QUOTE(vi_ @ 2011 07 14, 23:27)
Seniai tai buvo, gal ką ne taip prisimenu, bet mano krikštatėviui buvo pastatytas toks kateteris. Tai jis buvo skirtas tam, kad leisti įprastus nuskausminamuosius į stuburą - greičiau suveikia ir mažesnės dozės reikia. Nebuvo baisu. Tikrai.
Metadono irgi neverta bijotis. Per dvi savaites tikrai neprisipratinsite.
P.S. Aš, jei atsidurčiau tokioje situacijoje, pradėčiau nuo metadono.
Aciu, kad atvirai nuomone isreiskei, jog rinktumeisi metadona...turesiu omeny, nes jau kaip ir atmetusi buvau si vaista. gal nuskausminimo reikes ne 2sav, bet ilgiau, juk rasoma, kad pamitoras ir zometa suveikia tik po 2 ar 3 ampuliu. Nieko, as apskritai meldziuosi, kad tos ampules paveiktu skausma, nes man kazkaip viskas nesuveikia -spinduliavimas ne, pleistras ne...
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2011 07 14, 23:27)
Paukste Rudenine,laikykis
Isivaizduoju ,kaip baisu kada toks skausmas...mano mamai keleta kartu leido vaistus i stubura per kateteri ,nieko baisaus tikrai
man irgi leido chemija i stubura,tik ne per kateteri.Del metadono nebijok,
tati musu rase kad labai veiksmingai nuiema skausma,dar kartu su kitais vaistais,gaila ir neramu kad ji visai cia neraso
Aciu
kaip suprantu ir tu rinktumeisi metadona, jei jau ji naudojo tati ir pagyre.
man irgi noretusi, kad dar neliestu to mano stuburo, jei imanoma apsieiti su geriamais vaistais.
Papildyta:
QUOTE(sume @ 2011 07 14, 23:53)
Paukste rudenine
linkiu iš visos širdies, kad jums nebeskaudėtų...
Dėl vaistų visiškai neturiu ką patarti, gal tik tai, kad nebijokite ir to kaip sakot narkotiko, dabar svarbu, kad padėtų... o paskui bus matyt ką nors sugalvos daktarai...
aciu uz palinkejima, kad taip tiesiai Dievui i ausi
taip, tur but teisingiausia -kad tik padetu...nors visvien rinktis man teks kazkuri varianta, daktarai tik siulo, renkuos as.