Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Mes po A.. laukėme 2 mėn, nuo trečio planuojam, bet kol kas nepavyksta sad.gif
Gaudykit visos po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
laikykimės kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 05 24, 11:31)
Gaudykit visos po  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o kiek jau laiko nesisaugot po A.?
Atsakyti
nanepykit , per daug as neskaiciau jau esamu zinuciu , nes esu be galo jautri asmenybe, ir pergyvenu del kiekvienos moters skausmo patiro nestumo ar praradimo metu, . As ne isimtis , praradau savo vaikeli kai buvau jau 12 savaiciu nescia , niekad zmogus negalvoji apie dalykus kol neatsitinka tau paciam. Buvo skaudziausias laikotarpis mano gyvenime ir iki siol dar tebesisuka mintys ar as verta viso to , gal kazkas ne taip ar nenusipelniau, kai atrodo taip beprotiskai mylejau ta mazyti negimusi gemaleli . Daug klausimu paciai sau bet atsakymu kartais nulis. As iki siol nezinau ar sugebesiu antra vaika planuot po antro netekties, . na gal tai mano isitikinimas ir baime, gal tai yrabijojimas kad tas kitas vaikas taps to vaiko pakaitalu, net nezinau, bet tai yra labai gili psichologine tema ir manau daugybe moteru net nedrista apie tai pasakyt bet visa tai lygiuojasi ipraeiti, i praradimus ir visa kita ir kaip ta nugalet, tad bukim stiprios, ir as stengiuos, ir kiekviena nestuma reikia priimt kaip dar viena sansa, kaip gyvenimo dziaugsma ir realybe bet ne kaip pakaitala savo mirusiam vaikui, nes tai yra tik saves skaudinimas, tuo labiau vaiko ignoravimas netiesiogine ir jums nejuntama jega. Tad manau telieka tik susitaikyt su netektim ir bandyt vel ir vel. Pazadu ir as smile.gif bet dar truputi laisves noriu, ir taip paaukojau jaunyste nuo 16 tai reikia vaikeli apie 30 planuot, kai jau busiu stabili ir pakankamai uz viska atsakinga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 05 24, 09:31)
Gaudykit visos po  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

fantastika mieloji, biggrin.gif jums pavyks biggrin.gif . Nuosirdumas savodaro, 2 zmones daro 1 ir abu zino ko nori biggrin.gif tiesiog dziugu , ir norisi surekt bet .. sienos plonos , o kaimynai nesupras biggrin.gif
Dziaugiuos uz jus ir tikrai manu ateity jei tik noresit bus tu vaikuciu dar ne 1 planuotas ir ne 2 neplanuoti. Na kaip juokas gal buvo, neimk visko skeptiskai, tiesiog tikek kad pavyks ir viskas tavo valioj ir maitinkis protingai, bei ilsekis taipogi . Tavo vyrui tas pats rekomenduojama smile.gif
sekmes zuikeli smile.gif thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 05 24, 12:31)

kiek laiko jau planuojat?

QUOTE(shyrrse @ 2011 05 25, 00:28)

Kiekvieną kartą skaitant kitų istorijas prisimeni ir sąvają. Prisimeni skausmą ir baimę, nusivylimą, kaltės jausmą ir begalinį troškimą, kad tai nebūtų tiesa. Bet taip yra ir mums belieka su tuo susitaikyti. Sunku, skaudu, žiauru, bet reikia. O kitas vaikelis niekada nebus pakaitalas. Vaikelis tik padės užmiršti širdies skausmą ir leis džiaugtis tuo, kad dviese sukūrėt naują stebūklą -naują gyvybę...

Stiprybės mums visoms 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Kaip bebūtų, praeities nesusigražinsi, gal ir žiauriai kalbu, bet yra kūdikėlis, kuris nori pas tave ateiti ir jau jis tauir vyrui atneš tikrą džiaugsmą - ne veltui sakoma, kad vaikai - mūsų gyvenimo prasmė... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos likimo drauges...

Iki balandzio 17d. NT irgi rode mums visos issvajotuosius II...Buvo 6 sav. kai pradejau kraujuoti...Viskas issivale naturaliai, siuo metu jauciuosi gerai. Tik viena problemike - vis dar nesusergu! Siaip mano ciklas 28-30d., reguliarus...O dabar jau 10d. kaip veluoja...Nejaugi galejau vel pastoti? Gal kam irgi taip ilgai buvo uzsitese po persileidimo?
Atsakyti
QUOTE(Zandryte @ 2011 05 27, 14:37)
Sveikos likimo drauges...

Iki balandzio 17d. NT irgi rode mums visos issvajotuosius II...Buvo 6 sav. kai pradejau kraujuoti...Viskas issivale naturaliai, siuo metu jauciuosi gerai. Tik viena problemike - vis dar nesusergu! Siaip mano ciklas 28-30d., reguliarus...O dabar jau 10d. kaip veluoja...Nejaugi galejau vel pastoti? Gal kam irgi taip ilgai buvo uzsitese po persileidimo?

