Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (33 tema)

O Dieve....Patriccija....

Uzuojauta sunui...
Atsakyti
Kažkokia nuojauta...Ką tik pažiūrėjau nuotraukas, kur kartu nusifotografavę su Patricija jos namuose ir užėjau į šią temelę, nors retai į ją beužsuku... Labai liūdna. Užuojauta artimiesiems.
Atsakyti
Dar šiandien ar vakar kaip tik pagalvojau, kodėl ji neberašo...
Sunku patikėti...
heart.gif
Atsakyti
Labai sunku, nesinori tiket, nors viskas suprantama ir kaip ir zinoma, net galima sakyti laukta si zinute. Bet...kaip sunku ir liudna, liudna.... negaliu rasyt.
Uzuojauta artimiesiems.
Atsakyti
Lengvos kelionės varliukei keliauninkei.

Nuoširdžiai užjaučiu...
Atsakyti
Patricija, ilsėkis ramybėje.........

Užuojauta artimiesiems
Atsakyti
Pasimeldziau uz Patricija,labai gaila...
Uzuojauta artimiesiems angel_sadangel.gif
Atsakyti
Uzuojauta seimai...
Atsakyti
Neseniai esu šioj temelėj, bet Patriciją buvau spėjus įsiminti, laukdavau jos parašymų unsure.gif Užuojauta artimiesiems console.gif

QUOTE(KLEVELIS @ 2011 08 08, 18:47)
Mano tėvukas nevemia, nes jam iškart suleidžia vaistus , kad nevemtų ir nežagsi  schmoll.gif , bet kol kas jaučiasi visai normaliai mažai guli  vis po truputi juda vaikšto ką nors lengvo daro  mirksiukas.gif

Smagu, kad vaikšto, mažai guli smile.gif
Mano tėčiui irgi leidžia vaistus, kas kiek laiko galima? Išrašė 6 ampules, bet kad gal dvigubai tiek reiktų g.gif O ir šiandien vos paguldė trečiai chemijai, nes Hb labai mažas buvo praeitą ketvirtadienį, bet šiandien kiek pagerėjęs, padarė tyrimą iškart atvažiavus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limit @ 2011 08 09, 23:05)
Neseniai esu šioj temelėj, bet Patriciją buvau spėjus įsiminti, laukdavau jos parašymų unsure.gif Užuojauta artimiesiems  console.gif
Smagu, kad vaikšto, mažai guli smile.gif
Mano tėčiui irgi leidžia vaistus, kas kiek laiko galima? Išrašė 6 ampules, bet kad gal dvigubai tiek reiktų g.gif O ir šiandien vos paguldė trečiai chemijai, nes Hb labai mažas buvo praeitą ketvirtadienį, bet šiandien kiek pagerėjęs, padarė tyrimą iškart atvažiavus g.gif

tai turbūt tą patį zofraną leidžia nuo pykinimo? Matot jis sakė nėra toks jau nekaltas vaistas, tad kuo mažiau jo, tuo geriau.... todėl ir neišrašo daugiau
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 08 10, 21:11)
tai turbūt tą patį zofraną leidžia nuo pykinimo? Matot jis sakė nėra toks jau nekaltas vaistas, tad kuo mažiau jo, tuo geriau.... todėl ir neišrašo daugiau

Taip mirksiukas.gif Šiandien turėjo būti 3 chemija, bet va tyrimus padarė sakė kraujas truputi blogas tai liepė ateiti penktadienį mirksiukas.gif Bet jis jaučiasi gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2011 08 10, 22:59)
Taip  mirksiukas.gif  Šiandien turėjo būti 3 chemija, bet va tyrimus padarė sakė kraujas truputi blogas tai liepė ateiti penktadienį  mirksiukas.gif  Bet jis jaučiasi gerai  thumbup.gif

Tai tikrai labai gerai, nes buvo toks nusilpęs kaip rašėt... 4u.gif o dabar dar chemiją gauna tai išvis liuks 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti