O Dieve....Patriccija....
Uzuojauta sunui...
Dar šiandien ar vakar kaip tik pagalvojau, kodėl ji neberašo...
Sunku patikėti...
Sunku patikėti...
Labai sunku, nesinori tiket, nors viskas suprantama ir kaip ir zinoma, net galima sakyti laukta si zinute. Bet...kaip sunku ir liudna, liudna.... negaliu rasyt.
Uzuojauta artimiesiems.
Uzuojauta artimiesiems.
Patricija, ilsėkis ramybėje.........
Užuojauta artimiesiems
Užuojauta artimiesiems
Pasimeldziau uz Patricija,labai gaila...
Uzuojauta artimiesiems
Uzuojauta artimiesiems
Uzuojauta seimai...
Neseniai esu šioj temelėj, bet Patriciją buvau spėjus įsiminti, laukdavau jos parašymų Užuojauta artimiesiems
Smagu, kad vaikšto, mažai guli
Mano tėčiui irgi leidžia vaistus, kas kiek laiko galima? Išrašė 6 ampules, bet kad gal dvigubai tiek reiktų O ir šiandien vos paguldė trečiai chemijai, nes Hb labai mažas buvo praeitą ketvirtadienį, bet šiandien kiek pagerėjęs, padarė tyrimą iškart atvažiavus
QUOTE(KLEVELIS @ 2011 08 08, 18:47)
Mano tėvukas nevemia, nes jam iškart suleidžia vaistus , kad nevemtų ir nežagsi , bet kol kas jaučiasi visai normaliai mažai guli vis po truputi juda vaikšto ką nors lengvo daro
Mano tėčiui irgi leidžia vaistus, kas kiek laiko galima? Išrašė 6 ampules, bet kad gal dvigubai tiek reiktų O ir šiandien vos paguldė trečiai chemijai, nes Hb labai mažas buvo praeitą ketvirtadienį, bet šiandien kiek pagerėjęs, padarė tyrimą iškart atvažiavus
QUOTE(Limit @ 2011 08 09, 23:05)
Neseniai esu šioj temelėj, bet Patriciją buvau spėjus įsiminti, laukdavau jos parašymų Užuojauta artimiesiems
tai turbūt tą patį zofraną leidžia nuo pykinimo? Matot jis sakė nėra toks jau nekaltas vaistas, tad kuo mažiau jo, tuo geriau.... todėl ir neišrašo daugiau
QUOTE(sume @ 2011 08 10, 21:11)
tai turbūt tą patį zofraną leidžia nuo pykinimo? Matot jis sakė nėra toks jau nekaltas vaistas, tad kuo mažiau jo, tuo geriau.... todėl ir neišrašo daugiau
Taip Šiandien turėjo būti 3 chemija, bet va tyrimus padarė sakė kraujas truputi blogas tai liepė ateiti penktadienį Bet jis jaučiasi gerai
QUOTE(KLEVELIS @ 2011 08 10, 22:59)
Taip Šiandien turėjo būti 3 chemija, bet va tyrimus padarė sakė kraujas truputi blogas tai liepė ateiti penktadienį Bet jis jaučiasi gerai
Tai tikrai labai gerai, nes buvo toks nusilpęs kaip rašėt... o dabar dar chemiją gauna tai išvis liuks