Sveikute 4u.gif
Tikrai galejai pastoti jeigu nesisaugojot, skaiciau kad po persileidimo lengva pastot pirmus menesius. Bet taip pat buna kad po persileidimo pirmos menesines ateina veliau.
Manau geriausia pasidaryti NT.
O gal kas zinot kada NT jau rodo neigiama po persileidimo? Gine sake man pasidaryt po 3 sav bet kitur skaiciau kad net 9 sav gali rodyt teigiama g.gif kaskaip labai ilgai atrodo.
Dariausi testa praejus 2 sav ir 3 dienom, testas dar gan ryskus bet ne toks kaip kontroline. Man dabar turetu buti 8sav 5d. tai antra juostele turbut turetu but tokio ryskumo kaip kontroline jei nestuke.gif g.gif O gali NT rodyt teigiama jei dar neissivale ten viskas?
Atsakyti
QUOTE(Snowflake:) @ 2011 05 28, 11:11)
Sveikute 4u.gif
Tikrai galejai pastoti jeigu nesisaugojot, skaiciau kad po persileidimo lengva pastot pirmus menesius. Bet taip pat buna kad po persileidimo pirmos menesines ateina veliau.
Manau geriausia pasidaryti NT.
O gal kas zinot kada NT jau rodo neigiama po persileidimo? Gine sake man pasidaryt po 3 sav bet kitur skaiciau kad net 9 sav gali rodyt teigiama g.gif kaskaip labai ilgai atrodo.
Dariausi testa praejus 2 sav ir 3 dienom, testas dar gan ryskus bet ne toks kaip kontroline. Man dabar turetu buti 8sav 5d. tai antra juostele turbut turetu but tokio ryskumo kaip kontroline jei  nestuke.gif  g.gif O gali NT rodyt teigiama jei dar neissivale ten viskas?

As pradejau kraujuoti kai buvo 6 sav., tai iskart ta pacia diena pasidariau nestumo testa - ir jis buvo neigiamas blink.gif Tai prasidejo visokios abejones, kad gal man pasivaideno pries tai buve teigiami testai (net 3), bet HCG visgi parode nestuma g.gif tai visgi ivyko persileidimas verysad.gif viskas issivale savaime, tai dabar vel planuojam blush2.gif mmm po persileidimo (balandzio 29 d.) dar neatejo, o ir slapcia viliuosi, kad ir neateis blush2.gif tai manau kiekvienai skirtingai tie testai rodo g.gif bet is kitos puses, jei planuoji nesulaukus mmm, o testa matai teigiama, tai ir nezinai ar jau galima dziaugtis ar ne doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Budama 10 sav.nescia net to nezinojau,kadangi nebuvo jokiu pozymiu nestumo.Visiskai jokiu! doh.gif Kadangi man uminis inkstu uzdegimas pastoviai geriu stiprius antibiotinius vaistus,kaip tik tuo metu man buvo uzdegimas. Lankausi pas ginekologa kas pusmeti apziurai.Atsigulus ji patikrino ir pasake,kad esu nescia(galvoje buvo sumaisti,juk zinojau kuom tai gali baigtis su tokia mano vaistu doze)Gydytoja perziurejusi mano kortele iskarto tylejo nieko nepratare,padarem tyrimus tai uztruko apie 3 valandas. Kadangi geriau antibiotinius vaistus,man gresia persileidimas,.Mane pagulde i ligonine ta pacia diena...ir po keliu valandu as ji praradau...iki siol kaltinu save verysad.gif
Noreciau paklausti jusu kadangi man ivyko persileidimas pries 6 menesius,kaip deretu planuoti dabartini mano nestuma?
Atsakyti
QUOTE(Originali* @ 2011 05 28, 23:00)
Sveikos 4u.gif
Budama 10 sav.nescia net to nezinojau,kadangi nebuvo jokiu pozymiu nestumo.Visiskai jokiu! doh.gif  Kadangi man uminis inkstu uzdegimas pastoviai geriu stiprius antibiotinius vaistus,kaip tik tuo metu man buvo uzdegimas. Lankausi pas ginekologa kas pusmeti apziurai.Atsigulus ji patikrino ir pasake,kad esu nescia(galvoje buvo sumaisti,juk zinojau kuom tai gali baigtis su tokia mano vaistu doze)Gydytoja perziurejusi mano kortele iskarto tylejo nieko nepratare,padarem tyrimus tai uztruko apie 3 valandas. Kadangi geriau antibiotinius vaistus,man gresia persileidimas,.Mane pagulde i ligonine ta pacia diena...ir po keliu valandu as ji praradau...iki siol kaltinu save verysad.gif
Noreciau paklausti jusu kadangi man ivyko persileidimas pries 6 menesius,kaip deretu planuoti dabartini mano nestuma?

Sveikute, svarbiausiai tikėti, kad viskas bus gerai ir nėštumą gali planuot, kai pati jausies pasiruošus 4u.gif Čia jau manau kiekvienam individualiai ir turi jausti pati... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Po A praėjo beveik 5 mėn ir pradėjom su vyru planuoti kitą leliuką ax.gif Labai tikiuosi, kad greit pavyks, nes jau senokai jaučiuosi pasiruošusi kitam vaikeliui, tik man gyd rekomendavo palaukti 6 mėn. O dar ir draugė ką tik pagimdė, tai noriu dar labiau 4u.gif
Šiandien visą dieną maudena pilvo apačią, šiek tiek jautrios krūtys (gerokai mažiau nei nėštumo metu), kažin, ar tai jau reiškia, kad man vaisingos dienos? Jei paprastai ovuliacija vyksta ciklo viduryje, man ji turėtų būti po poros dienų.
Tik šiaip: kelias naktis labai aiškiai sapnavau dvynukus rolleyes.gif Dvynukų nenorėjau niekada, bet dabar man jau nebesvarbu, svarbu, kad tik pavyktų pastoti ir išnešioti smile.gif
Atsakyti
sveikos, merginos sakykit gal zinot kiek laiko gali veluoti mmm po valymo? man visada budavo 31 diena kaip laikrodukas
Atsakyti