Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 19, 20:26)
jai patinka girk,jai nepatinka nieko nesakyk.

Aš tai tik taip ir darau. Nepatinka, geriau patyliu, nes dėl skonio, spalvos ir žmonos - nesiginčijama.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 05 19, 19:53)
Aš tai tik taip ir darau. Nepatinka, geriau patyliu, nes dėl skonio, spalvos ir žmonos - nesiginčijama.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 19, 14:26)
manau nuomone issakoma tada kai patarti reikia,arba kazkas blogai darbelyje.siuo atveju tiesiog issakyta ''asmenine'' nuomone.pvz kiekvienam darbeliui issakysiu man cia kazko truksta,cia per daug balta,cia per juoda.jai patinka girk,jai nepatinka nieko nesakyk.

O butent man patinka neigiama kritika, nes is jos gali pasimokyt ir "pasigaut" ideju kitiems darbeliams. Butent to as labai pasigendu JAV forumuose - cia visi tik giria ir jokio stimulo tobulet - nu jei jau taip viska darau tobulai, tai gal neverta visai daryt...
Manau, visokios nuomones yra naudingos, tik ne visi jas mokam priimt.

Gyte, man labai patiko judvieju darbeliai, ypac dukters ir Tavo antras (berods ten irisas). As nesu jo macius pries tai, tai man jis kazkodel labai patiko wub.gif

Ir kavinukai paveiksliukai visi labai faini - visus noreciau juos turet, bet niekaip nedabaigiu net pirmojo doh.gif Cia kazkada apie tas "aguonas" prakalbot ir ju reiksme. Tai va as po to, kai jomis "pasidomejau", dingo man absoliuciai noras rankdarbiaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2011 05 19, 21:17)
čia kaip rašėt balandžio mėnesio, tai norit pasakyt per mėnesį tiek nuveikta? blink.gif  biggrin.gif

Taip tai vieno menesio 6 darbukai, dukra siuvinejo ilgiau.

QUOTE(Katu @ 2011 05 20, 05:31)
Gyte, man labai patiko judvieju darbeliai, ypac dukters ir Tavo antras (berods ten irisas). As nesu jo macius pries tai, tai man jis kazkodel labai patiko  wub.gif

Ir kavinukai paveiksliukai visi labai faini - visus noreciau juos turet, bet niekaip nedabaigiu net pirmojo  doh.gif  Cia kazkada apie tas "aguonas" prakalbot ir ju reiksme. Tai va as po to, kai jomis "pasidomejau", dingo man absoliuciai noras rankdarbiaut  lotuliukas.gif

Aciu 4u.gif
Tas antras schemoje ivardintas kaip orchideja. Mane ji irgi suzavejo, ypac jo ornamentas aplink zieda. Buvo nerealiai malonus procesas.
Kavinuku irgi senai norejau..... vat ir sumasciau toki komplekta ant oranzines medziagos, derinta pagal virtuves komplekta. Neprasoviau.
O aguonos.... as ju irgi zinodama, visada bijojau..... bet man jos labai patikdavo. O dabar vis dazniau kalbam apie pagranduka tai... surizikavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 05 19, 10:33)
Manau reikejo pacius atvirukus is spalvoto popieriaus daryti, tada bumbulas issiryskintu. o dabar balta ir tiek.. gal paaplikuot apacia ar blizguciais pabarstyti spalvotais, nezinau. bet man truksta gyvymo ir ziasmingumo. juk Kaledoms, naujiems metams-spalvotoms ir grazioms sventems..

ačiū už nuomonę, buvo toks išreikštas noras, tokius ir padariau. bet aš ir pati nemėgstu daug cackų pacackų, tai darbu esu labai patenkinta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 19, 21:26)
visgi pauksciuko darbeliai visi tobuli,ir nera ko prikibti.manau kad yra akivaizdesniu darbu kurie reikalauja issakytos nuomones.

schmoll.gif nesutinku , prie kiekvieno savo darbo galiu prikibti, man rodos visada galėjau geriau padaryti, tad kitą kartą dar labiau stengiuos blush2.gif

O išsakytą nuomonę ypač protingai kritišką, gerbiu, to šiame forume labai trūksta, nes tik tai verčia mus dar labiau pasitengti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 20 gegužės 2011 - 07:34
labas 4u.gif

