Ne pykit,kad idesiu cia tokia "paklode" Is Facebooke nukopinau,gal pravers vilnieciams
Сентябрь 2011 г. в 0:00 - 1 Январь 2012 г. в 0:00
Onkopsichologijos ir komunikacijos centras, Pranciškonų rūmai, Trakų g.9/1, Vilnius
Marija Turlinskiene
GRUPINĖ TERAPIJA ONKOLOGINIAMS PACIENTAMS
Dėl atrankos pokalbių kreipkitės į grupes vedančias psichologes.
1.Emocinės paramos ir bendravimo grupė skirta vyresnio amžiaus onkologine liga sergantiems ar sirgusiems žmonėms.
Vieną kartą per savaitę susitikdami ieškosime stiprybės, padėsime sau patiems ir vieni kitiems susivokti ligos situacijoje bei įveikti su liga susijusius sunkumus, mokysimės pozityviai gyventi pasikeitusioje gyvenimo situacijoje.
Grupės pradžia rugsėjo 6d., antradienis, 16.00val.
Grupę koordinuoja psichologė Marija Turlinskienė tel.: 867067377, el.paštas: marija.turlinskiene@santa.lt.
2.Psichoterapinė grupė skirta jauniems ir vidutinio amžiaus (20 - 50 m.) sergantiems ar sirgusiems onkologine liga žmonėms.
Joje vyksta gilesnis terapinis darbas ne tik sprendžiant su liga susijusius klausimus, bet ir tarpasmeninių santykių, bendravimo sunkumus, asmenybės augimo ir brandumo klausimus.
Psichoterapinės grupės terapeutė - psichologė Sandra Birbilaitė tel.: 867311110, el.paštas: b.sandrai@gmail.com
Grupė vyksta pirmadieniais, 18.00 19.30 val.
Grupės vyksta Onkopsichologijos ir komunikacijos centre (OPKC), Pranciškonų rūmuose, Trakų g. 9/1, Vilnius
3.Paauglių ir vaikų grupės skirtos vaikams, kurių tėvai serga arba sirgo onkologine liga. Dalyvaudami grupėje paaugliai ir vaikai turės galimybę dalintis savo jausmais ir išgyvenimais, kuriuos sukelė šeimos nario liga; spręsti iškylančius sunkumus, gauti paramą ir palaikymą.
4.Tėvų grupės skirtos tėvams, kurių vaikai serga sunkia liga. Dalyvaudami grupėje suaugusieji turės galimybę pasidalinti savo jausmais, mokytis įveikti sunkumus bei naujai atrasti gyvenimo prasmę.
Paauglių, vaikų, tėvų grupes veda psichologė Renata Leonavičienė tel.: 861253585, el.paštas: zafirarl@yahoo.com
Grupių pradžia rugsėjo 7, 9 d., 18.00 val.
5.Meno terapijos ir relaksacijos mokymų grupė skirta norintiems išmokti įvairių atsipalaidavimo technikų, kurių pagalba galima mažinti nerimą, įtampą, skausmą, nemigą; pagerinti nuotaiką, bendrą savijautą ir kovoti su ligos ir gydymo keliamu stresu. Praktinių užsiėmimų metu dėl onkologinės ligos kylančius sunkumus spręsime per menines raiškos priemones dailę, muziką, poeziją, dramą, judesį.
Relaksacijos mokymo grupę koordinuoja psichologė Eglė Matulaitytė, tel. 862011936, el. paštas: ieglute@yahoo.com
Grupės pradžia rugsėjo 8 d., 18.00 val.
Grupės vyksta Onkopsichologijos ir komunikacijos centre (OPKC), Pranciškonų rūmuose, Trakų g. 9/1, Vilnius
Psichologes pazistu asmeniskai (tik vienos nezinau),visos nuostabios
Laba,
Ir mano tėčiui bus antradienį trečia chemija, jaučiasi prastokai, vemia dažnai ir tas beprotiškas žagsėjimas. Po antro karto išrašė Megace, nes svoris labai krito Vakar mama sakė, kad priaugo jau 1 kg
Praeitą savaitę trumpam buvom pagrybaut, bet greit pavargdavo, per sunkus dar tas darbelis
QUOTE(KLEVELIS @ 2011 08 07, 16:45)
Labutis
Mano tėvukui jau trečiadienį bus trečias kartas chemijos , bet jis dabar kol kas jaučiasi normaliai tik labai pradėjo nebevalgyti mėsos, valgo grybus, obuolius šiaip tokį sunkų maistą ir nekaloringą
Gydytoja išrašė carsil profilaktiškai pagerti
Mano tėvukui jau trečiadienį bus trečias kartas chemijos , bet jis dabar kol kas jaučiasi normaliai tik labai pradėjo nebevalgyti mėsos, valgo grybus, obuolius šiaip tokį sunkų maistą ir nekaloringą
Gydytoja išrašė carsil profilaktiškai pagerti
Ir mano tėčiui bus antradienį trečia chemija, jaučiasi prastokai, vemia dažnai ir tas beprotiškas žagsėjimas. Po antro karto išrašė Megace, nes svoris labai krito Vakar mama sakė, kad priaugo jau 1 kg
Praeitą savaitę trumpam buvom pagrybaut, bet greit pavargdavo, per sunkus dar tas darbelis
SVETA, brangioji, aciu uz nuoroda - butinai susisieksiu.
