Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Etaeta, pirmaargenta labai dailu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 05 19, 22:53)
Aš tai tik taip ir darau. Nepatinka, geriau patyliu, nes dėl skonio, spalvos ir žmonos - nesiginčijama.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

pvz man tavo darbeliai ne vieni nepatiko,nes mano skonis kitoks,ir del to savo nuomones niekada nepersu mirksiukas.gif

QUOTE(etaeta @ 2011 05 20, 11:06)
Pagaliau ir as prisiruosiau nufotografuoti kelis darbelius.  4u.gif   Prisiuvinejau kruva paveikslu, bet kol neireminti, tai ir nesirodau.  biggrin.gif Tikiuosi greitu laiku iskelsiu i pavirsiu.  mirksiukas.gif

mieli atvirukai,kuriems nieko netruksta biggrin.gif

QUOTE(B_March @ 2011 05 20, 11:05)
Aš taip pat už tai, kad nuomonę reikia dėstyti, kokia ji bebūtų, bet ne už tai, kad dėstytume ją kaip papuola. Nuomonė bet kuriuo atveju turi būti išreikšta konstruktyviai ir neįžeidžiamai. Keistoka skaityti, kad Paukščiuko darbeliai atrodo kaip pirmoko.. unsure.gif Galbūt dėl to Princesės komentaras ir sulaukė tokios reakcijos iš kitų forumo dalyvių, iš karto žmogiškai kyla noras ginti Paukščiuką nuo tokios neteisybės  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 gegužės 2011 - 09:47
QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 20, 11:45)
pvz man tavo darbeliai ne vieni nepatiko,nes mano skonis kitoks,ir del to savo nuomones niekada nepersu  mirksiukas.gif

Na, cia jau piktybiskai uodegyte... ka padarysi.
o atvirutes su angeliukais-nuostabios is tiesu.
Beja, niekaip nesulaukiu patarimu del Mirabilia Aidos nr ir spalvos.
prasau pagelbeti ir patarti.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 05 20, 12:45)
Na, cia jau piktybiskai uodegyte... ka padarysi.
o atvirutes su angeliukais-nuostabios is tiesu.
Beja, niekaip nesulaukiu patarimu del Mirabilia Aidos nr ir spalvos.
prasau pagelbeti ir patarti.aciu 4u.gif

visai ne ,turiu omeny kad skonis musu skiriasi ,gal ne taip parasiau g.gif blink.gif as sakau kad jai kas man nepatinka,as to nereiskiu g.gif

p.s

buvo viena kuri siuvinejo nimue berods g.gif ant zalios aidos,buvo grazu.
mirabilia nemanau kad grazu bus ant aidos,jos dizainas be galo turtingas o aida sugadins jos visa grozi,pasibandyk ant lino pamatysi ir patiks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 gegužės 2011 - 10:55
ateinu pagirt dar karta visu darbelius,o Gytes tempai tikrai nustebino-per menesi sitiek issiuvinet-super,as max du galeciau,bet ne sitiek,nebent istisas 24val siuvineciau 4u.gif

as irgi neisivaizduoju mirabilos ant aidos-nebent pacios smulkiausios,bet tada nebeliks viso to pasakisko ir nezemisko grozio bei lengvumo.planuose ir kazkuri is ju-net nezinau,kazkada ateis ir joms eile.bandau kankint orchideja-oi,kaip nemegstu pavieniu kryzeliu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 20 gegužės 2011 - 10:55
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 05 20, 12:52)
ateinu pagirt dar karta visu darbelius,o Gytes tempai tikrai nustebino-per menesi sitiek issiuvinet-super,as max du galeciau,bet ne sitiek,nebent istisas 24val siuvineciau 4u.gif

as irgi neisivaizduoju mirabilos ant aidos-nebent pacios smulkiausios,bet tada nebeliks viso to pasakisko ir nezemisko grozio bei lengvumo.planuose ir kazkuri is ju-net nezinau,kazkada ateis ir joms eile.bandau kankint orchideja-oi,kaip nemegstu pavieniu kryzeliu doh.gif

