QUOTE(nepataisoma optimiste:) @ 2011 07 01, 11:15)
SVEIKUTES!
kad ir kiek kovojome,kad ir kiek stengemes,bet birzelio 26 d mano Mamyte paliko mus....
užuojauta...
QUOTE(baltoji_feja @ 2011 07 01, 20:28)
Mano mamai pastoviai pykinimas kankina (aš galbūt labiau tai vadinčiau šleikštuliu). Sakau gal jai kepenyse labai daug toksinų, nes dabar, kai negeria chemoterapinių vaistų, vistiek nepraeina... Tai jai ledai labai gerai
gali valgyti ir atsigaivina labai nuo jų. Zofranas ir mano mamai per chemijas nepadėjo (na tik per 1-2 nepykino)... gal netinkamu laiku suleisdavo, ar kas nežinau
O mamą nuraminkit, kad tikrai nebijotų, nes 2 gali praeiti kur kas lengviau ir čia ne šiaip sau sakau, nes tikrai žinau, jog taip būna.
dabar organizmui buvo stresas gauti tokius nuodus....
QUOTE(KLEVELIS @ 2011 07 01, 21:08)
nesikelia, nes neturi jėgų... o jų ir neatsiras, jeigu nevalgys... o dėl to kaltas skausmas
o nervuotas taip pat dėl to... mano mama irgi kartais (na taip reguliariai) labai susinervina, tada geria raminamuosius, nes kitaip neįmanoma. Ir atrodo nebuvo ko čia susinervinti... bet viskas daro savo... pavydžiu tiems, kurie moka save kažkiek kontroliuoti.
Mano mama vis kartoja atsibodo, pavargau, jau nebegaliu... o aš sakau gali, ji vėl atrėžia tada vos ne su ašarom - nebegaliu ar nematai, kad tas ir anas blogai.... sakau žinau, bet matai sakau vis tiek tu gali.
Oj kaip sunku ir man girdėti per dieną apie 10 kartų, kaip jai skauda rankas, kad nieko daryti negali, kad labai tas nervina... Žinau, nori gal pasiguosti, bet aš nebemoku užjausti
kaip koks akmuo palikau... O dar ateina viena draugė, kita ir joms pasipasakoja tą patį, paskui paskambina kas irgi pasišneka ir visą laiką tas pats per tą patį... jau klausytis man to taip nebesinori.
Gal reikia nutraukt tą brudą... nebežinau... vis tiek nieko naudos nedavė, tik skausmus, blogumus, ašaras. O dabar vėl geria, kankinasi, o gal be reikalo... gal geriau kokias žoles gerti...
žinau negražiai čia gal prišnekėjau, bet dabar tokios mintys lenda, kad mamai gal bent poilsio reikia nuo tų chemijų.