QUOTE(Gytė @ 2011 05 19, 16:10)
Sveikutes 4u.gif 

ir Jūsų ir dukros darbai gražūs wub.gif bet ir tempai pas jus, o man aguonų dar fonas laukia blush2.gif niekaip negaliu prisiversti jį užbaigti blush2.gif nes jau taip nuobodu foną siuvinėti doh.gif

kas dėl kritikos, tai manau, labai sveikintinas dalykas, kai kas nors išsako savo pamąstymus apie darbus, tačiau tas žmogus, kuris yra kritikuojamas turėtų ramiai reaguoti, ir tada manau viskas yra ok thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shining: 20 gegužės 2011 - 07:45
QUOTE(Katu @ 2011 05 20, 05:31)
Manau, visokios nuomones yra naudingos, tik ne visi jas mokam priimt.

drinks_cheers.gif

Gyte, saunuoles jus abi su dukriuku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 05 20, 09:33)

O išsakytą nuomonę ypač protingai kritišką, gerbiu, to šiame forume labai trūksta, nes tik tai verčia mus dar labiau pasitengti  mirksiukas.gif

Aciu pauksciukui kad nesisizeidete ir priimete mano issakytus pamastymus del atviruciu. Ir jei atvirutes buvo padarytos pagal pageidavima tuomet savo kritika atsiimu, vadinas tokiu norejo. Cacku pacacku ir as nelabai megstu, bet atvirutes ypac kalediniu noretusi ant spalvoto popieriaus, kad issiryskintu tas bumbulas.
Uodegyte aiskiai pasake kad kritikos rasyti nereikia, vadinas ji pati jos nemoka priimti. (as taip manau). nes pagal ja tik pagyras rasyti reikia. kaip uzsienieciai sypsosi, nors neaisku ka galvoja. veidmainiauti nemoku. o atvirai issakyti nuomone ypac internete forumuose manau privaloma. tai zodzio laisve. ir paskata ar patarimai tolimesniems darbeliams. kartais juk kai kas pasako, pataria, ir pati atkreipi demesi ir pagalvoji, o gal ir geriau butu? aciu visoms kurios sutiko su tuo, jog nuomone reikia savo isdestyti kokia bebutu.
Atsakyti
na nieko sau darbu darbeliu prikrovet wub.gif visi labai grazus - saunuoles paneles 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat už tai, kad nuomonę reikia dėstyti, kokia ji bebūtų, bet ne už tai, kad dėstytume ją kaip papuola. Nuomonė bet kuriuo atveju turi būti išreikšta konstruktyviai ir neįžeidžiamai. Keistoka skaityti, kad Paukščiuko darbeliai atrodo kaip pirmoko.. unsure.gif Galbūt dėl to Princesės komentaras ir sulaukė tokios reakcijos iš kitų forumo dalyvių, iš karto žmogiškai kyla noras ginti Paukščiuką nuo tokios neteisybės biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as prisiruosiau nufotografuoti kelis darbelius. 4u.gif Prisiuvinejau kruva paveikslu, bet kol neireminti, tai ir nesirodau. biggrin.gif Tikiuosi greitu laiku iskelsiu i pavirsiu. mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 20 gegužės 2011 - 09:07
Tik trys dienos kai ši tema atidaryta, o įdėta net 21 naujas darbelis (jei už vieną skaičiuosime atvirukus ir užrašų knygeles) bigsmile.gif Vienas už kitą gražesnis thumbup.gif Norėjau apie kiekvieną parašyti po žodį, bet geriau nutariau visoms darbštuolėms padovanoti po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(sonaciukas @ 2011 05 17, 16:43)
merginos ant kokio lino siuvinėjat? ar ant lietuviško įmanoma, aš vis nesiryžtu bandyt nes man atrodo kad nesigaus (nevienodai suausta) ir dar gal kas siuvinėjot pagalvėles ant ko jas geriausiai siuvinėt, kad būtų tvirtas pagringas

sonaciuk, Man lietuviškas linas smulkokas, tai labai pavargsta akys siuvinėjant, nors teko matyti retesnio, bet tada pats audinys, kaip marlė schmoll.gif Bet pagalvėlei puikiai tinka ir Aida, ypač jei pilnai užpildysi piešiniu. Tik nelabai suprantu, kam pagalvėlei tvirtas pagrindas g.gif , juk paveisliuką naudosi kaip užvalkaliuką ant pagalvėlės g.gif be to siuvant galima pakietinimą priklijuoti, nors pakietimą paprastai naudoja tik rankinėms.
QUOTE(xiuke @ 2011 05 18, 15:05)
sakykit kur dedat darbelius kai daug issiuvinejat?

xiuke, mano beveik visi darbeliai yra išdovanoti, vos keli nedideli namie kabo ir dabar baigiau vieną didesnių - Dimensions namuką, kuris kabos namuose ax.gif
user posted image
Atsakyti