Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(@usr@ @ 2011 05 19, 15:06)
Visų labai gražūs darbeliai 4u.gif
Na ir aš pasirodysiu su vienu iš pirmųjų blynų blush2.gif 

Labai gražučiai bigsmile.gif O kas čia tokie yra? ax.gif

QUOTE(Princesė @ 2011 05 19, 17:59)
Va, peledziukai tikria tobuli, bet atvirutes atrodo kaip pirmoko darbas. neisizeiskite, bet cia mano nuomone. nera nei spalvu, nei zaismingumo.

O man jos tobulos 4u.gif Nemanau, kad reikia dar kažkuo jas apkrauti schmoll.gif
Atsakyti
Ne visada spalvų gausa rodo darbo kokybę. Aš nors ir sugebu siuvinėti kad ir 100 spalvų darbą, bet mieliau renkuosi vienspalvius ar bent jau vieno atspalvio, nes tokie man atrodo subtilesni, elegantiškesni. kai kurių dizainų nemėgstu būtent dėl itin didelio spalvingumo. O blizgučių apskritai nemėgstu- man tai tinka tik vaikiškiems dizainams ir darbeliams, nebent metaliko paskirtis kita (kaip pvz. dabar siuvinėju namą, ten metaliku užpildyti langai, nes norima imituoti vakarines šviesas ir sniego blizgesį).
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Lankausi daznai, o parasyt nerasau. Uztat siuvineju ax.gif stai keletas balandzio menesio darbeliu, galu gale sutvarkiau blush2.gif nors ir pabode jau, bet man- mieli mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O cia mano dukros darbukas 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2011 05 19, 19:10)
keletas balandzio menesio darbeliu, galu gale sutvarkiau  nors ir pabode jau, bet man- mieli 

Dukryte lenkia mamyte! thumbup.gif man labiausia dukros ir patiko:) grazus ir kavos serijos paveikslai. idomai ziurisi kad kavos mergaite ant geltonos spalvos audinio. Tik pastebejau jau ne pas viena-kad visos skirtingai ta dumeli daro:) prideda savo kurybiskumo. saunu!
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 05 19, 18:43)
Dukryte lenkia mamyte! thumbup.gif  man labiausia dukros ir patiko:) grazus ir kavos serijos paveikslai. idomai ziurisi kad kavos mergaite ant geltonos spalvos audinio. Tik pastebejau jau ne pas viena-kad visos skirtingai ta dumeli daro:) prideda savo kurybiskumo. saunu!

aciu, be dar nelenkia lotuliukas.gif sitas tai isties nuostabus jos darbukas thumbup.gif o as paskutiniu metu tokias smulkmenas pradejau daryt. Turiu ir dideliu darbu daug, tiesiog aktyviai siuo metu nesireiskiu forume ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 19, 18:07)
O man jos tobulos 4u.gif Nemanau, kad reikia dar kažkuo jas apkrauti schmoll.gif

na ne kiekvienam suprasti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 gegužės 2011 - 18:21
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 19, 17:07)
Labai gražučiai bigsmile.gif O kas čia tokie yra? ax.gif

rankšluostukai ax.gif , nes mano kavalierius dažnai klausinėja kur čia rankų, kur čia kojų, tai va, jam dabar aišku bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 19, 17:07)

Pritariu 4u.gif labai subtilūs atvirukai
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 05 19, 20:20)
na ne kiekvienam suprasti  ax.gif

Na, kaip rusu patarle sako :"na vkus i cvet tavariscev net:)
skoniai skirtingi. bet tam ir yra forumas, kad galima butu issakyti savo nuomone, patarti ar pasakyti ka galvoji. ar as klystu? cia reikai tik girti?smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytės,esu pradedanti tik,bet jau baiginėju savo pirma darbeli ir iškilo tokia problemėlė daba nežinau kaip konturus apsiuvinėt paveikslėlio kai parodyta taip pat su 2siulais gijom ar 1 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2011 05 19, 19:10)
Sveikutes 4u.gif 

Abi šauniai darbuojatės 4u.gif O dukrytei dideliausi pagyrimai thumbup.gif

QUOTE(@usr@ @ 2011 05 19, 20:32)
rankšluostukai  ax.gif  , nes mano kavalierius dažnai klausinėja kur čia rankų, kur čia kojų, tai va, jam dabar aišku bus  smile.gif

Šauniai sumanyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2011 05 19, 18:10)
Sveikutes 4u.gif 
Lankausi daznai, o parasyt nerasau. Uztat siuvineju ax.gif  stai keletas balandzio menesio darbeliu, galu gale sutvarkiau blush2.gif nors ir pabode jau, bet man- mieli mirksiukas.gif

tiek gražių darbų iš karto bigsmile.gif 4u.gif
čia kaip rašėt balandžio mėnesio, tai norit pasakyt per mėnesį tiek nuveikta? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė @ 2011 05 19, 20:55)
Na, kaip rusu patarle sako :"na vkus i cvet tavariscev net:)
skoniai skirtingi. bet tam ir yra forumas, kad galima butu issakyti savo nuomone, patarti ar pasakyti ka galvoji. ar as klystu? cia reikai tik girti?smile.gif

visgi pauksciuko darbeliai visi tobuli,ir nera ko prikibti.manau kad yra akivaizdesniu darbu kurie reikalauja issakytos nuomones.

manau nuomone issakoma tada kai patarti reikia,arba kazkas blogai darbelyje.siuo atveju tiesiog issakyta ''asmenine'' nuomone.pvz kiekvienam darbeliui issakysiu man cia kazko truksta,cia per daug balta,cia per juoda.jai patinka girk,jai nepatinka nieko nesakyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 gegužės 2011 - 20:28