:46)
Ačiū

bigsmile.gif geras, dar tokiu saguciu buna biggrin.gif
Atsakyti
Dzeine, Nimue zirniukai-KAZKAS NEPAKARTOJAMO! Labai subtilu, zaisminga ir labai originalu! baltu pavydu pavydu net ziurint i tokius nuostabius darbelius:)knyguciu nesiimu as, mane atgraso aptraukimas, manau nesugebeciau, ir reminti paveikslu nesiimu..Labai visoms dideli pagyrimai kurios viska daro pacios! auksrankes wub.gif sakau nuosirdizai, jau zinote, kad visada pasakau ka galvoju, nors daznai nuo to ir nukenciu ax.gif atleiskite, nieko izeisti nenorejau... blush2.gif
Atsakyti
Džeinės knygelė tikrai thumbup.gif ir ta sagute, per kuria siūlas atseit traukiamas... puikiai sugalvota (nors gal taip schemoje yra g.gif ) na bet vistiek wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 05 20, 11:46)
Ačiū

super wub.gif ten kazkaip kitaip tas dalykas-nebeatmenu dabar taip greitai doh.gif bet ot ideju turit-as niekaip taip nesumastyciau thumbup.gif

p.s. radau panasu,bet dzeines ,turbut,bent as taip manau,padaryta is dvieju skirtingu,nes tokiu tempianciu ir kabanciu atskiru yra
user posted image

panasu i si g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 20 gegužės 2011 - 13:18
Dienos šviesyn- darbų gausyn thumbup.gif . Mano lininis taip pat pradėjo sparčiau judėti, kai saulytė pašvietė, o gal jau ir akys įprato prie tokio smulkaus audinio.
QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 19, 20:26)
jai patinka girk,jai nepatinka nieko nesakyk.

Dėl kritikos turiu tokią nuomonę- nemandagu sakyti, kad tavo darbas š... nes man nepatinka spalva, dizainas ar dar kas nors. Bet jei kritika išsakoma dėl kokybės, tai tik skatina tobulėti.
Vienam forume mačiau, kad moksleivės savo kreivus šleivus tik giria tik giria, tai nebesinori ten nieko ir rodyti, nes tiesiog neįvertina, kad stengiesi padaryti tvarkingai, o jos kepa kaip rytinius blynus vieną po kito...
Atsakyti
etaeta, atvirukai labai kalėdiški wub.gif

pirmaargenta, labai labai gražu wub.gif Tikrai papuoš tavo namus. O kokio dydžio jis gavosi ir ant kokios medžiagos siuvinėjai?

Džeinė, nuostabi knygelė bigsmile.gif Puikiai sugalvojai ir pagyvinai savo darbelį sagutėmis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 20 gegužės 2011 - 14:35
Dekui merginos uz vertinimus 4u.gif
Džeinės knygele nuostabi wub.gif
zuzanele Atvirukai krikstynom hihihi.gif , bet is kaledinio paveikslo, tai nelabai ir apsirikai biggrin.gif
Atsakyti
džeine nuostabiai sugalvojai bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif

QUOTE(mylittleprincess @ 2011 05 20, 14:07)
p.s. radau panasu,bet dzeines ,turbut,bent as taip manau,padaryta is dvieju skirtingu,nes tokiu tempianciu ir kabanciu atskiru yra

jie atskirai eina, bet labai puikiai komponuojasi į bendrą katilą biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 05 20, 16:37)
zuzanele Atvirukai krikstynom  hihihi.gif , bet is kaledinio paveikslo, tai nelabai ir

Jei krikštynoms, tai jie tikrai labai tinkami atvirukams ta proga thumbup.gif
Atsakyti

Ggražūs ir puikūs jūsų darbai. o čia mano knibinėjimasis
user posted image
Vos pradėta antra eilė iš 5, vis dėlto vos per smulkia medžiag paėmiau- ant stambesnės greičiau siuvinėtųsi
Atsakyti
Dzeine, labai prikolna knygute smile.gif
zuzanele, man sitie bijunai, jei neklystu, labai labai smile.gif
Atsakyti