Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (33 tema)

Užuojauta Patricijos šeimai console.gif

Tokia miela moterytė, su tiek norų ir vilčių, su tokiu troškimu keliauti...

Ir išėjo lygiai po metų, tą pačią dieną, kai mus paliko Mama. Jau metai, bet žaizdos dar kraujuoja....
Atsakyti
Patricija, sudie verysad.gif
Atsakyti
Patricija, sudie, dar šiandien būsi su angelais.

Toks mielas žmogus, kaip gaila, užuojauta. Buvo tokia nuojauta, neberašė. Dar žadėjo, jei pasveiks, nukeliauti į Izraelį. Jei kas būsite ten, uždekite kokioje šventoje vietoje jai žvakelę.

Gal kas žino, kiek jai buvo metų?
Atsakyti
Patricija ,sudie heart.gif ...uzuojauta artimiesiems

user posted image

ir man buvo nuojauta,kad nerase verysad.gif dar nupirkau jai varlyte su gintariuku juros sventeje,galvojau kai iseis is ligonines-nusiusiu pastu,deja,nespejau verysad.gif
Atsakyti
Patricija..

user posted image

Nespėjau atvažiuoti..o pažadėjau ..
Ech..

Užuojauta sūnui..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liudvika53: 08 rugpjūčio 2011 - 17:05
Patricija heart.gif
Labai skaudu, labai....

QUOTE(ifauru @ 2011 08 08, 16:20)
... dar kraujuoja....

Kažin ar kada beužsitrauks...
Šiandien žiūrėjau nuotraukas - lygiai prieš metus su mamyte dar maudėmės ežere. Dabar belikus tik širdgėla...
Atsakyti
QUOTE(Limit @ 2011 08 08, 11:40)
Laba,

Ir mano tėčiui bus antradienį trečia chemija, jaučiasi prastokai, vemia dažnai ir tas beprotiškas žagsėjimas. Po antro karto išrašė Megace, nes svoris labai krito rolleyes.gif Vakar mama sakė, kad priaugo jau 1 kg smile.gif
Praeitą savaitę trumpam buvom pagrybaut, bet greit pavargdavo, per sunkus dar tas darbelis unsure.gif

Mano tėvukas nevemia, nes jam iškart suleidžia vaistus , kad nevemtų ir nežagsi schmoll.gif , bet kol kas jaučiasi visai normaliai mažai guli vis po truputi juda vaikšto ką nors lengvo daro mirksiukas.gif
Papildyta:
Patricijos šeimai užuojauta .....
Atsakyti
Patricija mieloji, gero kelelio heart.gif
Uzuojauta seimai...
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 08 08, 16:44)

Toks mielas žmogus, kaip gaila, užuojauta. Buvo tokia nuojauta, neberašė. Dar žadėjo, jei pasveiks, nukeliauti į Izraelį. Jei kas būsite ten, uždekite kokioje šventoje vietoje jai žvakelę.

Atrodo rudenį būtų buvę 50 metų mirksiukas.gif
Atsakyti
Džiaugsmingų akimirkų Patricijai danguje 4u.gif

Ir nuoširdi užuojauta artimiesiems friends.gif
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2011 08 08, 16:44)

Man rodos, kad 49 metai... verysad.gif
Atsakyti
49metai ..tokia optimistė buvo..tik mokytis ir mokytis tokio požiūrio..
Atsakyti