Nezinau kas pasidare man - beveik nebemiegu Pora valandu per nakti su atsibudimais, jokio poilsio. Jauciuosi kaip zombis... Kas atsitiko
Nepadeda nei mano megstamiausias Corvalolis, nei arbatos... Bandziau migdomasias tabletes nakciai gert, miegas negilus, o ryte galvos skausmai...
Nezinau kas pasidare man - beveik nebemiegu Pora valandu per nakti su atsibudimais, jokio poilsio. Jauciuosi kaip zombis... Kas atsitiko
Nepadeda nei mano megstamiausias Corvalolis, nei arbatos... Bandziau migdomasias tabletes nakciai gert, miegas negilus, o ryte galvos skausmai...
QUOTE(romantikė @ 2011 08 08, 12:41)
SVETA, brangioji, aciu uz nuoroda - butinai susisieksiu.
Butinai nueik,tikrai turi padeti
Aš manau, kad ta grupinė terapija yra labai gerai. Būčiau vilnietė - būtinai lankyčiau. O tu, Romantike, būtinai nueik. Nepraleisk progos. Gal palengvės tau. Esi matyt jautresnė, ir ne tavo jėgom susitvarkyt su viskuom. Dasivaryt iki depresijos visai nereikia.
Sveikos/-i visi sergantys ir ir serganciuju artimieji,
Teko susidurti su baisia diagnoze vezys ir mums. Kovojome, deja, nesekmingai. Nezinau, galbut moderatore pasalins sia zinute, traktuodama kaip skelbima, bet manau cia susirenka panasaus likimo zmones ir galbut jiems bus aktualu.
Noretume parduoti likuti brangiu vaistu, kuriu, gaila, nebeprireike. Parduodama 19 tableciu vaistu TARCEVA (skirtos kasos ir plauciu vezio gydymui). Del informacijos prasau kreiptis tel 861314477
Sveikatos visiems besigydantiems!
Teko susidurti su baisia diagnoze vezys ir mums. Kovojome, deja, nesekmingai. Nezinau, galbut moderatore pasalins sia zinute, traktuodama kaip skelbima, bet manau cia susirenka panasaus likimo zmones ir galbut jiems bus aktualu.
Noretume parduoti likuti brangiu vaistu, kuriu, gaila, nebeprireike. Parduodama 19 tableciu vaistu TARCEVA (skirtos kasos ir plauciu vezio gydymui). Del informacijos prasau kreiptis tel 861314477
QUOTE(SVETA K. @ 2011 08 08, 11:50)
Butinai nueik,tikrai turi padeti
QUOTE(arune @ 2011 08 08, 12:03)
Aš manau, kad ta grupinė terapija yra labai gerai. Būčiau vilnietė - būtinai lankyčiau. O tu, Romantike, būtinai nueik. Nepraleisk progos. Gal palengvės tau. Esi matyt jautresnė, ir ne tavo jėgom susitvarkyt su viskuom. Dasivaryt iki depresijos visai nereikia.
Butinai bandysiu jungtis.
Turejau labai dideli stresa sia vasara... Dabar< matyt, pasekmes po biski lenda...
Rugpjucio pabaigoje pas onkologa... O pries tai bandysiu patekt pas terapeute... Visai jau nejuokinga man su tuo miegu, nes fobijos prasideda...
Tikrai, arune, esu labai jautri...
QUOTE(gerbeja @ 2011 08 08, 11:14)
Sveikos/-i visi sergantys ir ir serganciuju artimieji,
as ir turiu leukocitu gamyba skatinanciu vaistu Neupogen dvi ampulytes - atiduodu. Sakau gal kam nekompensuoja... galiojimas iki 2012 metu, laikau, kaip ir priklauso - saldytuve.
Ateinu į temutę su labai liūdna žinia.....
Šįryt po sunkios ligos užgeso Aldutės gyvybė Kauno onkologijos ligoninėje.
Aldutė bus pašarvota šiandien 17 valandą laidojimo namuose Marijampolėje, Vokiečių gatvėje. Laidojimas vyks rugpjūčio 10 dieną 09:30.
Sūnus Artūras
Amžiną atilsį mūsų mylimai draugei Patricijai . Mums labai trūks tavęs....
Užuojauta ir stiprybės jos sūneliui , sesėms ir visiems artimiesiems....
.....liūdna.....
Šįryt po sunkios ligos užgeso Aldutės gyvybė Kauno onkologijos ligoninėje.
Aldutė bus pašarvota šiandien 17 valandą laidojimo namuose Marijampolėje, Vokiečių gatvėje. Laidojimas vyks rugpjūčio 10 dieną 09:30.
Sūnus Artūras
Amžiną atilsį mūsų mylimai draugei Patricijai . Mums labai trūks tavęs....
.....liūdna.....
Patricija ..
QUOTE(rasų lanka @ 2011 08 08, 15:10)
Ateinu į temutę su labai liūdna žinia.....
.....liūdna.....
.....liūdna.....
O Dieve..................
Stirybes artimiesiems... Labai liudna... labai.
Amžiną atilsį.....