varciau praeitas temas,ir prisiminiau tavo orchidejas,butu smagu pamatyti kaip tau sekasi,ir kaip atrodo didesne dalis proceso,ant lino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 gegužės 2011 - 11:01
QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 20, 09:57)
varciau praeitas temas,ir prisiminiau tavo orchidejas,butu smagu pamatyti kaip tau sekasi,ir kaip atrodo didesne dalis proceso  smile.gif

aga,paziurejau ir as,kiek ten rodziausi-pasirodo,pajudejau siek tiek,o atrode,kad visai vietoj stoviu smile.gif buvau padejus i sona,nes velykos ir sveciai nelabai leido siuvinet ja,prasom jusu teismui,siuvineju ant lietuvisko lino,balto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 20 gegužės 2011 - 11:04
kalbant apie komentarus - nereikia sakyti kad man tavo darbas negražus, nes pats dizainas nepatinka. Čia jau tikrai skonio reikalas. Tačiau išsakyti asmenišką nuomonę apie darbo atlikimą, jo kokybę, parinktas spalvas (jeigu jos nebuvo nurodytos schemoje) manau tikrai galima, ir man asmeniškai netgi patiktų išgirsti apie savus darbus ne tik pagyras bet ir kritiką 4u.gif juk tai tik yra savos nuomonės išsakymas, kam forumai ir yra, o ne tos nuomonės primygtinas kišimas kitiems. Žinoma, pritariu B_March , kad tą nuomonę reikia mokėti išreikšti neįžeidžiant kito 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(mylittleprincess @ 2011 05 20, 13:03)
aga,paziurejau ir as,kiek ten rodziausi-pasirodo,pajudejau siek tiek,o atrode,kad visai vietoj stoviu smile.gif buvau padejus i sona,nes velykos ir sveciai nelabai leido siuvinet ja,prasom jusu teismui,siuvineju ant lietuvisko lino,balto

judam judam thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 gegužės 2011 - 12:25
QUOTE(Gytė @ 2011 05 19, 18:10)
Sveikutes 4u.gif 
Lankausi daznai, o parasyt nerasau. Uztat siuvineju ax.gif  stai keletas balandzio menesio darbeliu, galu gale sutvarkiau blush2.gif nors ir pabode jau, bet man- mieli mirksiukas.gif

ogo armija. saunus visi. graziausias man - 2 gele.

QUOTE(@usr@ @ 2011 05 19, 19:32)
rankšluostukai  ax.gif  , nes mano kavalierius dažnai klausinėja kur čia rankų, kur čia kojų, tai va, jam dabar aišku bus  smile.gif

thumbup.gif geras. net nesumasciau. gera mintis

QUOTE(etaeta @ 2011 05 20, 10:06)
Pagaliau ir as prisiruosiau nufotografuoti kelis darbelius.  4u.gif   Prisiuvinejau kruva paveikslu, bet kol neireminti, tai ir nesirodau.  biggrin.gif Tikiuosi greitu laiku iskelsiu i pavirsiu.  mirksiukas.gif

visi labai labai meilus. wub.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 20, 11:49)
buvo viena kuri siuvinejo nimue berods  g.gif ant zalios aidos,buvo grazu.

gal apie mane sneka? Nimue vaika esu siuvinejus, nu tikrai man viskas tvarkoj. aidaa 14 zalia. prasom parase paziuret biggrin.gif

QUOTE(mylittleprincess @ 2011 05 20, 12:03)

procesiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 05 20, 09:06)
[b]Pagaliau ir as prisiruosiau nufotografuoti kelis darbelius. 

wub.gif kokie angeliukai wub.gif

QUOTE(pirmaargenta @ 2011 05 20, 09:17)
Dimensions namuką, kuris kabos namuose  ax.gif

va jis yra mano planuose, man jis labai wub.gif

parodysiu dar viena uižrašinę ax.gif
Nimue žirniukai... siuvinėta ant lietuviško lino

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 05 20, 13:39)
wub.gif  kokie angeliukai  wub.gif
va jis yra mano planuose, man jis labai  wub.gif

bigsmile.gif jau uzrasine wub.gif o is kur lapelis gautas?
Atsakyti