Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (33 tema)

QUOTE(KLEVELIS @ 2011 06 27, 23:00)
Mano ligonį šiandien paguldė į ligoninę, nes niekaip nekrito temperatūra( 38-39 C) tai ligoninėje sulašino dexamethason ir reflin ir dar nuo skausmo analginą tai po pietų jau pats nuėjo į tualetą  ir valgė varškės , actimel ir gydytoja liepė gerti megace , kad skatintų apetitą  mirksiukas.gif

Linkiu sveikatėlės jūsų ligoniukui heart.gif
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2011 06 27, 23:00)
gydytoja liepė gerti megace , kad skatintų apetitą  mirksiukas.gif

As geriau unsure.gif skatina tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
TIKESIU, sveikute, as negeriau, bet dabar gal ir reiketu. Galvoju, galvoju ir nieko nera skanaus valgomo. Dinges apetitas.
QUOTE(TIKESIU @ 2011 06 28, 12:57)
As geriau unsure.gif skatina tikrai  rolleyes.gif

Atsakyti
[quote=Patriccija,2011 06 29, 22:14]
TIKESIU, sveikute, as negeriau, bet dabar gal ir reiketu. Galvoju, galvoju ir nieko nera skanaus valgomo. Dinges apetitas.

Labas,

o aš labai noriu valgyti, bet negaliu, nes nuo švytinimo labai skauda gerklę, (daktarai sako kad issauseja stemplė ir trachėja). Net seilę sunku praryti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 06 29, 22:14)

Gerk gerk 4u.gif kai pradesi noret valgyt tai viskas bus skanu ax.gif
Atsakyti
Mano ligonis nuo pirmadienio ligoninėje jau buvo geriau pasidarę tai jau sedėjo , valgė. Vakar vakare vėl sukilo temperatūra 39 C tai ir dabar dar nekrenta ir prasidėjo didelis skausmas dešinėje pusėje tai šiandien lašina antibiotikus ir nuo skausmo vaistus ketanovas nepadėjo tai leido tramadolį truputi skausmas praėjo ir kraują perpilimą darė . Gydytoja sakė metastazių nėra tik plautyje yra židinys kuris sukelia didelį skausmą ir dusinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
mamai antakiai su blakstienom krenta, labai nusimine siandien verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2011 06 30, 16:39)
mamai antakiai su blakstienom krenta, labai nusimine siandien  verysad.gif

tikrai ataugs ir dar storesni ir ilgesni mirksiukas.gif

mano tetulytei plaukai nuslinko,jai problema buvo krūtinė tai dabar ataugo daug storesni ir garbanuoti plaukai kur iki 80 metų buvo tiesūs mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Anema,2011 06 30, 16:39]

Galima truputį ricinos aliejumi patepti ir antakius ir blakstienas. O dar yra toks blakstienų balzamas atrodo Oriflame firmos. Irgi pastiprina.
Atsakyti
SVEIKUTES!

kad ir kiek kovojome,kad ir kiek stengemes,bet birzelio 26 d mano Mamyte paliko mus.... verysad.gif
Atsakyti
verysad.gif Nuoširdžiai jus užjaučiu console.gif
Atsakyti
[quote=nepataisoma optimiste:),2011 07 01, 11:15]SVEIKUTES!

kad ir kiek kovojome,kad ir kiek stengemes,bet birzelio 26 d mano Mamyte paliko mus.... verysad.gif
[/quote]

Užjaučiu...

[quote=Vitute*,2011 07 01, 10:25]
[quote=Anema,2011 06 30, 16:39]

Galima truputį ricinos aliejumi patepti ir antakius ir blakstienas. O dar yra toks blakstienų balzamas atrodo Oriflame firmos. Irgi pastiprina.
[/quote]

Nieko nepadės net nevarkite.Galima pasiryškinti pieštuku.teks išgyventi šį laikotarpį.galima nešioti akinius su tamsintais stiklais tada taip nesimatys.aš jau du kartus tai išgyvenau.Ataugs tikrai.Po paskutinės chemo maždaug po 1,5 mėnesio pradeda ataugti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 01 liepos 2011 - 11:01