Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (33 tema)

QUOTE(Patriccija @ 2011 06 22, 13:00)
Aciu, nida44, uz atsakymą! Labai suprantu tą jausmą, kai uzlipi laiptais! Tik mano plautukas sveikasis yra priesingas tavam, t.y. kairysis- mazesnysis su dviem skiltimis. Man po paskutinės operacijos yra kažkas negerai su tuo dešiniuoju šonu. Jis skaudus, o po pažastimi pakibęs "maišas" ir padidejusi gerokai tos pusės operuotoji krutelė. Dar nespejau čia parodyti gydytojams. Manau, kad pjūvis sutrikdė limfos tekejimą.

Patricija, o kiek laiko po operacijos? Sako, kad operacijos padariniai juntami mažiausiai pusmetį, o po sudėtingos - ir dar ilgiau. Aš kažkada visai netrumpai jutau apendicito operacijos pasekmes, o prieš 15 metų lūžęs riešas kartais besikeičiant orams primena apie save. O juk tai niekai palyginti su ....

Gali būti limfos problemos, jei buvo operuoti limfmazgiai. Bet reikia eiti pas gydytojus, vis tiek ramiau bus. Štai aš irgi, jei nepaliaus skaudėti nugarą, eisiu nelaukdama savo paskirtos datos.

Patricija, iš kokio tu miesto, jei iš Vilniaus, ar tavo onkologė Jakubauskienė?

Pat
Atsakyti
Nida44, gydausi ir Kaune, ir Vilniuje. Paskutine operac buvo geguzes 24d. VUOI. Pirmoji Kauno onkolog.ligoninėje, lietusi limfmazgius, 2002-01-08. Daug buvau prirasiusi, bet neissaugojau. Telefonu sunku rasyti. Siuo metu esu ligoninės palatoje Kaune. Daug savo išgyvenimų rasau kitoje temoje, kad sios netersti. Tema "Pozityvių neligoniuku pavesine"
Atsakyti
mano tėvukas jaučiasi blogai šiandien reikėjo užlipti į 2 auktą labai pavargo ir paduso , jam geras yra kairys plautis, o per bronchus pažeidė dešinį ir dabar jis nebe funkcionuoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
KLEVELI, susidomėjau, o kaip pazeidė?
QUOTE(KLEVELIS @ 2011 06 23, 00:47)
mano tėvukas jaučiasi blogai šiandien reikėjo užlipti į 2 auktą labai pavargo ir paduso , jam geras yra kairys plautis, o per bronchus pažeidė dešinį ir dabar jis nebe funkcionuoja.  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2011 06 22, 22:47)
mano tėvukas jaučiasi blogai šiandien reikėjo užlipti į 2 auktą labai pavargo ir paduso , jam geras yra kairys plautis, o per bronchus pažeidė dešinį ir dabar jis nebe funkcionuoja.  mirksiukas.gif

Tkirai, kaip pažeidė?
Atsakyti
Nu aš nemoku moksliškai parašyti, bet sakė gydytojas bronche yra navikas ir dešinys plautis negauna deguonies , plautis nyksta.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 06 22, 10:37)
Parase, jog plauti dengia neoringas sluoksnis, manoma, kad navikiskai pakitęs. As jo ir klausiau ar išoperuoti negalima? Atsakymas - ne.

Kodel? Kodel _ ne?

Kaip manai, pleurodeze buvo klaida? g.gif
Atsakyti
Mano tėvukui operacijos nedarė sakė gali invalidu tampi dešinę pusę suparalyžuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano ligoniui laikosi temperatūra jau 2 dienos virš 39 C numaša ir vėl sukyla tai rytoj jau sutinka kad nuvežčiau į ligoninę mirksiukas.gif , bet pradėįjo mažiau kosėti mirksiukas.gif ( salbutamolis padėjo)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu klausimeliu, baigus gydyma, nutariau atlikti BRCA genumu mutacijos tyrimus daugiau cia http://pvas.lt/docum...etika_eBook.pdf
Ar pats tyrimas mokamas su siuntimu? Jei be siuntimo gal kas susiduret, kiek kainuoja? Zinau Arune dareis mirksiukas.gif

P.S. antra patikra praejau thumbup.gif 3 menesiai atostogu biggrin.gif Gydytojas sake, kad 3 metus kas 3 menesiu tikrins mane del HER+++ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2011 06 27, 14:42)
Zinau Arune dareis mirksiukas.gif

Atsakiau anoje temoje, Samta mirksiukas.gif

Kad tyrimai geri, tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 27 birželio 2011 - 16:21
Mano ligonį šiandien paguldė į ligoninę, nes niekaip nekrito temperatūra( 38-39 C) tai ligoninėje sulašino dexamethason ir reflin ir dar nuo skausmo analginą tai po pietų jau pats nuėjo į tualetą ir valgė varškės , actimel ir gydytoja liepė gerti megace , kad skatintų apetitą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KLEVELIS: 27 birželio 2011 - 22:01